Zeytinburnu spor kompleksinde yüzme dersi ?

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
merhaba arkadaşlar. ben yüzme bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. evime yakın olduğundan zeytinburnu spor kompleksine gitmeyi düşünüyorum. buraya giden veya bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. havuza ilk giriş de mi çok derin acaba ? yoksa ilk girince ayak yere basıyormu ? ben ayak yere bassın orda öğreneyim önce diyorum ama böyle bir yer bulamadım. gerçi hoca eşliğinde öğrenicem ama yine de korkuyorum ya batarsam ve boğulursam diye. bana biraz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. havuzda batmamak içinde bir kaç taktik verirseniz mutlu olurum.....

canım bende olıvıumun yanında oturuyorum ve yazın yüzmeye bende z.s.kompleksine gidiyorum havuz 1.80 ama ilk öqrenenlere yanında derin olmayan başka bir havuz daha var sizler orada öqreneceksiniz çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim canım:KK70:

canım bende olıvıumun yanında oturuyorum ve yazın yüzmeye bende z.s.kompleksine gidiyorum havuz 1.80 ama ilk öqrenenlere yanında derin olmayan başka bir havuz daha var sizler orada öqreneceksiniz çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim canım:KK70:

ayyyy arkadaşım bilgin için çok sağol yaaa. içim nasıl rahatladı anlatamam. tam istediğim gibi o zaman.

. bugün gittim havuza kayıt olmaya ama kapının girişinde erkek bir hoca oturuyordu onunla görüştüm fakat çok ukala geldi bana tavırları. hiç güven aşılayamadı. çok kararsız kaldım yaaa. oysaki ne umutlarla gitmiştim bugün yazılırım diye. yüzme bilen de bilmeyende aynı anda giriliyormuş havuza. yüzme bilmeyenleriş hoca kenara alıp öğretiyormuş. önce küçük havuzda öğretiyorlarmış dediğin gibi. daha sonra büyük havuza alıyorlarmış. sen 0 dan orda mı öğrendin ? hocalar nasıl ? yani sonuçta yüzme tehlikeli bir spor bilmeyen için. kendimizi emanet ettiğimiz kişilere öncelikle güvenmemiz gerekiyor. ben 26 yaşındayım ama benden çok annem korkuyor vallaha birşey olacak diye. hafta içi seansları dolmuş. hafta sonu seansında boşluk varmış. 100 tl. fiyat falan önemli değil. ama verim alabilirmiyim acaba ?

arkadaşlar ben başladım yüzmeye. 1 kere gittim henüz. güzeldi. hocalar gayet ilgililer. temizlik ve hijyen de gayet güzel

Selam poyraz senin yüzme olayı tamammı :)
Bende özel ders (bire-bir) almaya baslıycam bu hafta..

Selam poyraz senin yüzme olayı tamammı :)
Bende özel ders (bire-bir) almaya baslıycam bu hafta..

şuanda 2. kademeye geçtim ben. ilk başladığımda çocuk havuzundaydım şuanda 1 ay bile olmadan vbüyük havuza geçtim. çok memnunum umarım seninde hoşuna gider

X