• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????

Bu perşembe elmacik kemigi bide favori bolgemi 3 ay once almistim bi an önce baslayayim dedim yaz boyu güneş kremiyle gezdim Güneşe de zorda kalmadikca cikmadm ins. Sorun olmaz
3 ay once aldigin tuylerin mi o kadar zaman da cok uzamadimi canim ? Hayirlisi olsun insallah pisman olmayiz benide gelismelerden haberdar eder misin bende eylulde basliyorum zeynep hanima iz leke vs. Korkularim var haliyle.

3 ay once aldigin tuylerin mi o kadar zaman da cok uzamadimi canim ? Hayirlisi olsun insallah pisman olmayiz benide gelismelerden haberdar eder misin bende eylulde basliyorum zeynep hanima iz leke vs. Korkularim var haliyle.
Yo çok uzamadi dün ikinci seansima gittim yalniz yüze baslamayalim eylülden baslayalm dedi 2 seans göğüs arasina gittim göbeğe dogru iniyoruz işte yalniz ilk seansta canim çok acıdı 2. Seansa emla kremi sürüp gittim o zaman rahat ettim

Yo çok uzamadi dün ikinci seansima gittim yalniz yüze baslamayalim eylülden baslayalm dedi 2 seans göğüs arasina gittim göbeğe dogru iniyoruz işte yalniz ilk seansta canim çok acıdı 2. Seansa emla kremi sürüp gittim o zaman rahat ettim
Kac eylul de basliyosun yüze canim? Ben 4 eylülde başlıyorum umarim erken değildir İğneli icin.

Canım gittikten sonra yorumlarını paylaşır mısın ne olur :KK43: bende başlamak istiyorum ama yaptırdıktan sonra daha kötü olmadından korkuyorum tabi ki :KK43: bugüne kadar hiç almadım dokunmadım o yüzden tedirginim epey
Sende mi zeynep hanima gitmeyi dusunuyosun canim? Tabiki paylasirim. Burda bi suru insan var memnun kalipta isi hallolduktan sonra girmeyen ve sorulari cevaplamayan. Elimden geldigince buraya yazacagim canim..

Evet canım bende Zeynep hanıma gitmeyi düşünüyorum. Epey araştırdım yüz yüze görüşmelerde yaptım ama Zeynep hanıma daha bi güvenebildim sanırım. Ekim gibi başlayacağım bende ama o işlem anını sonrasını merak ediyorum. Senden yorumlarını bekliyor olacağım

Evet canım bende Zeynep hanıma gitmeyi düşünüyorum. Epey araştırdım yüz yüze görüşmelerde yaptım ama Zeynep hanıma daha bi güvenebildim sanırım. Ekim gibi başlayacağım bende ama o işlem anını sonrasını merak ediyorum. Senden yorumlarını bekliyor olacağım
Neden ekim canim? Zeynep hanimla yüzyüze gorustun mu? Ben bi an evvel baslayip yaza kadar bitsin istiyorum..

Neden ekim canim? Zeynep hanimla yüzyüze gorustun mu? Ben bi an evvel baslayip yaza kadar bitsin istiyorum..
Yanlışlıkla yolladım ilk mesajımaddi açıdan ayarladım kendimi en uygun Ekim gibi gözüküyorZeynep hanımla yüz yüze görüştüm herşeyi sordum kendiside herşeyi yanıtladı içimede sindi. Ben açıkçası çok güvendim kendisine daha işlem yaptırmadan. Bende yaza kadar bitsin istiyorum. Yanaklarımda epey var ve inceler hiç almadım daha önce. Seninde hüz bölgesi değil mi?

Yanlışlıkla yolladım ilk mesajımaddi açıdan ayarladım kendimi en uygun Ekim gibi gözüküyorZeynep hanımla yüz yüze görüştüm herşeyi sordum kendiside herşeyi yanıtladı içimede sindi. Ben açıkçası çok güvendim kendisine daha işlem yaptırmadan. Bende yaza kadar bitsin istiyorum. Yanaklarımda epey var ve inceler hiç almadım daha önce. Seninde hüz bölgesi değil mi?
Anladim canim olsun ekimde gunesten korunmus olursun daha iyi..
Evet canim bende kendisiyle telefonda konustum ses tonu olsun daha once giden bayanlarin yorumu olsun icime bi guven verdi. Bende yuzume istiyorum biyik icin gittigim lazer epilasyon yuzumu mahfetti olmayan yerlerden cikardi o yuzden yuzum icin istiyorum. Tabiki Allahin izni ile inşallah bişey olmadan atlatiriz..

Birde neler sordun ne ya itlar aldin paylasir misin canim ? Benim aklima gelmemus olabilir senin sordugun sorular?

Baktı benim yüzüme hazirana kadar %70-80 i gider dedi. Ben hiç dokunmadığım için korktum hani aldık diyelim sonra dahamı koyu veya sert çıkıyor diye sordum. İşlem gören doğru işlem gören tüy daha açık renkli ve daha ince çıkar dedi. İz leke olayını sordum iz veya leke asla kalmaz ama bazı insanlarda sivilce olabilir dedi. Ya epey soru sordumda suan aklıma gelenler bunlar canım..

Baktı benim yüzüme hazirana kadar %70-80 i gider dedi. Ben hiç dokunmadığım için korktum hani aldık diyelim sonra dahamı koyu veya sert çıkıyor diye sordum. İşlem gören doğru işlem gören tüy daha açık renkli ve daha ince çıkar dedi. İz leke olayını sordum iz veya leke asla kalmaz ama bazı insanlarda sivilce olabilir dedi. Ya epey soru sordumda suan aklıma gelenler bunlar canım..
Aklina geldikce yazarsin canim bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. Bu sitede baska bir konu başlığı acilmisti adi uzmanlarin paylaşım alani diye yanlis hatirlamiyosam orda bi uzman kil kokune uygulanan akim sonrasi o kil kokunden tekrar kilin olusamayacagini soylemisti o uzman ne kdr dgru bilemem. Zeynep hanim incelerek cikacagini soylemis kafam karisti ya :( Birde senin yuzun yogun mu canim tarif edersen ve sert kil gibi mi?

tekrar çıkmaz denmesi bana çok saçma geliyor canım o zaman herkesin işlemi 2 seansta biter. Sağlıklı bir şekilde eğer yok edeceksek bir kaç defa aynı kıl köküne girilir bence en azından bana mantıklı gelen böylesi. Sert değil yumuşak tüy canım ama yoğun. Ben yıllardır saratıyorum sarartıcının uzatma etkisi olsa benim yüzümdekiler şimdiye kadar saç olmuş örüyor olurdum. Sadece bilinçsizce kullandığımız kremlerin, yağların beslediğini ve uzattığını düşünüyorum.

Back
X