ZeYNeP_15_ DiYeT GünLüGü : )

bu bi karar werdm artk hergn
yenilen ekmek miktarı:
içilen su litresi:
kaç dk spr yapıldı :
bunu doldurmayı düşünüyorum böle daha iyi olur bnce

sabah bir tost (5 gündür ilk defa ekmek yedim)
arada 2 dilim baklava(hayatımda ilk defa baklava yedim)
akşam 7 tane dolma(yaprak sarması zeytinyaglı) bir kase çorba

5 gün oldu 5 kilo verdim bugün biraaz kaçırdım ama :( vede her gün 15 bardak suugün 10 içtim yatana kadar fdaha 5 bardak içicdem

sabah bir tost (5 gündür ilk defa ekmek yedim)
arada 2 dilim baklava(hayatımda ilk defa baklava yedim)
akşam 7 tane dolma(yaprak sarması zeytinyaglı) bir kase çorba

5 gün oldu 5 kilo verdim bugün biraaz kaçırdım ama :( vede her gün 15 bardak suugün 10 içtim yatana kadar fdaha 5 bardak içicdem

kendini sıkmadan yapıosun ne iyisi böyle yapmak hem canın çekenide azda olsa ye canm

kendini sıkmadan yapıosun ne iyisi böyle yapmak hem canın çekenide azda olsa ye canm

aynen canım ama baklavayı bana zorla yedirdiler hiç baklava yemedim dedim hayatımda zoladılar :D :( tostta tost yapan bir yer var ama sadece tost çok güzelmiş dediler yedim yani :( pişman degilim ama hiç ekmek yemiyorum yani zaten :D

aynen canım ama baklavayı bana zorla yedirdiler hiç baklava yemedim dedim hayatımda zoladılar :D :( tostta tost yapan bir yer var ama sadece tost çok güzelmiş dediler yedim yani :( pişman degilim ama hiç ekmek yemiyorum yani zaten :D

ye cnm yer yemezsen bn gibi onu yemk için neler yprsn onu yesem snki ölücm ama yinede yiyorum ama az guclubacismile

ye cnm yer yemezsen bn gibi onu yemk için neler yprsn onu yesem snki ölücm ama yinede yiyorum ama az guclubacismile

benim boyum 170 kilom 75 ti 70 oldu 6 günde :D (aslında saglıksız ama diyetlerin başında bir anda fazla kilo veriliyor sonra duruyor yavaş yavaş) ben 60 olsam bana yeter senin boy kaç ?

Back
X