ZeYNeP_15_ DiYeT GünLüGü : )

Minik_Kontes

60 benim olucaksın :)
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
1.431
1
66
İstanbul
Sonunda açTm günlügümü opuyorumnanaktan hergün ne yaparsam buraya yazıp kendimi motive edicem aklinialirimsmile wermem gereken 32 kilo wr 6 ay sonra doğm gnmde en az 75 kg olmam gerek yarından itibaren başlıyo diyeT hihoyyyt

Meraba günlügüm bu sabah erken kalktm uykuda kilo yapıyomuş bnde7 de kaktm :1: benim kilolar yetiyo bana zaten kaydirigubbakcemile3 birzdan sporumuda yapıcam şimdilk bu kadar

Hayırlı olsun günlüğün...

Meraba günlügüm sempatiksalakcinni dün akşam yedklerm yazıym ilk önce 1 kpçe çorba we bi kepçe pırasa yemeyi yedm birzda salata ardından 1 buçk saat yürüyş yaptm kaydirigubbakcemile2 snra yeşl çayımı içtm bu sbhta yrm domates yrm salatalık yedm 1 kk penr yedm bu kdr brzdan yürüyşümü de yapıcm şmdilk bu kadar çokmu yemişim ne :kedi:

meraba günlügüm bugün çok mutluyum diyete başlayalı bi hfta olmasına ragmen 97.7 kiloydm şmdi tartıldım 96.4 çıktı opuyorumnanaktan çok mutlu oldm sbh kahvaltıda börk yememe rgmen alsanaalsanasmile ama bi dha yemicm söz aklinialirimsmile]

dün akşamda biraz noht we çorba içtm bi tane bibbr dolması yedm hiç bişyden kendimi uzak tutmuyorum çünkü öyle yapınca daha çok onu yemek istiyorum herşeyden az az yiyorum nede olsa az veya çok ye tadı aynı bunu anladm :hulya:

ewt artk bu kilolar yznden ne istersem bna göre bedeni yoktu bi gn agladm bunu içn snra bi anda cnm yemek yemk istemiyo bu gn sdece khvaltı yptm öglen we akşm yemek yemedm tok hissediyorum kendimi opuyorumnanaktan sende zynepsn sende wereblrsn korksunlar zeyneplerden naniknanik
:) azimlisin umarım werirsin benimde wermem lazım 70 im boyumda 70 60 olmam lazım benimde adım zeynep :)

ewt artk bu kilolar yznden ne istersem bna göre bedeni yoktu bi gn agladm bunu içn snra bi anda cnm yemek yemk istemiyo bu gn sdece khvaltı yptm öglen we akşm yemek yemedm tok hissediyorum kendimi opuyorumnanaktan sende zynepsn sende wereblrsn korksunlar zeyneplerden naniknanik

evet korkun çünkü başlayalı daha 3 gün oldu 1 lokma ekmek yemedim ben normalde çok yemek yemiyordum zaten yani saglıksız yemiyordum normal yemegimi yedim ama günde 3 litre su günde 2 şişşe soda ve 0 ekmek yedim 3 gün oldu bugün baktım 3.70 küsür vermişim çokk mutluyum ::D

ne gsl inş böle devam eder kilo wermen
evet korkun çünkü başlayalı daha 3 gün oldu 1 lokma ekmek yemedim ben normalde çok yemek yemiyordum zaten yani saglıksız yemiyordum normal yemegimi yedim ama günde 3 litre su günde 2 şişşe soda ve 0 ekmek yedim 3 gün oldu bugün baktım 3.70 küsür vermişim çokk mutluyum ::D

Back
X