ZeYNeP_15_ DiYeT GünLüGü : )

evet ya ben 3 sene öncesine kadar 38 kiloydum ben zature hastalıgı geçirdim ve uzun bir süre hastanede kaldım ilaçlar serumlar derken çok kilo aldım sonrada dikkat etmedim böyle oldu ama doktor ilaçların etkisiyle aldıgın için çogunu kısa sürede gider dedi zaten kilolar daha yeni vücüdayerleşmedigi için inşallah çok zor olmaaz

aynen bende bademck ameliyatı oldm we bu hale geldm ameliyt olmadn önce 40 kg yoktum bn
evet ya ben 3 sene öncesine kadar 38 kiloydum ben zature hastalıgı geçirdim ve uzun bir süre hastanede kaldım ilaçlar serumlar derken çok kilo aldım sonrada dikkat etmedim böyle oldu ama doktor ilaçların etkisiyle aldıgın için çogunu kısa sürede gider dedi zaten kilolar daha yeni vücüdayerleşmedigi için inşallah çok zor olmaaz

saçmalama okul eteği aldım,kaç ?
42 beden ya !
gömleğin de xL'sini aldım uf..
ve 3 gündür günde 1 saat yürüyüş.. diyet,20 dk egzersiz..ama hiç mi hiç farketmedi..

inş fark eder cnm ama benden çok zayıfsın yani :D sen bu sene mi başlıosun okula yoksa lise 2ye mi geçtin,biz lise 2ye geçtk de.

meraba günlügm biliyorum sana sözde hergn yedklerm ne yaptıklarımı yazıcktm ama söz yrndan snra hepsini yzıcm bu gn yedklerimi yazmıcm ama spr olark yaptklarımı yazıcm.
200 tane yerde yan ytp back açma we kapama bck sıkılştırıcı hreket onuda yerde oturup ayklarımn arasına top aldm kaldırdm ayklarımı buda sıkılştıryo bcklarda srkma yapmıo şmdi yşl çayımıda içicem :kahve:

sabah biraz peyni r 1 domates 1 biber 1 bardak gazoz
ögle yarım tabak türlü
akşam 1 tabak tavuklu arpa çorbası 2 kaşık türlü 1 kaşık yogurtlu makarna ve bol salata
toplam su 11 bardak oldu 20ye tamamlarım
özel çayımdan 3 bardak içtim 5 bardak daha içicem
1 saatte düz yüzme

sabah biraz peyni r 1 domates 1 biber 1 bardak gazoz
ögle yarım tabak türlü
akşam 1 tabak tavuklu arpa çorbası 2 kaşık türlü 1 kaşık yogurtlu makarna ve bol salata
toplam su 11 bardak oldu 20ye tamamlarım
özel çayımdan 3 bardak içtim 5 bardak daha içicem
1 saatte düz yüzme

mrb hande :) ben de geçtiğimiz iki gün dikkat ettm ama bgn samsuna gezmeye gttk mecbur yemek de yedik bi yerde bozuldu diyet. yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlicam bana çok faydası olmuştu önceden yptığmda yine yapıcam

kızlar,annem 68 kiloydu.. 6 gündür sadece çorba içti,ama lahana falan değil,bildiğimiz şehriye,mercimek,tavuk..ama hazır değil tabi.ama hiç ekmeksiz
ve tartıldı,6 günde 5 kilo vermiş.. ben de başladım..

Merhaba zeynepcim en kıza zamanda kilolarından kurtulursun inşallah
Ben seni takip ediyordum bugün yazayım dedm
Benimde günlüğüm var beklerim
Herkes inşallah hedefine ulaşır kızlar

Back
X