• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZeYNeP_15_ DiYeT GünLüGü : )

hande özel çay ne ?

tatlım yaklaşık 1-5 litfe kaynar suya 2 tane poşet çay (yeşil çay, meyve çayı) yada toz çaydan sürahiye koyuyorsun bir limonun kabuklarını soyup atıyorsun suya 3ü orda 10 dakika kaynıyor sonra bir sürahiye buz koyuyorsun limonun içinide dogruyorsun buza , demlenmiş çayıda içine atıyorsun 1 sürahi full doluyor neredeyse onu içiyorsun ben günde 1 sürahi içiyorum feci ödem attırıyor çok sık lavaboya çıktırıyor

peki cnm tşk ederm ama bi sorum daha olacak sen posetmi yoksa tozmu kullanıosun posete hngi marka sölermisn cnm :kedi:
tatlım yaklaşık 1-5 litfe kaynar suya 2 tane poşet çay (yeşil çay, meyve çayı) yada toz çaydan sürahiye koyuyorsun bir limonun kabuklarını soyup atıyorsun suya 3ü orda 10 dakika kaynıyor sonra bir sürahiye buz koyuyorsun limonun içinide dogruyorsun buza , demlenmiş çayıda içine atıyorsun 1 sürahi full doluyor neredeyse onu içiyorsun ben günde 1 sürahi içiyorum feci ödem attırıyor çok sık lavaboya çıktırıyor

meraba günlügüm bu sbh kalvltıda
1 dlm kpk ekmegi
1 haşlanmış yumurta
4 5 tane patates kızrtması
2 brdk çy akşm yemegide
yrm simit
domates
çay 1.5 ltre su daha içicm. 2 saat yürüyüş yaptım.

Back
X