• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????

Teşekkürler cevap için bir yerde okumuştum kabuklanma kıl köküne doğru girilmediğinde oluyor birkça tane kabuk olur ama hepsi kabuksa işini iyi yapmıyordur yazıyordu ne kadar doğru acaba kafam karıştı :I
Kimle konustuysam cogunda kabuk tutuyor genelde nemsiz kuruve hassas cilylerde kabuk oluyormus. Benimle ayni yere giden bir arkadas var onda hic kabuk olusmamis 1sene gittim geldim olusmadi hic dedi. Benim 2.gidisim ikisindede kabuk oldu. Kabuk olusumu ile kil kokunun dogru yakilmamasinin alakasi yok bence..

bir yerde öyle yazmış birisi ben de kararsız kaldım napacağım bilmiyorum :KK43: konuyla ilgili çok bir bilgim yok haliyle evet doğrudur veya yanlıştır diyemiyorum sadece boşu boşuna delinmek istemiyorum :/
Kim boşuna delinmek ister ki :110: ama hassas ciltlere kabuk tutuyormus bildigim kadariyla ve bnm cok hassastir cildim.:KK61:

Zeynep hanıma gitmek istiyorum fakat çok kararsızım. Hem ekonomik açıdan hemde daha önce hiç denemedim lazer bile. Sanırım birazda endişe var bunun için.
Bence tuyleriniz rahatsız edecek boyutta ise bi an evvel baslayin. Beklemek zaman kaybi derim..

Ya cildim hassas ondan bence yoksa zeynep hanima giden bi arkadasim var hic iz olmamis mesela. Ben 3.seansim da gostericem bu gözenekleri belki ignenin boyutunu değiştirir.
Dün ilk randevumdu.Hiç öyle acı hissetmedim 1 saat sürdü ve sonrasında hemen yine buradan bir arkadaştan tavsiye olarak aldığım madecassol krem uyguladım kızarıklığı çok kalmadı öyle abartıldığı kadar belli değildi koşmuşum da yorulmuşum gibiydi :KK45: Şu an hiçbir kızarıklık yok..Ben ağda ve lazer yaptırdığım için maalesef yüzümdeki sarı tüylerim uzadı çok sinirimi bozuyor ama sarı olduğu için hiçbir şekilde müdahale edilemiyor.Biraz o moralimi bozuyor onun dışında gayet güzeldi bakalım ne kadar sürede çıkacaklar..:KK46:

Zeynep hanima mi gittiniz? Herkesin cildi farklidir benim ilk gun sinek isirigi gibi kabariyor belli yerler ve ayda bir gitmeme rağmen gozenekler ve kirmizi noktaciklar oluyo ignenin battigi yerlerde. Cilt yapisi ile alakali diye düşünüyorum..

Zeynep hanima mi gittiniz? Herkesin cildi farklidir benim ilk gun sinek isirigi gibi kabariyor belli yerler ve ayda bir gitmeme rağmen gozenekler ve kirmizi noktaciklar oluyo ignenin battigi yerlerde. Cilt yapisi ile alakali diye düşünüyorum..
Benim cildim çok hassastır normalde de alerjik yapıya sahibim o sebeple çok korktum ama çok ilginçtir ki hiçbir şey olmadı evet Zeynep hanıma gittim.. Ama ben hiç su değdirmedim yüzüme direkt kalıp gibi madecassol sürdüm dediğim gibi.. Elimi sürmedim 24 saat su değmesi yasak zaten ama ben hala su değdirmedim yine krem sürüp yatacağım yarın duş alacağım :) Resmen bir mucize benim cildim ağdayla bile çok fena oluyordu sanki hiç yaptırmamışım gibi inşallah hep böyle olur :)

Benim cildim çok hassastır normalde de alerjik yapıya sahibim o sebeple çok korktum ama çok ilginçtir ki hiçbir şey olmadı evet Zeynep hanıma gittim.. Ama ben hiç su değdirmedim yüzüme direkt kalıp gibi madecassol sürdüm dediğim gibi.. Elimi sürmedim 24 saat su değmesi yasak zaten ama ben hala su değdirmedim yine krem sürüp yatacağım yarın duş alacağım :) Resmen bir mucize benim cildim ağdayla bile çok fena oluyordu sanki hiç yaptırmamışım gibi inşallah hep böyle olur :)
Sevindim senin adina canim ne guzel ilerleyen zamanlarda olan gelismeleri burdan yazalim birbirimizi haberdar edelim :) bende dun 3.randevuma gittim onceden hep 3gun sadece pudra kullanirdim simdi kremi denedim bakalim sonuc ne olacak. Bende ilk 3 gun su degdirmiyorum zeynep hnm.2gun yeterli diyor su olayina ben garantiye alayım diyorum :)

Sevindim senin adina canim ne guzel ilerleyen zamanlarda olan gelismeleri burdan yazalim birbirimizi haberdar edelim :) bende dun 3.randevuma gittim onceden hep 3gun sadece pudra kullanirdim simdi kremi denedim bakalim sonuc ne olacak. Bende ilk 3 gun su degdirmiyorum zeynep hnm.2gun yeterli diyor su olayina ben garantiye alayım diyorum :)
Aynen canımm..Kremi dene bence de çünkü sadece ben de soyulma yaptı kabuk bile tutmadı..Tek isteğim yüzüme ağda yaptığım için uzayan sarı tüylerimin de gitmesiydi ama olmaz çok sarı dedi :(

Back
X