kızlar bu arada benim adetim geldi şok oldum şaşırdım :))) çatlatma iğnesinden tam 12 gün sonra geldi bugün ilk belirti lekelenme artık 2 güne sökülür zaten normal bat ım 14 kasım dı. ben de gecikeceğine şartlandırmıştım ya kendimi ters köşe yaptı bana. zaten hep öyle olmaz mı beklersin gelmez beklemezsin gelir. ama böyle bekleme stresine girmeden ucunun görünmesine sevindim artık inşallah sökülür 2 güne. doktorum yoğun olabilirsin dedi. aman olayım da gitsin içimdeki kötülüklerDD
biz eşimle de konuştuk. doktora da demiştik transfer için acele etmiyoruz diye. çünkü bu kesecikler 1 ayda gitmeyebilir demişti. ama hafif ohss atlatanların hemen ertesi ay olmuş transferleri. yani benim de temizlenebilir adetle. ama ben yine de istemiyorum 1 ay daha ertelemek ve daha iyi toparlanmak istiyorum. bir de okudum genellikle 2 ay sonra yapılıyor ıhss sonrası transfer doğru olanı bu sanırım. keşke sabredebilsem de 3-4 ay beklesem. eminimki o küçük normalde de var olan kistlerim gider. folikül kistinin haricinde de küçük kistlerim varmış da doktor gebeliğe engel dedil onlar alınmicak kadar küçükler demişti. herneyse. kasım adetim de geçsin aralık adetimde yaptırıcam. 15 aralık da adet olsam 15 oocakda yeni yolda alırım inşallah müjdeli haberi.
hadi gözün aydın. şu konuda haklısın, bekliyorsan adetlerin asla tarihleri tutmuyor