- Konu Sahibi Minik_Kontes
dogruda benim zaten normaldede çok su içerim yani o yüzden problem olmaz normalde 12-13 bardak içiyordum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogruda benim zaten normaldede çok su içerim yani o yüzden problem olmaz normalde 12-13 bardak içiyordum zaten
evet ya ben 3 sene öncesine kadar 38 kiloydum ben zature hastalıgı geçirdim ve uzun bir süre hastanede kaldım ilaçlar serumlar derken çok kilo aldım sonrada dikkat etmedim böyle oldu ama doktor ilaçların etkisiyle aldıgın için çogunu kısa sürede gider dedi zaten kilolar daha yeni vücüdayerleşmedigi için inşallah çok zor olmaaz
aynen bende bademck ameliyatı oldm we bu hale geldm ameliyt olmadn önce 40 kg yoktum bn
hoşbuldum
170e 64üm..58 olayım giderek 50'ye düşmek istiyorumm ..
kızım sen zayıfsın resmen ne kilosu![]()
saçmalama okul eteği aldım,kaç ?
42 beden ya !
gömleğin de xL'sini aldım uf..
ve 3 gündür günde 1 saat yürüyüş.. diyet,20 dk egzersiz..ama hiç mi hiç farketmedi..
ben de lise 2ye geçtim
sabah biraz peyni r 1 domates 1 biber 1 bardak gazoz
ögle yarım tabak türlü
akşam 1 tabak tavuklu arpa çorbası 2 kaşık türlü 1 kaşık yogurtlu makarna ve bol salata
toplam su 11 bardak oldu 20ye tamamlarım
özel çayımdan 3 bardak içtim 5 bardak daha içicem
1 saatte düz yüzme
Merhaba zeynepcim en kıza zamanda kilolarından kurtulursun inşallah
Ben seni takip ediyordum bugün yazayım dedm
Benimde günlüğüm var beklerim
Herkes inşallah hedefine ulaşır kızlar
kızlar,annem 68 kiloydu.. 6 gündür sadece çorba içti,ama lahana falan değil,bildiğimiz şehriye,mercimek,tavuk..ama hazır değil tabi.ama hiç ekmeksiz
ve tartıldı,6 günde 5 kilo vermiş.. ben de başladım..
ama bndan snra çorbadn başka bşy yerse bnce kilo alır