Zeynep polat eskiden burda fake yorumlar birakirdi sahte musteri hesaplari acar kendini overdi. Baya mimlenmisti. Simdi bu kadar buyudugune unlendigine sasirdim. Keske arastirsaydiniz sitede kotu yorumlari vardi eskiden
Merhaba geçmiş olsun. Benimde cildim hassas ve böyle sorun yaşamaktan korkuyorum sonrasında nereye devam ettiniz memnun kaldınız mı acabaDoktorumun verdiği kremleri kullanıyorum. İşlemin üzerinden neredeyse 4 ay geçtiği halde izler tamamen gitmedi. Yanaklarda baya hafifleme var ama özellikle göz altımdaki iğnenin girdiği yerlerdeki pembe nokta nokta görüntü hala gitmedi. 6 ay belki bir cilt tedavisinde normal süre olabilir ama bir iğneli epilasyon işleminin 6 ay iyileşmeye gerek duyacak hasar bırakmaması gerekiyor. İğneli ve lazer yaptırmayı düşünmüyorum. En azından yüzüm tamamen iyileşene kadar. Ne ümitle başlamıştım şimdiyse iğneliye karşı bir önyargı oluştu.
Merhaba zeynep polatın şubesinden memnun kaldınız mı benimde cildim çok hassas korkuyorummerhaba çok çok geçmiş olsun, ama yüz geç iyileşen bir bölge, heleki 8 saat çalısıldıysa toparlanması illaki uzun sürer. ben de zeynep hanımdan randevu almaya calstım 3 ay sonraya sıra verıyorlardı, oradaki uzmanlardan biriyle basladık, bence cok hızlı calısıyor, çene bıyık ilerlıyoruz bende cok aşırı yok ama olanlardan kalın, her seansım 1 saatın altında. ben de yara vs cok gec iyileşir, ameliyt kesilerim bile iyileşmez, iz kalma durumum yüksek bunu bilerek basladım benim cildim böyle cunku, siz bisürü para verip yogun iz kaldıgı için ekstra üzülmüşsünüz, para kolay kazanılmıyor gercekten cok para, ama yine de yüzde en iyisi igneli epilasyon, insallah içinize sinen birini bulursunuz ve kurtulursunuz bu kıl tüydenAllah yardımcınız olsun
Ben de başka bir yere iğne lazere gidiyorum toplamda 7-8 dakika süren bir işlem ama son gittiğimde aşırı acıdı ve iğne izleri kaldı. Sizin de çok acıyor mu?Merhaba zeynep polatın şubesinden memnun kaldınız mı benimde cildim çok hassas korkuyorum
Ben başlamadım, badeak34 isimli kullanıcıya sormuştum aslında. İz nerede kaldı sizdeBen de başka bir yere iğne lazere gidiyorum toplamda 7-8 dakika süren bir işlem ama son gittiğimde aşırı acıdı ve iğne izleri kaldı. Sizin de çok acıyor mu?
boynumdaBen başlamadım, badeak34 isimli kullanıcıya sormuştum aslında. İz nerede kaldı sizde
Hangi merkeze yaptırdınız da kaldı acaba, geçmiş olsunboynumda
Yelse estetik ve lazer salonu, fakat kendilerinden lazer için çok memnunum. Sadece dediğim gibi iğne lazerde ufak bir iz kaldı 10 güne yakın ama geçtiHangi merkeze yaptırdınız da kaldı acaba, geçmiş olsun