Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????
- Konu Sahibi Eyila23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir arkadaş daha aynısını yazdı bana şimdi..Tekrar sordum şimdi kendisine cevap bekliyorum..Eğer etkiliyse niye öyle dedi bana.Kafam karıştı.
Ya bana görünenleri yaptım zaten dedi ama hiç yapmadı o ince tüyleri kastediyor sarıları hiç yapmadı görünmeyecek gibi değil benim sarı tüylerim zaten öyle olsa deli değilim ya sarı tüyleri elletmem bir de o kadar yüzümün soyulmasını çekiyorum sonuç sıfır ben çok rahatsızım bu sarı uzun tüylerden böyle kabarık kabarık duruyor ya..Allah beni bildiği gibi yapsın ne vardı ağda yaptırcak Peki var mı hiç bildiğiniz iyi bir yer böyle sarı filan her şeyi beceririm diyen.Ben o kadar araştırıp burayı bulmuştumAllah Allah benim bildiğim lazer epilasyon beyaz,sari,ciliz tuyleri gormez artirir bunlari sert kila cevirir. Igneli ise her çeşit kili tuyu bitirir. Cevabini bende merak ettim
Valla zeynep hanim işinin ehli bir uzman ve bu isi para icin yapmiyor bunu biliyorum 3kere gittim iyice tanidim kendisini cok iyi niyetli biri belki senin kil kokun gorunmuyodur ne bileyim bilmiyorum ki neden oyle sarilar gitmez dedi baska bir uzman bilmiyorum ki bende zeynep hanimi buradan buldum. Siyah sert killarin ve ciliz tuylerinde azalma var mi peki? cunku ben kendimde görebiliyorum azalmayi. Ne dedi sana sari tuyler icin bunlarin kokunu goremiyorum mu dedi?Ya bana görünenleri yaptım zaten dedi ama hiç yapmadı o ince tüyleri kastediyor sarıları hiç yapmadı görünmeyecek gibi değil benim sarı tüylerim zaten öyle olsa deli değilim ya sarı tüyleri elletmem bir de o kadar yüzümün soyulmasını çekiyorum sonuç sıfır ben çok rahatsızım bu sarı uzun tüylerden böyle kabarık kabarık duruyor ya..Allah beni bildiği gibi yapsın ne vardı ağda yaptırcak Peki var mı hiç bildiğiniz iyi bir yer böyle sarı filan her şeyi beceririm diyen.Ben o kadar araştırıp burayı bulmuştum
Son düzenleme:
Ben de memnun kalmıştım güleryüzünden filan kişiliğine bir şey diyemem ama benim asıl rahatsız olduğum konu uzun sarı tüylerim..Yani diğerlerini yine o kadar çok takmıyordum çünkü saçlarım kapatıyordu zaten.Benim sarı tüylerim uzun uzun görünmeyecek gibi değil kökü konusunda bir şey diyemem ama her türlü kılı tüyü görüyorsa benimkini de görmesi gerek.Görünenleri yaptım dedi ama benim sarı tüylerimin olduğu bölgeye hiç girilmedi bile.Neyse bakalım biraz kararsızım..Çünkü böyle devam etmek istemiyorum.Kendisi de bana başka uzman araştırın dedi niçin diye sorduğumda sarı tüyleri kafanıza takıyorsunuz ya dedi.Açıkcası bu tavrı hoşuma gitmedi.Bakalım ben de önerisini dinleyip yeni bir uzman araştıracağım.Valla zeynep hanim işinin ehli bir uzman ve bu isi para icin yapmiyor bunu biliyorum 3kere gittim iyice tanidim kendisini cok iyi niyetli biri belki senin kil kokun gorunmuyodur ne bileyim bilmiyorum ki neden oyle sarilar gitmez dedi baska bir uzman bilmiyorum ki bende zeynep hanimi buradan buldum. Siyah sert killarin ve ciliz tuylerinde azalma var mi peki? cunku ben kendimde görebiliyorum azalmayi. Ne dedi sana sari tuyler icin bunlarin kokunu goremiyorum mu dedi?
Umarım hepimiz :)Umarim istediğiniz sonucu elde edersiniz.
merhaba bende iğneliye başlamayı düşünüyorum zeynep hanıma. sizin sonuçlarınız nasıl acaba şimdiye kadarki ? tüylerin çıkması ne kadar süre alıyor?Umarim istediğiniz sonucu elde edersiniz.
Ozelden yazdigim gibi kendisini oneririm bi skinti yasamadim sadece dudak uzeri biraz hassas leke olustu gbi ama gececege benziyor cunku ilk gunku gbi durmuyor. Bide bnm cildim hassas oldugu icin ignenin girdigi butun delikleri farkediyorum nokta nokta kizarik gozenek gbi duruyor tam toparlamadan tekrar gityigim icin duzelip duzelmedigini goremiyorum. Ayda 1 gidiyorum duzenli olarak. Bazi sert killar yumusama ve incelme gozle gorulur sekilde var. 5.seansima 2hafta once flandir hrlde oyle gittim. Igneli sonrasi sislikler oluyor 2 gune iniyor sonra minicik kabuklar oluyor nokta nokta ve o kabuklar dustukten sonra bazilarinda hc bsey kalmiyo benm gbi hassas ciltlerde yara sonrasi kabuk dusunce pembemsi renk alir ya o tarz kirmizi pmbe arasi ignenin girdigi butun nktaciklari goruyorum cilt yapiniz hassassa böyle olabilir.merhaba bende iğneliye başlamayı düşünüyorum zeynep hanıma. sizin sonuçlarınız nasıl acaba şimdiye kadarki ? tüylerin çıkması ne kadar süre alıyor?
Merhaba ayni durum bendede var gri tuylerin yaninda uzun sari tuyler de var ben de zeynep hanima randevu aldim hatta sordumda sari tuyleri yapiyormusunuz diye kökünü gormem lazim bakalim kök belliyse yapariz dedi ama ya yapmazsa diye korku basladi simdi cunku dediginiz gibi sari sari kabarik onlar daha rahatsiz edici geliyor banada hadi siyahlar da var onlar yapilir ana bu kabarik sarilar kaldimi yine kotu olcak peki siz ne yaptiniz zeynep hanima devammi ettiniz yoksa baska yere mi gidiyorsunuzYa bana görünenleri yaptım zaten dedi ama hiç yapmadı o ince tüyleri kastediyor sarıları hiç yapmadı görünmeyecek gibi değil benim sarı tüylerim zaten öyle olsa deli değilim ya sarı tüyleri elletmem bir de o kadar yüzümün soyulmasını çekiyorum sonuç sıfır ben çok rahatsızım bu sarı uzun tüylerden böyle kabarık kabarık duruyor ya..Allah beni bildiği gibi yapsın ne vardı ağda yaptırcak Peki var mı hiç bildiğiniz iyi bir yer böyle sarı filan her şeyi beceririm diyen.Ben o kadar araştırıp burayı bulmuştum
Ozelden yazdigim gibi kendisini oneririm bi skinti yasamadim sadece dudak uzeri biraz hassas leke olustu gbi ama gececege benziyor cunku ilk gunku gbi durmuyor. Bide bnm cildim hassas oldugu icin ignenin girdigi butun delikleri farkediyorum nokta nokta kizarik gozenek gbi duruyor tam toparlamadan tekrar gityigim icin duzelip duzelmedigini goremiyorum. Ayda 1 gidiyorum duzenli olarak. Bazi sert killar yumusama ve incelme gozle gorulur sekilde var. 5.seansima 2hafta once flandir hrlde oyle gittim. Igneli sonrasi sislikler oluyor 2 gune iniyor sonra minicik kabuklar oluyor nokta nokta ve o kabuklar dustukten sonra bazilarinda hc bsey kalmiyo benm gbi hassas ciltlerde yara sonrasi kabuk dusunce pembemsi renk alir ya o tarz kirmizi pmbe arasi ignenin girdigi butun nktaciklari goruyorum cilt yapiniz hassassa böyle olabilir.[/QUOT
Merhaba sizin durumuz nedir tuylerde azalma bitme varmi memnun kaldiniz mi zeynep polattan bende randevu aldim eylulde gidicemde bilgileriniz paylasabilirmisinizVe bütün tüyler tekrar çıkar demedi canım bir kısmı en azından incelerek ve seyrekleşerek çıkar dedi.