iyi bari canim.simdi sana liste verir şunkari bunlaru yap tamamlayinca gotrcen raporun cikacakGeldm canm verdim kani ultrason beklyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bari canim.simdi sana liste verir şunkari bunlaru yap tamamlayinca gotrcen raporun cikacakGeldm canm verdim kani ultrason beklyrm
İnşallah artar canim cuma kan vericem tekrar rabbim sana da nasip edrcek hayırlısıylaAyy cok sukur canm yaa ins guzelcede artar bizleride dualarnda eksik etme
Sağol canim inşallah o günleri gormek nasip olurHayırlısı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsin inşlh
Amin inşlh canım zor sabır isteyen bi iş allah sabır versın bize inşlh bol bolRabbim aratmasin daha fazla ya ne zormus bu isler
amin amin inşAllahAmin inşlh canım zor sabır isteyen bi iş allah sabır versın bize inşlh bol bol
Evet canım oyle alıyolar 4,5 kişi bırden ilk gıttıgımde bende şaşırdım bu ne dedım ama mecburiyetten gıtmek zorundayım ben dun gıttım benım gıttıgım dr yoktu baska bırı vardı suratsız bışeydı omu vardı yıne acaba stajerlerede gosterıyolar nasıl yaptıklarını oyuzden içersi dahada kalabalık oluyoKizlar ben hc sevmedm zeynep kamili ya kapinin onunde yigili insan hadi onu gectim 7 8 kisi birden aldi iceri onlar perdenin arkasinda bn muayene olurken sanki koyun aliyorlar iceri tam muayene olcm benden onceki kadinin kani fln vardi yerlerde hmen kutunun icinde mide bulandirici grcktn hemen degistirmiyorlar sekreterdi galiba hemsirenin yaninda duruyo muayene olurken bakiyo oyle perdenin yaninda.dr da direk aleti yerlestrdi ve b3nde darlik var cok canm yandi ya konusmadi bile esinle iliski yasiyo musun diye soruyo herkese sdece onu sordu liste verdi ne rahatlatici bsey soyledi ne konustu bn kararsz kaldim kendimi cok kotu hissettm ya cknca agladm ztn 2 saatte otobusd3 cektm yolu esimde kzdi muayene durumlarina burda yaptrmayacm galiba ben
Özel gıbı deyıl burası canım özelde daha rahat hersey özelden devlete gelınce bi bocalıyo Insan cok dar yapmışlar insanlar içi içi daha geniş ferah bı yer yapabılırlerdı insanlar zaten sıtres daracık yerde dahada stres oluyoKizlar ben hc sevmedm zeynep kamili ya kapinin onunde yigili insan hadi onu gectim 7 8 kisi birden aldi iceri onlar perdenin arkasinda bn muayene olurken sanki koyun aliyorlar iceri tam muayene olcm benden onceki kadinin kani fln vardi yerlerde hmen kutunun icinde mide bulandirici grcktn hemen degistirmiyorlar sekreterdi galiba hemsirenin yaninda duruyo muayene olurken bakiyo oyle perdenin yaninda.dr da direk aleti yerlestrdi ve b3nde darlik var cok canm yandi ya konusmadi bile esinle iliski yasiyo musun diye soruyo herkese sdece onu sordu liste verdi ne rahatlatici bsey soyledi ne konustu bn kararsz kaldim kendimi cok kotu hissettm ya cknca agladm ztn 2 saatte otobusd3 cektm yolu esimde kzdi muayene durumlarina burda yaptrmayacm galiba ben
Gercekten oyle ya ben ztn icimde tuhaf hislerle gttim bi de oyle gorunce sastim yani mahremiyet ztn yok bi de kalabalik niye aliyorlarsa 2 kisi bari alsalar ne ara cikardim ustumu sonra gydim hatirlamiyorm bile ust uste daraldm ve dr hcbsey soylemedi insanin bseyler duymaya ihtiyaci oluyo grcktn bunaldm cikinca agladm snirdenÖzel gıbı deyıl burası canım özelde daha rahat hersey özelden devlete gelınce bi bocalıyo Insan cok dar yapmışlar insanlar içi içi daha geniş ferah bı yer yapabılırlerdı insanlar zaten sıtres daracık yerde dahada stres oluyo
Insan beklerken orda daralıyo ben zeynep kamılı oldum olası hiç sevmedım allah düşürmeden dıyodum malesef düştüm eşimde hiç sevmıyo oraya nezaman gıtse sınırlenıp gerı gelıyo aşılama gunu bile sinirlendi burdan bişey cıkmaz dedı gerı donuyoduk ama sonra ben üzülüyoyorum okadar ıgne yedım dıye sabrettı durdu yoksa baska bı durum olsa cıkar gelırdı suan rapor için ugrasıyoruz ama şu durumlarla oraya kadar gelebılırmıyız BilmiyorumGercekten oyle ya ben ztn icimde tuhaf hislerle gttim bi de oyle gorunce sastim yani mahremiyet ztn yok bi de kalabalik niye aliyorlarsa 2 kisi bari alsalar ne ara cikardim ustumu sonra gydim hatirlamiyorm bile ust uste daraldm ve dr hcbsey soylemedi insanin bseyler duymaya ihtiyaci oluyo grcktn bunaldm cikinca agladm snirden
Esiniz bile anlamis yani bsey yasamadigi halde biz desen masallah muayene ola ola bi hal olduk cok daraldim anlatamam ayni masada asilama oluyo kadin kalkiyo ayni masaya ultrasona aliyo ustelik hijyen goremedim yarin baska bi ozele gidecem arkadasmn doktoruna eger o da derse hersy yolunda dha olur fln dye asilmayida erteleyebilirm grcekten dha cok strese griyorm bunu anladm yaniInsan beklerken orda daralıyo ben zeynep kamılı oldum olası hiç sevmedım allah düşürmeden dıyodum malesef düştüm eşimde hiç sevmıyo oraya nezaman gıtse sınırlenıp gerı gelıyo aşılama gunu bile sinirlendi burdan bişey cıkmaz dedı gerı donuyoduk ama sonra ben üzülüyoyorum okadar ıgne yedım dıye sabrettı durdu yoksa baska bı durum olsa cıkar gelırdı suan rapor için ugrasıyoruz ama şu durumlarla oraya kadar gelebılırmıyız Bilmiyorum
Allah gönlümüze gore versın inşlh darda bırakıp zalımlerın kapısına düşürnmesınEsiniz bile anlamis yani bsey yasamadigi halde biz desen masallah muayene ola ola bi hal olduk cok daraldim anlatamam ayni masada asilama oluyo kadin kalkiyo ayni masaya ultrasona aliyo ustelik hijyen goremedim yarin baska bi ozele gidecem arkadasmn doktoruna eger o da derse hersy yolunda dha olur fln dye asilmayida erteleyebilirm grcekten dha cok strese griyorm bunu anladm yani
Amiin canm insallahAllah gönlümüze gore versın inşlh darda bırakıp zalımlerın kapısına düşürnmesın
Allah hayırlısını nasip etsin inşlh canımKızlar ben regl oldummalesef yine hüsran bi kaç ay ara verip ramazandan sonra tüp bebek denicez
![]()
ya gercekten mi.3muzde olmadi neyse hayirlisi artik yapacak birseu yok takdir Allahin.tup bebek raporu icin gt elindeki raporlar eskimeden ekstra yapilacaklari yap canim.1 ayda cikiyomus rapor bi gt istersen infertiliteye.seni direk tupe yollayacaklsr degilmi yaş sorun degil yaniKızlar ben regl oldummalesef yine hüsran bi kaç ay ara verip ramazandan sonra tüp bebek denicez
![]()
senin rezerv sorunun vardi degil mi canim aslinda seninde ayni dozla 2 yumurtan olustu.birsuru igne kullanip hic yumurtasi olusmayan var tup bebekte.senin aslinda iyi asilamada bile 2 oldu.tup bebek nerede dusunuyorsun.benimde gecis hakkim olsada direk tup bebege gecebilsem.asilama bosa zaman kaybi benim icin ister istemez beklenti stres yapio ve tedavi gordukce yine olmadi die umutsuzlasriyor insani bu surecKızlar ben regl oldummalesef yine hüsran bi kaç ay ara verip ramazandan sonra tüp bebek denicez
![]()
Benim yaştan dolayı sigorta karşılamıyor ücretli yaptırcam tüp bebek i z.kamil 6.500 civarı bişey demişti özellerde ne kadar bilmiyorum araştırma yapmam gerekiyor fiyatından çok güvenilir bi yer olması önemli kafam çok karışık stresliyim sürekli Ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan çok umutluydumsenin rezerv sorunun vardi degil mi canim aslinda seninde ayni dozla 2 yumurtan olustu.birsuru igne kullanip hic yumurtasi olusmayan var tup bebekte.senin aslinda iyi asilamada bile 2 oldu.tup bebek nerede dusunuyorsun.benimde gecis hakkim olsada direk tup bebege gecebilsem.asilama bosa zaman kaybi benim icin ister istemez beklenti stres yapio ve tedavi gordukce yine olmadi die umutsuzlasriyor insani bu surec
Üzülme canım her serde vardır bı Hayır daha zamanımız var demek ki allah bu gunumuzden beter etmesın bizi İlaçlar dahılmi bu fıyata canımBenim yaştan dolayı sigorta karşılamıyor ücretli yaptırcam tüp bebek i z.kamil 6.500 civarı bişey demişti özellerde ne kadar bilmiyorum araştırma yapmam gerekiyor fiyatından çok güvenilir bi yer olması önemli kafam çok karışık stresliyim sürekli Ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan çok umutluydum