- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
kızlar kusuruma bakmayın. sizi merakta bıraktım. eve 12.30 gibi geldim ama ağrılardan fırsat bulamadım yazmaya. çok fenayım. alt karın bölgemde sürekli baskı hissi var ve sürekli sancım var. yardımsız oturamıyorum. yürüyemiyorum. tuvalete bile gidemiyorum tek başıma. idrarımı yaparken çokk zorlanıyorum. tek yapabildiğim şey yatmaktı geldiğimden beri. şimdi zorladım kendimi oturabildim ama ameliyathaneden çıktığımdan beri kımıldadığım an feci sancılarım başlıyor. hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. hastabakıcı bağırmalarımı duyunca hemşireyi çağırdı hemşire ağrı kesici iğne vurmak istedi ama ben istemedim. iyi olacaksınız sizi hiç böyle görmeye alışkın değilim en metanetli hastamızdınız dedi. zaten beni saçıma taktığım o iğrenç bone yüzünden hiçbir tanımadı. yanıma yaklaşıp görünce aaa siz miydiniz? dedi. bugün bütün doktorlar hastanedeydi çok hareketli bi gündü kenanla da karşılaştık ama bone sayesinde şükür o da beni tanımadı:)).
geçmiş olsun baharcım işin bir basamağını daha atlattın. belkide çok ağrının olma sebebi çok yumurta olmasıdır. inş. bir çoğu dolu çıkar. ve döllenip dondurma şansın olur. demiştim ya çok ağrı çok yumurtadan olabiliyormuş yani öyle duyum almıştım. metanetli ol biraz sık dişini en fazla yarında çekersin bu ağrıyı ve yarın dahada azalmış olur. kabız olma ihtimalin yüksek ve gaz çok olur. çekinmeden sal bence içinde biriktirme daha kötü sancı yapar. kabız olmamak için önlem al. ben kayısı falan yesemde fayda etmiyor 2-3 günde bire düştü. inş. yarında iyi haberler verirsin. yere yatak açılmaz ya geyik yapmışlardır yerlerde kara fatmalar geziyor kim yatarki yerde?? bugün sadece opu mu vardı trasnfer yokmuydu belkide ondan sebep sakindi. zk. da ilk tüp denemesinde tutan birilerini hiç duymamıştım demekki nadirde olsa olabiliyormuş...