Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????
- Konu Sahibi Eyila23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yumusak ama gri renkte dimi canim yani gozle gorulur sarartici kullanmasan? Benimde oyle yogun maalesef.. Valla bende öyle düşünüyorum koke akim vererek her atis koku zayiflatiyodur en sonunda hic cikmiyodur diye dusunuyorum. Krem derken nemlendiriciyi kastediyosan ne kullaniyosun ki tatlim?tekrar çıkmaz denmesi bana çok saçma geliyor canım o zaman herkesin işlemi 2 seansta biter. Sağlıklı bir şekilde eğer yok edeceksek bir kaç defa aynı kıl köküne girilir bence en azından bana mantıklı gelen böylesi. Sert değil yumuşak tüy canım ama yoğun. Ben yıllardır saratıyorum sarartıcının uzatma etkisi olsa benim yüzümdekiler şimdiye kadar saç olmuş örüyor olurdum. Sadece bilinçsizce kullandığımız kremlerin, yağların beslediğini ve uzattığını düşünüyorum.
Aa bu iyi oldu işte inşallah hic cikmaz bizimki :))Ve bütün tüyler tekrar çıkar demedi canım bir kısmı en azından incelerek ve seyrekleşerek çıkar dedi.
Zeynep hanım çabuk çıkması bizim için daha iyi olur demişti böylelikle kısa sürede hepsine atış yapılır ve ölür kökleri yok olur :) bilmeden kullandığımız o nıvea arko kremler hep besleyici kremler. Güneş yağlarıda öyle aynı şekilde. Yada doktorların bize verdiği o saçma sapan ilaçlar.. Dikkat etmezsek böyle olur işte.. Kuzum sen gitte bakalım nasıl olacak en azından şişlik kızarıklık kabuk nasıl olacak.. Giden çoğu arkadaşta kabuk olmuyormuş hatta ben Zeynep hanıma çok güvendim bilemiyorum
O zaman cabucak ciksinlar da bi an evvel bitsin su killar Tamam canim ben buraya yazarim sonuclari 1 aydir safak sayiyorum. Zeynep hanjm mumkunse 1 ay yuzunu hic alma demisti 1aydir hic almiyorum. Kabuk iz vs. Olmaz inşallah.Zeynep hanım çabuk çıkması bizim için daha iyi olur demişti böylelikle kısa sürede hepsine atış yapılır ve ölür kökleri yok olur :) bilmeden kullandığımız o nıvea arko kremler hep besleyici kremler. Güneş yağlarıda öyle aynı şekilde. Yada doktorların bize verdiği o saçma sapan ilaçlar.. Dikkat etmezsek böyle olur işte.. Kuzum sen gitte bakalım nasıl olacak en azından şişlik kızarıklık kabuk nasıl olacak.. Giden çoğu arkadaşta kabuk olmuyormuş hatta ben Zeynep hanıma çok güvendim bilemiyorum
Ben dermatologa gitmistim cildimin yagli karma ve cok hassas oldugunu vildime uygun laroche markasini onerdi suan memnunum biraz pahali ama dedigi gibi sacma sapan kremlerle cildimizi mahfediyoruz. Igneli icin de islem sonrasi madcassol kullanicam umarim faydasini gorurum. 4 eylul sonrasi konusuruz inşallah :)yani işlem esnasında kullanılacak kremlerden değilde genel anlamda cildiniz için iyi markalar kullanın dedi haklı olarak hadi bakalım umarım herşey istediğin gibi olur
İnşallah canim ozelden numarami atayim sana vatsaptan falan haberlesiriz. :)nelere paralar yatırmıyoruz ki bir kreme para vermişiz çok mu canım inşallah çok memnun kalırsın ben Zeynep hanımdan memnun kalacağımızı hissediyorum umarım öyle olur ve en kısa zamanda tanışmak isterim hatta bir gün birlikte gideriz Zeynep hanıma
Merhabalar ;at tabi canım konuşuruz her şeyi :) ama ben pek anlamıyorum bu siteyi ilk defa kullanıyorum yeni üye oldum şansıma senin gibi bir arkadaş buldum
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.
Merhaba Zeynep Polat'a gidenler şu an dakikası ne kadar? Ve yüzünüzde çok mu var? Benim favorilerim ve alt kısımları var biraz da yanağıma doğru sıçrattı lazer.Boynumun yanları için de gideceğim.Kaç dakika sürdü sizinkiler.Paylaşırsanız sevinirim.Memnuniyetinizi veya beğenmediğiniz yönlerini paylaşırsanız..
Ben dun 2.seansima gittim suanlik memnunum bi skinti yok ayni sekilde lazer magduruyum. Dakikasi 2.25 nakit saati 135tl yapiyor..Merhaba Zeynep Polat'a gidenler şu an dakikası ne kadar? Ve yüzünüzde çok mu var? Benim favorilerim ve alt kısımları var biraz da yanağıma doğru sıçrattı lazer.Boynumun yanları için de gideceğim.Kaç dakika sürdü sizinkiler.Paylaşırsanız sevinirim.Memnuniyetinizi veya beğenmediğiniz yönlerini paylaşırsanız..
Teşekkür ederim peki ne kadar sürede bir gidiyorsunuz ve kabuklanma durumu nedir? Düşük dozda çalışıyor o yüzden dökülmeler istenilen düzeyde olmuyor diyorlar doğru mudur?Ben dun 2.seansima gittim suanlik memnunum bi skinti yok ayni sekilde lazer magduruyum. Dakikasi 2.25 nakit saati 135tl yapiyor..
Daha 2.seansim bilmiyorum killara etkisi var mi yok mu zamanla gorebilecegim birsey. Seanstan ciktiktan sonra yuzum kabariyor sisiyor evet 4 5 gun sonra kucuk noktaciklar halinde kabuklar olusuyor ve kendiliginden dusuyor zamanla..Teşekkür ederim peki ne kadar sürede bir gidiyorsunuz ve kabuklanma durumu nedir? Düşük dozda çalışıyor o yüzden dökülmeler istenilen düzeyde olmuyor diyorlar doğru mudur?
Genelde yuz icin 1saati uygun goruyor fazlasi cildi yorar diye. Kac seansta bitecegini killarin yogunlugu belirlerYavaş biri mi Zeynep hanım. Bende gitmeyi düşünüyorum. Hangi bölgeler için gidiyorsun fark var mı? Kaç seansta biter?
Teşekkürler cevap için bir yerde okumuştum kabuklanma kıl köküne doğru girilmediğinde oluyor birkça tane kabuk olur ama hepsi kabuksa işini iyi yapmıyordur yazıyordu ne kadar doğru acaba kafam karıştı :IDaha 2.seansim bilmiyorum killara etkisi var mi yok mu zamanla gorebilecegim birsey. Seanstan ciktiktan sonra yuzum kabariyor sisiyor evet 4 5 gun sonra kucuk noktaciklar halinde kabuklar olusuyor ve kendiliginden dusuyor zamanla..
Benim yaptığı heryer kabuk tutuyor nasil yani (((Teşekkürler cevap için bir yerde okumuştum kabuklanma kıl köküne doğru girilmediğinde oluyor birkça tane kabuk olur ama hepsi kabuksa işini iyi yapmıyordur yazıyordu ne kadar doğru acaba kafam karıştı :I