3 ay once aldigin tuylerin mi o kadar zaman da cok uzamadimi canim ? Hayirlisi olsun insallah pisman olmayiz benide gelismelerden haberdar eder misin bende eylulde basliyorum zeynep hanima iz leke vs. Korkularim var haliyle.Bu perşembe elmacik kemigi bide favori bolgemi 3 ay once almistim bi an önce baslayayim dedim yaz boyu güneş kremiyle gezdim Güneşe de zorda kalmadikca cikmadm ins. Sorun olmaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????
- Konu Sahibi Eyila23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben cok rahat bi şekilde randevuyu aldim. Nereye basliyorsunuz peki?
Göztepe Dharma Med'e gitmeyi düşünüyorum ama tabi eylül civarı :)
Bende zeynep hanima gidicem m.koy bana daha yakin 4 eylulde randevum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.Göztepe Dharma Med'e gitmeyi düşünüyorum ama tabi eylül civarı :)
Bende zeynep hanima gidicem m.koy bana daha yakin 4 eylulde randevum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.
İnşallah,gelişmelerinizi buraya yazarsanız çok mutlu olurum buarada :) Ben bayağ tedirginim ve sürekli erteliyorum iğneliyi :/
Tabiki yazarim sizde bi an evvel baslayinn. En azindan bi kac atis yaptirabilirsiniz deneme amacli.İnşallah,gelişmelerinizi buraya yazarsanız çok mutlu olurum buarada :) Ben bayağ tedirginim ve sürekli erteliyorum iğneliyi :/
Yo çok uzamadi dün ikinci seansima gittim yalniz yüze baslamayalim eylülden baslayalm dedi 2 seans göğüs arasina gittim göbeğe dogru iniyoruz işte yalniz ilk seansta canim çok acıdı 2. Seansa emla kremi sürüp gittim o zaman rahat ettim3 ay once aldigin tuylerin mi o kadar zaman da cok uzamadimi canim ? Hayirlisi olsun insallah pisman olmayiz benide gelismelerden haberdar eder misin bende eylulde basliyorum zeynep hanima iz leke vs. Korkularim var haliyle.
Kac eylul de basliyosun yüze canim? Ben 4 eylülde başlıyorum umarim erken değildir İğneli icin.Yo çok uzamadi dün ikinci seansima gittim yalniz yüze baslamayalim eylülden baslayalm dedi 2 seans göğüs arasina gittim göbeğe dogru iniyoruz işte yalniz ilk seansta canim çok acıdı 2. Seansa emla kremi sürüp gittim o zaman rahat ettim
Canım memnun kaldın mı Zeynep hanımdan?Tabiki yazarim sizde bi an evvel baslayinn. En azindan bi kac atis yaptirabilirsiniz deneme amacli.
4 eylul de can randevum daha gitmedim.Canım memnun kaldın mı Zeynep hanımdan?
Canım gittikten sonra yorumlarını paylaşır mısın ne olur bende başlamak istiyorum ama yaptırdıktan sonra daha kötü olmadından korkuyorum tabi ki bugüne kadar hiç almadım dokunmadım o yüzden tedirginim epey4 eylul de can randevum daha gitmedim.
Sende mi zeynep hanima gitmeyi dusunuyosun canim? Tabiki paylasirim. Burda bi suru insan var memnun kalipta isi hallolduktan sonra girmeyen ve sorulari cevaplamayan. Elimden geldigince buraya yazacagim canim..Canım gittikten sonra yorumlarını paylaşır mısın ne olur bende başlamak istiyorum ama yaptırdıktan sonra daha kötü olmadından korkuyorum tabi ki bugüne kadar hiç almadım dokunmadım o yüzden tedirginim epey
Neden ekim canim? Zeynep hanimla yüzyüze gorustun mu? Ben bi an evvel baslayip yaza kadar bitsin istiyorum..Evet canım bende Zeynep hanıma gitmeyi düşünüyorum. Epey araştırdım yüz yüze görüşmelerde yaptım ama Zeynep hanıma daha bi güvenebildim sanırım. Ekim gibi başlayacağım bende ama o işlem anını sonrasını merak ediyorum. Senden yorumlarını bekliyor olacağım
Kendimi maddi olarakta o tarihe ayarladım canNeden ekim canim? Zeynep hanimla yüzyüze gorustun mu? Ben bi an evvel baslayip yaza kadar bitsin istiyorum..
Yanlışlıkla yolladım ilk mesajımaddi açıdan ayarladım kendimi en uygun Ekim gibi gözüküyorZeynep hanımla yüz yüze görüştüm herşeyi sordum kendiside herşeyi yanıtladı içimede sindi. Ben açıkçası çok güvendim kendisine daha işlem yaptırmadan. Bende yaza kadar bitsin istiyorum. Yanaklarımda epey var ve inceler hiç almadım daha önce. Seninde hüz bölgesi değil mi?Neden ekim canim? Zeynep hanimla yüzyüze gorustun mu? Ben bi an evvel baslayip yaza kadar bitsin istiyorum..
Anladim canim olsun ekimde gunesten korunmus olursun daha iyi..Yanlışlıkla yolladım ilk mesajımaddi açıdan ayarladım kendimi en uygun Ekim gibi gözüküyorZeynep hanımla yüz yüze görüştüm herşeyi sordum kendiside herşeyi yanıtladı içimede sindi. Ben açıkçası çok güvendim kendisine daha işlem yaptırmadan. Bende yaza kadar bitsin istiyorum. Yanaklarımda epey var ve inceler hiç almadım daha önce. Seninde hüz bölgesi değil mi?
Evet canim bende kendisiyle telefonda konustum ses tonu olsun daha once giden bayanlarin yorumu olsun icime bi guven verdi. Bende yuzume istiyorum biyik icin gittigim lazer epilasyon yuzumu mahfetti olmayan yerlerden cikardi o yuzden yuzum icin istiyorum. Tabiki Allahin izni ile inşallah bişey olmadan atlatiriz..
Baktı benim yüzüme hazirana kadar %70-80 i gider dedi. Ben hiç dokunmadığım için korktum hani aldık diyelim sonra dahamı koyu veya sert çıkıyor diye sordum. İşlem gören doğru işlem gören tüy daha açık renkli ve daha ince çıkar dedi. İz leke olayını sordum iz veya leke asla kalmaz ama bazı insanlarda sivilce olabilir dedi. Ya epey soru sordumda suan aklıma gelenler bunlar canım..
Aklina geldikce yazarsin canim bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. Bu sitede baska bir konu başlığı acilmisti adi uzmanlarin paylaşım alani diye yanlis hatirlamiyosam orda bi uzman kil kokune uygulanan akim sonrasi o kil kokunden tekrar kilin olusamayacagini soylemisti o uzman ne kdr dgru bilemem. Zeynep hanim incelerek cikacagini soylemis kafam karisti ya Birde senin yuzun yogun mu canim tarif edersen ve sert kil gibi mi?Baktı benim yüzüme hazirana kadar %70-80 i gider dedi. Ben hiç dokunmadığım için korktum hani aldık diyelim sonra dahamı koyu veya sert çıkıyor diye sordum. İşlem gören doğru işlem gören tüy daha açık renkli ve daha ince çıkar dedi. İz leke olayını sordum iz veya leke asla kalmaz ama bazı insanlarda sivilce olabilir dedi. Ya epey soru sordumda suan aklıma gelenler bunlar canım..
tekrar çıkmaz denmesi bana çok saçma geliyor canım o zaman herkesin işlemi 2 seansta biter. Sağlıklı bir şekilde eğer yok edeceksek bir kaç defa aynı kıl köküne girilir bence en azından bana mantıklı gelen böylesi. Sert değil yumuşak tüy canım ama yoğun. Ben yıllardır saratıyorum sarartıcının uzatma etkisi olsa benim yüzümdekiler şimdiye kadar saç olmuş örüyor olurdum. Sadece bilinçsizce kullandığımız kremlerin, yağların beslediğini ve uzattığını düşünüyorum.