• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakikaten o kadar artması mümkün değil !!! telefona çıkan acemiydide bilmiyormuydu acep :) zaten bende duyunca o parayla tüp yaparız z. kamilde dedim :) duygucum dedimya unutkanım diye, yaşlılıktan herhalde :) dosyayı saat kaçta acıyorlardı. orda okumuştum ama unuttum 13:00 / 15:00 mıydı yoksa 13:30 da başlıyordu.. karşıdan gidecemya, işyerinden ona göre çıkayım. yemek saatinde kaçarım, öncesinde izin almak istemiyorum.

ben öyle şüpheli durumlarda bi kaç saat sonra tekrar arayıp sorarım fıyat yada ertesi gün ararım:) işimi garantiye almak adına. zk da dosya açma saat 13,30 da başlıyor her evrağını götürürsen açılır bugün sgk dökümleri, evlilik cüzdan fotokopisi,nüfus örnekleri ve fotoları unutma.

kızlar günaydın benimde dünden beri kasıklarımda ve alt karnımda adet olcakmışım gibi bir ağrı vardı ama emin oalmıyorudum acaba kabız olayımı yksa transferden sebepmi çözemiyordum. progestan iğnemide sabah 6,30 da fsm hastanesinin acilinde yaptırıyoruz sonra eşim beni eve ırakıp hazırlanıp i,şe gidiyor. şu bi kaç gün ani bi hareket yapmam gerekir dye araba kullandırmıyor. yani 10 gün daha sabah 6,30 da iğne vurdurmaya devam neyse geldik be yatağıma geçtim bir zaman sonra alt karnıma fevi bi sacı girdi nefesimi kesti felç geldi sandım neyseki eşim daha çıkmamıştı o anlık ağrısında ağladım o derece. ki normalde acıya dayanıklıyım kolay pes etmeyip direnirim. dedim bu böyle olmaz kabızlıktan olabilir daha ilerlemeden önlem alayım. eşimde gitmeden hazrı çorba pişirdi sağolsunda zaten tuzlu olan çorbaya tuz eklemiş yenilmedi bile:)) az çorbadan sonra yarım çay bardağı sıvı yağ içtim mecburdum kayısı dah geç çözüyor çünkü. yağı içtim aradan yarım saat geçmed çok aferdersiniz wc gittim çok şükür kurtuldum. yeminle bu çıkmayan gaz ve kabırlık okadar zor ki allah kiömseye yaşatmasın hiç bir ağtıya benzemiyor. kayısıda suya koydum şimdide on yiyip üzerine su içicem. varsa kalıntı iyice temizlensin bakalım alt karın bölgemdeki ağrı devam edecekmi? hani artık vuracak bi kabızlık olayıda yok ben bi ihtimal kabızlık vuruyordur dedim ama bu kayısıdan sonra iyicdce temizlenir ve umarım alt karın ağrım kalmaz. ne bilim bağırsaklar yan tarafta değil? bağırsak olsa alt karına değilde yan taraflarıma vurur diye düşünüyorum. aman her adımı zor yani. ama opu sonrası kullandırılan predonal ve tetra kesinlikle bundan biri kabız yapıyor. yoksa opuya kadar hiiiç bir sorun olmamıştı.

duygucum onca ilaç, iğne... canmı dayanır kardeşim yaa. allah yardımcın olsun. inşallah biran önce geçer ağrın.. vallahi her sabah 6 larda senide katarak burdaki kızların hepsine dua ediyorumm. inşallah bu çektiklerinin karşılığında o büyük mutluluğu yaşarsın. eşinin çorba olayınada çok güldüm, adamcağız bilememiş, bilse bile sabahın köründe insanda akıl mı olur :) yarı uyuyor insan.. tuvalete çıkabilmen süper olmuş, yağın faydası oldu demekki. sen yine içebilmişsin, bende öyle bir durumda kolestrol yüksekliğinden bile içemeyebilirim... ya aklıma ne geldi, lipton aylar öncesinde yeni bir çay çıkarttı. Lipton Form Plus Açaili.... arkadaşım alınca bende bir kutu almıştım, fiyatıda 5 mi 7 tl mi ne. o gün içtim, akşamda eşimle içmiştik. diğer sabah tuvalete zor yetiştik.. işle ev uzak olunca bir daha içmedim :))) zaten kabızlık gibi bir sorunum yoktuda öylesine alınca içmiştim. tabii senin içmende bir sakıncada olabilir, ama ileriki yaşamında, doğumdan sonra vs böyle sıkıntılar yaşarsan aklında bulunsun :)

ben öyle şüpheli durumlarda bi kaç saat sonra tekrar arayıp sorarım fıyat yada ertesi gün ararım:) işimi garantiye almak adına. zk da dosya açma saat 13,30 da başlıyor her evrağını götürürsen açılır bugün sgk dökümleri, evlilik cüzdan fotokopisi,nüfus örnekleri ve fotoları unutma.

hiç aklıma gelmez tekrar aramak, hem sesimden tanırlar ayıp olur vs diyede arayamam :))
şimdi izin aldım. 12:30 da çıkarım.. bütün evraklarım hazır. sitemik raporumda çıkmış onu alıp dosya açtıracaz nihayet.. yani inşallah başka bir sorunla karşılaşmayız da açtırabiliriz.

notebook ama uzun dikdörtgen sehpa var onun üstünde yatarak yazıyorum:)) bugün hamsi buğulama yaptım:) pazarcıya temizlettim yıkayp dolaba koymuştum dün bugünde tepsiye dizip pişirdim birde slata yaptım arada dinlendim.

canım valla o ilacı verince bişey gördü heralde dedim:(( birde minnacık neye faydası olcak diyorum:) embriyologun demesine göre çok sayıda yumoşu olan hastalarda görülebiliyormuş ohss. sendede olunca korkmaya başladım. uda hiç içemem ama bu ara haplardan sebep içiyorum işte.

bana da aslı hnm demekki rezervleriniz çok iyi demişti fazla uyarılma olduğuna göre falan diye :))) senin de iyi demekki canım :D ben düzeldim. dün sitede sorun vardı hiç giremedim zaten görümceme yine misafir geldi ondaydım öğlenden sonra. benim şişkinliğim geçti ama idrara çıkmaktan sıkıldım artık su içmeyi seven ben nefret edicem yani yakında. biz bu akşam yine gidicez kontrole. aslında perşembe sabah çağırdı ama eşim izin almak istemiyor artık. bizi göztepe de görecek. özel göztepe hastanesiymiş ecomar diye geçiyormuş merdivenköy de. orda da görevli. orda görücek beni. bu sefer hissediyorum geçtiğini. umarım ultrasonda da bir ufalma hisseder.

evet cnm hayırlısı olsun karar vermeden yazmdım işte ne bilim..bakalım bu sfer cesaretimi topladım gibi..artık kaçış yok..bir de kan tahlillerini yapalı iki ay olacak nerseyse amliyat için yine istemediler bir sorun olurmuki endişelliyim bir de adet olmam gerek ama hala olmadım yaa ameliyat adetten on gün içinde olması lazım hiç gecikmezdi neden gecikti acan..soğan suyu yaparmıki bir de göğüslerim acayip şişti hiç şişmezdi bir yıldır off

canım sorsaydın keşke gerek var mı diye. bir de stresten adet gecikir zaten ona yapacağın birşey yok öyle bir durumda da korkma 3-5 gün erteleyiverirler ameliyatını canım.

kızlar nerelerdesiniz herkes inzivaya çekildi galiba kimseler pek uğramıyor artık. zaten k.k da da bakım var ekran bir tuhaf duruyor. bende iyi diyelim iyi olsun dün gerizekalı fertildeki hemirenin yaptığı iğne dışında genel olarak iyiyim. ama sırf kendimi tutamayıp iş yaparım diye genelde uzanıyorum arada wc ve ufak mutfak işleri için kalkıyorum. biliyorum ayakta dolansam nevresim falan yıkar çamasır asarım bende kendimi zaptetme yolu olarak uzanmayı seçiyorum:(( sabahta bi baygınlık geldi mide bulantısıyla kendimi yere zor attım. biraz durdum neyseki uzun sürmedi çok korktum ama. kimselerde yok burda bişey olursa kim gelir diye telde yanımda değildi ölüp kalcam dedim :((

duygu çok dikkat et miğde bulantısı iyi değil ve nefes darlığı. o nefesini çevirememe durumu ohss den kaynaklanıyor. ama aldığın dostinex de tansiyon düşüklüğü ve uyku yaptı bana miğdem bulandı mesela dün akşam. hafif şiddetli olabilir ama bulguların şiddetlenirse sadık beyi ara. sen yakınsın gidiverirsin bir muayneye.

kızlar ben çok kötü bi şey yapmışım. elim ayağım titriyor yazarken bile. şimdi bu gonal f 450 ünite sanıyorduk ya değilmiş içinde 625 varmış meğer. firmalar fazla ilaç koyuyorlarmış içine. gerçi tayfun bey bir kez söylemişti gonal f in içinden fazla ilaç çıktığını ama üzerinden tam 1 yıl geçti ben nasılsa unutmuşum. bende bilmeden ikinci gün şişede kalan ilacın hepsini şırıngaya çekmesini istedim hemşireden. 225 ünite olarak teyid etmesini de istedim ama etmemiş işte. ilacın hepsini vurmuş. yani o gün (iğnelerimin ikinci günü) ben 225 ünite yerine 400 ünite vurulmuşum. ben kutunun içinde 450 ünite olduğunu düşünerek, ilk gün 225 vurulunca 225 kaldı diye düşündüm hemşireden kalan 225 üniteyi vurmasını istedim. bugün ikinci kutu biterken başka bir hemşire vardı ve kutunun içinde fazla ilaç olduğunu söyleyince anladım durumu. eşim eve gelince şişede kalan ilacı şırıngaya çekti. tamı tamına 175 ünite fazla ilaç çıktı yani ben ikinci gün 225 yerine 400 ünite vurulmuşum. kızlar inanamıyorum kendime aynı şey geçen yıl da başıma gelmişti gerçi o zaman durum farklıydı farklı şırınga kullanmıştı hemşire insülin şırıngası kullanmıştı aşılamamı iptal etmişti tayfun bey ilaç protokolü bozuldu diye sonra o ay hamile kalmıştım o yumurtayla ama bu sefer tamamen benim salaklığım. yani sen git 225 değil 112,5 vurulmak için kenanla kavga et. sonra git 400 ünite vurul. kızlar elim ayağım birbirine dolandı yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. gerçi bu durumdan dr a bahsetmeyi düşünmüyorum ama korkuyorum da. dua edin benim için ne olur. umarım e2 değerini fazla yükseltmez ve yumurtaların kalitesiz büyümesine yol açmaz bu durum.

canım ben de ilk başlangıcında senin gibi bir hata yaptım. o kadar moralim bozulduki anlatamam. 224 vurmam gerekirken. önemsemeyip ikinci akşam 200 çıktı tüpten onu vurdum. ilave yapmadım. 3. ve 4. günü de 210 -210 vurdum kendimce 1 tüpü 2 gecede kullanayım diye. sonra baktık ki yavaş büyüyolar ben söylemiştim. 225 yap dedi. 2 gün fazladan iğne vurulmamın sebebi de buydu kesinlikle. doktorum sonradan başta biraz eksik doz vurduğun için geç tepki veriyor demişti. ama seninki tamamen farklı. 225 ken birden ertesi gece 400 vurmuşsunuz. kimseye güvenmiceksin bahar. eczacıya bile. ne anlarlar. ben bu durumda sadece kendime güvenebiliyorum ki insan kendisi bile hata yapabiliyor. şuan hastanedesindir zaten dozu düşürürler diye tahmin ediyorum. inşallah ciddi bir şey olmaz.

kızlar günaydın benimde dünden beri kasıklarımda ve alt karnımda adet olcakmışım gibi bir ağrı vardı ama emin oalmıyorudum acaba kabız olayımı yksa transferden sebepmi çözemiyordum. progestan iğnemide sabah 6,30 da fsm hastanesinin acilinde yaptırıyoruz sonra eşim beni eve ırakıp hazırlanıp i,şe gidiyor. şu bi kaç gün ani bi hareket yapmam gerekir dye araba kullandırmıyor. yani 10 gün daha sabah 6,30 da iğne vurdurmaya devam neyse geldik be yatağıma geçtim bir zaman sonra alt karnıma fevi bi sacı girdi nefesimi kesti felç geldi sandım neyseki eşim daha çıkmamıştı o anlık ağrısında ağladım o derece. ki normalde acıya dayanıklıyım kolay pes etmeyip direnirim. dedim bu böyle olmaz kabızlıktan olabilir daha ilerlemeden önlem alayım. eşimde gitmeden hazrı çorba pişirdi sağolsunda zaten tuzlu olan çorbaya tuz eklemiş yenilmedi bile:)) az çorbadan sonra yarım çay bardağı sıvı yağ içtim mecburdum kayısı dah geç çözüyor çünkü. yağı içtim aradan yarım saat geçmed çok aferdersiniz wc gittim çok şükür kurtuldum. yeminle bu çıkmayan gaz ve kabırlık okadar zor ki allah kiömseye yaşatmasın hiç bir ağtıya benzemiyor. kayısıda suya koydum şimdide on yiyip üzerine su içicem. varsa kalıntı iyice temizlensin bakalım alt karın bölgemdeki ağrı devam edecekmi? hani artık vuracak bi kabızlık olayıda yok ben bi ihtimal kabızlık vuruyordur dedim ama bu kayısıdan sonra iyicdce temizlenir ve umarım alt karın ağrım kalmaz. ne bilim bağırsaklar yan tarafta değil? bağırsak olsa alt karına değilde yan taraflarıma vurur diye düşünüyorum. aman her adımı zor yani. ama opu sonrası kullandırılan predonal ve tetra kesinlikle bundan biri kabız yapıyor. yoksa opuya kadar hiiiç bir sorun olmamıştı.

inşallah kabızlıktandır rahatsızlığın ve birdaha olmaz. ve kesinlikle prednol yada tetra kabızlık yapıyor. onları kullanırken ben de kabız oldum. ki ben prednol ü 2 gün için bıraktım tetra yı 4 güne tamamladımve kesinlikle tetra yapıyor bence. dostinex de tansiyon düşüklüğü ve uyku yaptı bende canım. bol bol su iç. eğer ohss riskin varsa da idrara bol çıkarak bunu ortadan kaldırırsın. ama zaten ddostinex i alıyorken şiddetlenmez varsa bile geçer diye düşünüyorum. ilaçlara bağımlı olmak çok zor ben de çok bunaldım. şuan sadece dostinex i içiyorum. o da 2-3 tane mi ne kaldı bakalım bugün ne diyecek kontrolde. 2 gündür daha iyiyim şişkinliklerin azaldı. kasık hassasiyetim de. inşallah ultrasonda da azalma görülür. ilaçları 4 gün kullanıp bırakıcaksın biliyosun dimi? sadece dostinex ve iğne ye devam ediceksin.

kızlar ya kendimi o kadar çok saldım ki ev aldı başını gidiyor. birisi gelsin süpürsün silsin nevresimleri değiştirsin. balkonları akıtsın ve çamaşırları yıkayıp assın lütfen gözünüzü seveyim :D
zira hava da kapalı çamaşır birikti nasıl kurutucam içeri asmak istemiyorum. transfer iptal edilmişken derin temizliğe girsem diyorum oturma ve yatak odasının tüllerini yıkamadım yazın onları yıkasam kapıları avizeleri silsem banyo fayansları. ama doktor kendini fazla yorma ev işi yapma dedi diye hemencik vazgeçiyorum bu fikirden. bıktım kontrollerden umarım bu son görüşü olur. anneme gidip kalmak istiyorum biraz ona bile fırsat yok kontrollerden. o yüzden şimdi kalkayım en azından süpürüm sileyim makinayada atayım bakiyım çamaşırları havalar düzelmicekmiş zaten artık daha da soğuyacakmış asarım küçük odaya orda kurur 1 gecede. eşim de 5 de işten çıkıcak hemen beni alıcak doktorun yanına gidicez. hepinizi öpüyorum.

sağolun kızlar. dün farkedince korktum biraz. eşimle birlikte aldığımız bir kararla dr a bahsetmedik. gerçi ben geçen sene hemşire hatasıyla 50 doz yerine 225 vurulmuştum o zaman bile tayfun bey gülmüştü sadece:) ilaç protokolü bozuldu zaten tüm ilacınızı da kullanmışsınız bayrama denk gelen aşılamaları da yapmayacağız. isterseniz iptal edelim demişti. yani ciddi bir soruna neden olma ihtimali olsa gülmezdi sanırım. sadece çok yumurtalı bir hasta olduğum için acil hastaneye çağırmıştı hemşire telefonda söylediğimde. ama dün bi yazı okudum. gereğinden yüksek dozda ilaç kullanılması yumurtaların kalitesini azaltabiliyormuş. umarım böyle bir durum olmaz.

bu sabahta hastanedeydim. sağda 11,10,9 mm üç tane ve nokta noktalar solda da yine 10,10,8,8 mm dört tane ve yine nokta nokta şeklinde küçük yumoşlar var. şimdilik önde giden 7 tane. endometrium 6,7 mm. e2 için kan verdim. 3 gibi çıkar sonucu sanıyorum. benden haberler böyle.

duygucum kabızlık sorunu başladı yine sanıyorum kullandığın ilaçlar tetikliyor. duphalac şurup iyi geliyor sanırım kabızlığa. bi konuş istersen doktorunla.

elifcim yorma sende kendini. bebeğine bir an evvel kavuşmak için doktorunun önerisini gözardı etme. bırak dursun evişleri. ya da annen sende kalabiliyorsa bir süre kalıp yardımcı olabilir. bu süreçte önemli olan senin sağlığın. ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar çabuk kavuşacaksın bebişine:)

sonaycım dosya açtıracaksınız sanırım bugün. 5 dk da açıyor doktorlar. ama malum saat 1 ile 3 arası açıldığı için kuyruk oluyor. erken gitmekte fayda var. gerçi şu an hastanedesindir. umaırm herşey yolunda gider.

kızlar e2 1729 çıkmış. netten bakıp aradım şimdi doktorlar henüz değerlendirmemiş. yarım saat sonra tekrar arıycam.

kızlar hemşire ile konuştum. e2 yi yüksek bulmuşlar biraz. yarın kan ve ultrason için tekrar çağırdı. bu akşam 225 doz devam edicem ve cetrotide başlıycam. yarın da kan ve ultrason için tekrar hastanedeyim:(

slm kızlar bu sabah yattığım yerde hatta sizlere yazarken yne elim ayağım çekildi ve baygınlık geldi. aya kalkıp 2 adım atıncada nefes nefese kalıyorum çooook çabuk yoruluyordum. fenalaşınca biraz gözümü açtım eşimi aradım dr. ara dedi. bende asistan yaşar hn. aradım kasıklardaki ağrıları normal kabul ediyoruz ama bagın olayını sadık beye sorup arayım dedi. işlemdeymiş dr. neyse 5-10 dk. sonra aradı ve eğer bugün müsaitseniz sadık bey gelsin bir göreyim demiş. gittim çokta beklemedim. ieri girdim nasılsınn dedi valla bilmiyorum dedim. psikolojik olabilirmi bayılma hissi illaki etkilenmişsindir bişeylerde dedi. valla bilmiyorumki dedim. eşimde elife oldu ya on taktın sen heralde ya evet bi arkdaşa ohss oldu deim güldü onla durumun çok çok fazla. kasık ağrıların normal opudan sonra kalan yumurtalar oluyor iri onalr yapar dedi. zaten öyle şiddetli değil hafif regl ağrısı gibi dedim. karından ultrasonla baaktı. vajinal muayene etmedi. dediğim gibi yumurtalar büyük görünüyor o ağrı yapar ama her hangi bir sıvı birikmesi yok temiz görünüyor dedi. bende o yumoşlar ne zaman yok olur regliyle birliktemi gidecek dedim. ne reglisi ya hemen regli oluyon sende dedi ay ne bilim öyle kendimi kaptırmak istemiyorum dedim. bol su iç günde 2 lt. kadar. birde sabah kalkınca çok aç kalma hemen bişeyler atıştır şikayetlerin devam ederse ara gene dedi. yani belkide ohss den korktum kafamda kurdum ondan da olabilir. eşide fark etti zaten sen elifin durum banadamı oldu diye korktun dimi. bi süre dış dünyadan uzaklaş kk. ya girme kafanı boşalt takma diye telkin etti. ben daha çok dikkat ediyorum sen benim kadar etmiyon kendine acımıyon haldır huldur hareket ediyon diyor. neyse artık baygınlıktan sonra iyice korkmaya başladım eşi babamı aramış annemi getirsin diye. babamda annemle ablamı getirip bıraktı yanıma. artık bayılsamda yanımda birileri var.

evet elifcim kesin kabızlığı a tetra ya prednol yaptı ama ikiside bitti kullanma sürem. şuan sadece dostinox kullanıyorum ve folik asid. birde iğne. hatta iğneleri sabahları 6,15 - 6,30 gibi yaptırıyorum aç karnına ondan olabilirmi dedim çok etkilemez ama olmadı biraz bişeyler yiyip öyle yaptırın dedi zaten bende öyle düşünüyorum. inş senden de iyi haberler gelir elifcim. allah kolaylık versin hepimize.

baharcım yarın ve cuma birde pazarteside kesin e2 için çağıracaklar şu 3-4 kez üst üste e2 vermek ve ultarason için gideceksin. allah hepimize kolaylık versin. valla trasnfer olmaklada iş bitmiyormuş illa bir arıza çıkıyor.

artık bu akşam giremem nete yarın bi kaçamak yaparım:) zaten kolum kanadımda kırık gibi iliklerim boşalmış sanki. Sağlıcakla kalın...

kızlar ya kendimi o kadar çok saldım ki ev aldı başını gidiyor. birisi gelsin süpürsün silsin nevresimleri değiştirsin. balkonları akıtsın ve çamaşırları yıkayıp assın lütfen gözünüzü seveyim :D
zira hava da kapalı çamaşır birikti nasıl kurutucam içeri asmak istemiyorum. transfer iptal edilmişken derin temizliğe girsem diyorum oturma ve yatak odasının tüllerini yıkamadım yazın onları yıkasam kapıları avizeleri silsem banyo fayansları. ama doktor kendini fazla yorma ev işi yapma dedi diye hemencik vazgeçiyorum bu fikirden. bıktım kontrollerden umarım bu son görüşü olur. anneme gidip kalmak istiyorum biraz ona bile fırsat yok kontrollerden. o yüzden şimdi kalkayım en azından süpürüm sileyim makinayada atayım bakiyım çamaşırları havalar düzelmicekmiş zaten artık daha da soğuyacakmış asarım küçük odaya orda kurur 1 gecede. eşim de 5 de işten çıkıcak hemen beni alıcak doktorun yanına gidicez. hepinizi öpüyorum.

ben gelip yapıveririm, yeterki sen yapma, doktor ev iş falan yapma dediyse bir bildiği vardır yaa. yapmayıver, kimse pislikten ölmemiş. ama biz kadınlar dayanamayızki... bende dayanamam... geçenlerde koltukları yıkattım.. halılarda yıkandı geldi. köklü temizlik için 1 ay daha bekleyecem. tedavi öncesi yaparım.. sonrasında iş güç yapmayayım diye.
inşallah doktorun son görüşü olmuştur elifim, iyileşmişsindir umarım.

sonaycım dosya açtıracaksınız sanırım bugün. 5 dk da açıyor doktorlar. ama malum saat 1 ile 3 arası açıldığı için kuyruk oluyor. erken gitmekte fayda var. gerçi şu an hastanedesindir. umaırm herşey yolunda gider.[/QUOTE]

baharcım eşim erkenden gitmişti zaten. dosya açan kızda o kadar yavaştıki anlatamam. mıy mıy mıy.. 2 saat bir evrağı yerinden çıkarıp koyamıyor. nasıl bir çalışmadır anlamadım, az daha elinden kapıp herşeyi ben verecektim tek tek. neyse baktı smear testi bir yıl, kültür testi 6 ay geçerliymiş. benim kültür 3 mayısta yapılmış. yani 6 ay 4 günlükmüş. 4 gün geçmiş dedi. şok oldum. doktorla görüşeyim dedim, eşimi orda bıraktım gittim doktora 6 ayı 4 gün geçmiş uygun derseniz dosyam açılacak dedim. bir kağıda uygundur yazıp verdi :), neyse evrakları kontrol ederken bi baktık nüfus kayıt örneğinin ikiside eşimin adınaymış !!! dosyayı açın onu bilahare eşim getirsin dedim, yapamayız dedi. ama 4 e kadar getirin dosyanızı açarım dedi. neyse eşime dedim git yerini sor soruştur, bul buluştur çabuk getir, ben bir daha izin alamam.. o gitti, ben sıraya girdim tekrar, tam 15 dk sonra elinde evrakla geldi :) dosyayı nihayet açtık. eşimle tartışa tartışa evin yolunu tuttuk :) orda birileri önümüze geçti diye çok kızdı, bankada da işimiz vardı, oraya yetişmemiz gerekiyordu. benim imzam gerekiyormuş. bir daha izin almiyim diye acele ediyor. neyse dosya açıldı, bankodaki kız numara verip teslim alacak, e orda da upuzun bir kuyruk var. ısrarla git ver, sırayı bekleme diyor. bende bu yaptığın adil değil, insanların hakkına tecavüz edemem, onların hakkını yiyemem dedim. orda bozulduk :)neyseki son anda bankayada yetiştik..

slm kızlar bu sabah yattığım yerde hatta sizlere yazarken yne elim ayağım çekildi ve baygınlık geldi. aya kalkıp 2 adım atıncada nefes nefese kalıyorum çooook çabuk yoruluyordum. fenalaşınca biraz gözümü açtım eşimi aradım dr. ara dedi. bende asistan yaşar hn. aradım kasıklardaki ağrıları normal kabul ediyoruz ama bagın olayını sadık beye sorup arayım dedi. işlemdeymiş dr. neyse 5-10 dk. sonra aradı ve eğer bugün müsaitseniz sadık bey gelsin bir göreyim demiş. gittim çokta beklemedim. ieri girdim nasılsınn dedi valla bilmiyorum dedim. psikolojik olabilirmi bayılma hissi illaki etkilenmişsindir bişeylerde dedi. valla bilmiyorumki dedim. eşimde elife oldu ya on taktın sen heralde ya evet bi arkdaşa ohss oldu deim güldü onla durumun çok çok fazla. kasık ağrıların normal opudan sonra kalan yumurtalar oluyor iri onalr yapar dedi. zaten öyle şiddetli değil hafif regl ağrısı gibi dedim. karından ultrasonla baaktı. vajinal muayene etmedi. dediğim gibi yumurtalar büyük görünüyor o ağrı yapar ama her hangi bir sıvı birikmesi yok temiz görünüyor dedi. bende o yumoşlar ne zaman yok olur regliyle birliktemi gidecek dedim. ne reglisi ya hemen regli oluyon sende dedi ay ne bilim öyle kendimi kaptırmak istemiyorum dedim. bol su iç günde 2 lt. kadar. birde sabah kalkınca çok aç kalma hemen bişeyler atıştır şikayetlerin devam ederse ara gene dedi. yani belkide ohss den korktum kafamda kurdum ondan da olabilir. eşide fark etti zaten sen elifin durum banadamı oldu diye korktun dimi. bi süre dış dünyadan uzaklaş kk. ya girme kafanı boşalt takma diye telkin etti. ben daha çok dikkat ediyorum sen benim kadar etmiyon kendine acımıyon haldır huldur hareket ediyon diyor. neyse artık baygınlıktan sonra iyice korkmaya başladım eşi babamı aramış annemi getirsin diye. babamda annemle ablamı getirip bıraktı yanıma. artık bayılsamda yanımda birileri var.

evet elifcim kesin kabızlığı a tetra ya prednol yaptı ama ikiside bitti kullanma sürem. şuan sadece dostinox kullanıyorum ve folik asid. birde iğne. hatta iğneleri sabahları 6,15 - 6,30 gibi yaptırıyorum aç karnına ondan olabilirmi dedim çok etkilemez ama olmadı biraz bişeyler yiyip öyle yaptırın dedi zaten bende öyle düşünüyorum. inş senden de iyi haberler gelir elifcim. allah kolaylık versin hepimize.

baharcım yarın ve cuma birde pazarteside kesin e2 için çağıracaklar şu 3-4 kez üst üste e2 vermek ve ultarason için gideceksin. allah hepimize kolaylık versin. valla trasnfer olmaklada iş bitmiyormuş illa bir arıza çıkıyor.

artık bu akşam giremem nete yarın bi kaçamak yaparım:) zaten kolum kanadımda kırık gibi iliklerim boşalmış sanki. Sağlıcakla kalın...

hadi gözün aydın duygucum, annenler gelmiş, çok şanslısın.. artık korkmana gerek yok. psikolojik olarakta iyi hissedersin kendini. onlar sana güç verecektir. hakikaten transfer olsada herşey bitmiyormuş. bende rahim filmi çektirip rapor alınca herşey bitecek sanıyordum ama görüyorumki yeni yeni başlayacak :(

bılıyorum orayı anestesılımı bu 180 se cok ıyı ben sorarım oraya radyomar mı 750 de cok ıstemısler ya ne buuuu

nevin 180 e çektirmiş, ama bana 220 dediler. 180 e çekilmiş dedim ama kabul etmediler 220 den aşağı olmaz dediler. anestezisiz çekiyorlarmış. kızların verdiği bir isimdi ama unuttum ecomar mı radyomarmı neydi.

sağolun kızlar. dün farkedince korktum biraz. eşimle birlikte aldığımız bir kararla dr a bahsetmedik. gerçi ben geçen sene hemşire hatasıyla 50 doz yerine 225 vurulmuştum o zaman bile tayfun bey gülmüştü sadece:) ilaç protokolü bozuldu zaten tüm ilacınızı da kullanmışsınız bayrama denk gelen aşılamaları da yapmayacağız. isterseniz iptal edelim demişti. yani ciddi bir soruna neden olma ihtimali olsa gülmezdi sanırım. sadece çok yumurtalı bir hasta olduğum için acil hastaneye çağırmıştı hemşire telefonda söylediğimde. ama dün bi yazı okudum. gereğinden yüksek dozda ilaç kullanılması yumurtaların kalitesini azaltabiliyormuş. umarım böyle bir durum olmaz.

bu sabahta hastanedeydim. sağda 11,10,9 mm üç tane ve nokta noktalar solda da yine 10,10,8,8 mm dört tane ve yine nokta nokta şeklinde küçük yumoşlar var. şimdilik önde giden 7 tane. endometrium 6,7 mm. e2 için kan verdim. 3 gibi çıkar sonucu sanıyorum. benden haberler böyle.

duygucum kabızlık sorunu başladı yine sanıyorum kullandığın ilaçlar tetikliyor. duphalac şurup iyi geliyor sanırım kabızlığa. bi konuş istersen doktorunla.

elifcim yorma sende kendini. bebeğine bir an evvel kavuşmak için doktorunun önerisini gözardı etme. bırak dursun evişleri. ya da annen sende kalabiliyorsa bir süre kalıp yardımcı olabilir. bu süreçte önemli olan senin sağlığın. ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar çabuk kavuşacaksın bebişine:)

sonaycım dosya açtıracaksınız sanırım bugün. 5 dk da açıyor doktorlar. ama malum saat 1 ile 3 arası açıldığı için kuyruk oluyor. erken gitmekte fayda var. gerçi şu an hastanedesindir. umaırm herşey yolunda gider.

kızlar hemşire ile konuştum. e2 yi yüksek bulmuşlar biraz. yarın kan ve ultrason için tekrar çağırdı. bu akşam 225 doz devam edicem ve cetrotide başlıycam. yarın da kan ve ultrason için tekrar hastanedeyim:(

bahar cım gözün aydın çok korkulacak kadar yumurtan yokmuş şimdilik ideal gözüküyorlar e2 nin yüksek bulunması zaten tahmin ettiğimiz bişeydi heleki kallafi bir 400 dozdan sonra :) olabilir. ben de eksik vurduğumda büyümicekler ve tedaviyi etkilicek diye çok korkmuştum. neyse bence yumurtaların erken büyüyecek. ve erken opu olacaksın bugün değere göre büyümelerine yeniden bakıcaklardır tahminimce. çatlatma önleyiciye başlatacaklardır değerin yüksek olması olgun olduklarını gösterir bence. korktuğun gibi olmadan inşallah atlatıcaksın bu süreci canım. ben de ufak tefek yaptım işte kendimi yormadan. daha hamile olmadan da yatmak saçma geliyor zaten buruk tum dün bütün gün sabah ağladım iş yaparken bile içimden geliyor. akşam da kontrole gittik çok trafik vardı eşimle gerildik. ağladım yol boyu. içim bir tuhaf. transfer de olmadı ya aslında iyi oldu psikolojim git gel ilaç kullan vs.. alt üst oldu. haftaya çarşamba yine çağırdı adetten sonra da bakıcak yumurtalığın durumuna transfere ona göre karar vericekmiş...

geçmiş olsun duygu keşke hiç söylemeseydim ama e2 değerin yüksek olunca bende endişe ettim senin adına da pimpirikli olduğunu unutmuşum :) çok aç kalma baygınlık bende bile oldu bazen canım sen artık 2 canlısın :) annen ve kardeşin gelmiş gözün aydın yanında birilerinin olması iyi olur rahatla yatasın yoksa insan bütün gün yatamaz ki hep aklına bişeyler yapmak gelir. dün iş yaptım öğlene kadar bahar a da yazdım psikolojim de bozuldu bulaşık yıkarken tarkan çalarken de ağlayabiliyor insan içim sıkılıyor dün çok moralim bozuldu hava da kapalıydı içim sıkıldı. transfer olmadı ya boş hissediyorum kendimi. aslında doğru bir karardı ama . yıprandım sanırım. kendimi çok yalnız hissettim. böyle koskoca dünyada tek başımaymışım gibi. dönüp baktım hayatıma bomboş geldi. keşke çalışmaya devam etseydim. okulu da bitiremedim. neyim ben diyorum. çocuğum da olmuyor. neyin cezası bu. neden bununla sınanıyorum. daha ne kadar çekicem bitmedi mi çilem diye ağladım çok. sonra attım kendimi dışarı gözümcemin günü vardı aradılar sen de gel diye. çıktım 3 e geliyordu. çay içtim orda. 5 de eşim geldi. navigasyonu kuralım dedik göztepe ecomar ı bulmak için. benim yüzümden yanlış birleylere basmışım. sen git kavacık da medistate hastanesini seç. habersizi de. oraya kadar gittik. onca yol. 22 km fazladan gittik. sinir küpü oldu eşim. trafik felç. yağmur var. doktor bekliyor bizi. ordan geri döndük. sana güvenmicektim diye kızdı bana da. alet biraz geç algılıyor aslında dğru adresi seçmiştim ama. tam 2.5 saat trafikte kaldık. söyleidni bi dünya. hayatım mahvoldu bi hayatım bile yok diye isyan etti. işten izin al hanımefendi yi günden al yollara düş yanlış yer seçsin onca yolu git. gs nin maçı da varmış. sinir küpü oldu. git gel o da bıkıyor biliyosun tamamen onun üstünde bu git geller. çalışan biri için zor. ama gücüme gitti. ağladım hep sessiz sessiz. tam 7.30 da hastanedeydik. kontrol etti doktor. biraz gerilemiş. çok az daha sıvı var dedi. çarşamba yine görücek haftaya. adetten sonra da yumurtalığın durumuna bakarak karar vericekmiş. eşim de yumurtalığına bişey olur mu ondan korkuyoruz diyor. hani yoksa tamamen tedavi imkanımız kalmaz. adam da dedi çok uyarılırsa yumurtalar büyür ve yumurtalık döner kendi etrafında biz buna tornistan diyoruz dedi. ama çok kasık ağrısı yapar apandist ağrısı gibi dedi. aktif olma dikkat et dedi. korkuyor demekki yumurtalığıma bişeyy olursa hiç çocuğumuz olmaz diye. sonra çıktık dönüş yoluna. 1.5 saat de o sürdü. hiç konuşmadık. ben hep ağladım o da sustu çok yoğun trafik de araba kullandı işte. kaderime ağladım. çok ağladım hemde. ne zamana kadar çekicem bilmiyorum. bazen ben hiç canlı bir çocuk doğuramicam gibime geliyor. gücüm de bitiyor bazen. evliliğimiz yıpranıyor. başka bir amacım da yok. çok kızıyorum kendime çalışmadığım için bazen. sessizce yemek yedik. o maçı izledi ben de yatakta tv izledim. sonra geldi yattı ve uyudu. sabah herşey geçmişti gülümsüyordu. ama ben yaralandım artık çok geç. bugün de öyle canım sıkkın. buraya bile girmel istemiyorum artık. çok fazla yazamazsam kızmayın kaldıramıyorum artık çok sıkıldım. dün eşyaların yerini bile değiştirdim. büyük bir değişikliğe ihtiyacım var sanırım. o da çocuk. o olmazsa ne olucak bilmiyorum.

ben gelip yapıveririm, yeterki sen yapma, doktor ev iş falan yapma dediyse bir bildiği vardır yaa. yapmayıver, kimse pislikten ölmemiş. ama biz kadınlar dayanamayızki... bende dayanamam... geçenlerde koltukları yıkattım.. halılarda yıkandı geldi. köklü temizlik için 1 ay daha bekleyecem. tedavi öncesi yaparım.. sonrasında iş güç yapmayayım diye.
inşallah doktorun son görüşü olmuştur elifim, iyileşmişsindir umarım.

sağol sonayım Allah razı olsun. doktor çok aktif olma dedi. yaptım dün biraz yavaş yavaş bugün de yapıcam biraz. hem oyalanmış oluyorum. dosyanı açtırmışsın tebrik ederim. hayırlı olsun. az kaldı artık canım bundan sonrası daha kolay olacak.

sağol sonayım Allah razı olsun. doktor çok aktif olma dedi. yaptım dün biraz yavaş yavaş bugün de yapıcam biraz. hem oyalanmış oluyorum. dosyanı açtırmışsın tebrik ederim. hayırlı olsun. az kaldı artık canım bundan sonrası daha kolay olacak.[/QUOTE]

hissettiğin duygularını okuyunca çok üzüldüm elifim. insan hiçbirşey yokken bile bazan cok kötü yapayalnız hissedebiliyor kendini. biz durumlardaki ve onca ilaç kullanıp, gelgitlerden, nolcak diye merakla beklemekten, gün saymakta olan senin durumunun böyle olması, böyle hissetmen cok normal. insan güçsüz kalıyor. umutsuz oluyor. ama nolur kendini toparla, bu durumları yaşayan tek biz değiliz. ayrıca olduki hiç olmadı... tek çocugu olmayanda biz olmiycaz. şu güne kadar nasıl cocuksuz yaşadıysak bundan sonrada öyle devam ederiz hayatımıza. eşlerimizle birbirimize daha cok zaman ayırır, daha cok bağlanırız.. farklı uğraşlar buluruz kendimize. ne biliyim bizi mutlu edecek başka şeyler buluruz mutlaka. hem allah başka dertler hastalıklar vermesin... bu durumada şükürler olsun. kaderimizde ne varsa onu yaşiycaz elifim.. hem bak ilerde herşey daha güzel olacak, iyice sağlığına kavuşunca emriyoların transfer edilecek. onlar seni bekliyor. mutlu olman lazım. sadece transferleri kaldı o kadar... böyle şeylerde moralde önemli, gül oyna bakiiimmm :))) asma surat, ağlama birdaha öyle. eşin kızsa bile takma... boşver konuşup dursunlar :)), bak sen bana yakınsın galiba, ben kartal merkezdeyim. eşim bazan oluyor bazan olmuyor, vardiyalı çalışıyor.. kendini yalnız hissettiğinde buluşabilirizde. yalnız hiisetme kendini.

sağol sonayım Allah razı olsun. doktor çok aktif olma dedi. yaptım dün biraz yavaş yavaş bugün de yapıcam biraz. hem oyalanmış oluyorum. dosyanı açtırmışsın tebrik ederim. hayırlı olsun. az kaldı artık canım bundan sonrası daha kolay olacak.

hissettiğin duygularını okuyunca çok üzüldüm elifim. insan hiçbirşey yokken bile bazan cok kötü yapayalnız hissedebiliyor kendini. biz durumlardaki ve onca ilaç kullanıp, gelgitlerden, nolcak diye merakla beklemekten, gün saymakta olan senin durumunun böyle olması, böyle hissetmen cok normal. insan güçsüz kalıyor. umutsuz oluyor. ama nolur kendini toparla, bu durumları yaşayan tek biz değiliz. ayrıca olduki hiç olmadı... tek çocugu olmayanda biz olmiycaz. şu güne kadar nasıl cocuksuz yaşadıysak bundan sonrada öyle devam ederiz hayatımıza. eşlerimizle birbirimize daha cok zaman ayırır, daha cok bağlanırız.. farklı uğraşlar buluruz kendimize. ne biliyim bizi mutlu edecek başka şeyler buluruz mutlaka. hem allah başka dertler hastalıklar vermesin... bu durumada şükürler olsun. kaderimizde ne varsa onu yaşiycaz elifim.. hem bak ilerde herşey daha güzel olacak, iyice sağlığına kavuşunca emriyoların transfer edilecek. onlar seni bekliyor. mutlu olman lazım. sadece transferleri kaldı o kadar... böyle şeylerde moralde önemli, gül oyna bakiiimmm :))) asma surat, ağlama birdaha öyle. eşin kızsa bile takma... boşver konuşup dursunlar :)), bak sen bana yakınsın galiba, ben kartal merkezdeyim. eşim bazan oluyor bazan olmuyor, vardiyalı çalışıyor.. kendini yalnız hissettiğinde buluşabilirizde. yalnız hiisetme kendini.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım elimde değil yazdıklarını ourken bile gözlerim yaşarıveriyor hemen birkaç güne geçer sanırım. biz gebze de oturuyoruz arabasız çok zor oralara gelmem. anca eşimle doktora işte. ama bir gün hep beraber buluşuruz inşallah. yani ben eşime de kızamıyorum ki benimle birlikte o da yaşıyor herşeyi üstelik çalışmak zorunda. işleri yoğun milletin ağız kokusunu çekiyor. varsın söylensin alsın sinirini benden. ben de içime atıyorum sanırım. patlasam da suçlusu o değil ki. ney beni rahatlatır diye düşünüyorum da kırsam atsam dağıtsam. dün akşam yani böyle canım bile değersizdi. ölsem yada bişey olsa o anda hiç yaşama tutunmak isteyecekmiş gibi değildim. geçicek. ama zamanla. tevekkülü elden bırakmamak lazım. bugece de rüyamda yılanlar gördüm. belki de böylesi daha hayırlı. rabbim vermicek. bilemeyiz. eşimi de kaderime mahkum ettim. hep destek ağzından asla duymadın senin çocuğun olmuyor vs.. diye asssla ağzına bile almaz lafını bile etmez ama onun suçu ne sağlıklı bir erkek. bazen diyorum ayrılmak isterse anlarım. sonra da diyorum hiç de anlamam. önce rahim filmi çektirip öyle alsaydı karısı yapacak insanı diyorum :D saçma sapan düşüncelerdeyim. biz birbirimizi seçtik. aynısı onun başına gelseydi ben ayrılmazdım diyorum. falan filan işte.

geçmiş olsun duygu keşke hiç söylemeseydim ama e2 değerin yüksek olunca bende endişe ettim senin adına da pimpirikli olduğunu unutmuşum :) çok aç kalma baygınlık bende bile oldu bazen canım sen artık 2 canlısın :) annen ve kardeşin gelmiş gözün aydın yanında birilerinin olması iyi olur rahatla yatasın yoksa insan bütün gün yatamaz ki hep aklına bişeyler yapmak gelir. dün iş yaptım öğlene kadar bahar a da yazdım psikolojim de bozuldu bulaşık yıkarken tarkan çalarken de ağlayabiliyor insan içim sıkılıyor dün çok moralim bozuldu hava da kapalıydı içim sıkıldı. transfer olmadı ya boş hissediyorum kendimi. aslında doğru bir karardı ama . yıprandım sanırım. kendimi çok yalnız hissettim. böyle koskoca dünyada tek başımaymışım gibi. dönüp baktım hayatıma bomboş geldi. keşke çalışmaya devam etseydim. okulu da bitiremedim. neyim ben diyorum. çocuğum da olmuyor. neyin cezası bu. neden bununla sınanıyorum. daha ne kadar çekicem bitmedi mi çilem diye ağladım çok. sonra attım kendimi dışarı gözümcemin günü vardı aradılar sen de gel diye. çıktım 3 e geliyordu. çay içtim orda. 5 de eşim geldi. navigasyonu kuralım dedik göztepe ecomar ı bulmak için. benim yüzümden yanlış birleylere basmışım. sen git kavacık da medistate hastanesini seç. habersizi de. oraya kadar gittik. onca yol. 22 km fazladan gittik. sinir küpü oldu eşim. trafik felç. yağmur var. doktor bekliyor bizi. ordan geri döndük. sana güvenmicektim diye kızdı bana da. alet biraz geç algılıyor aslında dğru adresi seçmiştim ama. tam 2.5 saat trafikte kaldık. söyleidni bi dünya. hayatım mahvoldu bi hayatım bile yok diye isyan etti. işten izin al hanımefendi yi günden al yollara düş yanlış yer seçsin onca yolu git. gs nin maçı da varmış. sinir küpü oldu. git gel o da bıkıyor biliyosun tamamen onun üstünde bu git geller. çalışan biri için zor. ama gücüme gitti. ağladım hep sessiz sessiz. tam 7.30 da hastanedeydik. kontrol etti doktor. biraz gerilemiş. çok az daha sıvı var dedi. çarşamba yine görücek haftaya. adetten sonra da yumurtalığın durumuna bakarak karar vericekmiş. eşim de yumurtalığına bişey olur mu ondan korkuyoruz diyor. hani yoksa tamamen tedavi imkanımız kalmaz. adam da dedi çok uyarılırsa yumurtalar büyür ve yumurtalık döner kendi etrafında biz buna tornistan diyoruz dedi. ama çok kasık ağrısı yapar apandist ağrısı gibi dedi. aktif olma dikkat et dedi. korkuyor demekki yumurtalığıma bişeyy olursa hiç çocuğumuz olmaz diye. sonra çıktık dönüş yoluna. 1.5 saat de o sürdü. hiç konuşmadık. ben hep ağladım o da sustu çok yoğun trafik de araba kullandı işte. kaderime ağladım. çok ağladım hemde. ne zamana kadar çekicem bilmiyorum. bazen ben hiç canlı bir çocuk doğuramicam gibime geliyor. gücüm de bitiyor bazen. evliliğimiz yıpranıyor. başka bir amacım da yok. çok kızıyorum kendime çalışmadığım için bazen. sessizce yemek yedik. o maçı izledi ben de yatakta tv izledim. sonra geldi yattı ve uyudu. sabah herşey geçmişti gülümsüyordu. ama ben yaralandım artık çok geç. bugün de öyle canım sıkkın. buraya bile girmel istemiyorum artık. çok fazla yazamazsam kızmayın kaldıramıyorum artık çok sıkıldım. dün eşyaların yerini bile değiştirdim. büyük bir değişikliğe ihtiyacım var sanırım. o da çocuk. o olmazsa ne olucak bilmiyorum.
ah be elifcim keşke bana soraydın msjla. o hastaneye en uygun güzergah e5 te gelim göztepe sapağından girip merdivenköye çıkmak aslında çok basit ama siz çevre yolunu kullanıp 2.körüye kadar gitmişsiniz. çarşamba gittiğinizde e5 gidin derim. eşinin tepsiki sana değil bu ara hassas olduğun için üzerine alınıyosun adam işin stresinden birde seni dr. a yetiştirmek için strese girmiş ama hakkını yeme az da konuşmuş olayı büyütmeyip susmuş akşamki yorgunluğuda sabaha geçmiş. gerçekten sana öfkeli olsa uzatırdıki ne kabahatin var sağlık bu sen istermisin canına bişey olsun. bırak evle uğraşmayı birazda bok götürsün nolcak ben sadece yüzelsel süpürge açıyorum şuan dış cephe iskelesi kuruldu benim 2 tarafa. istesemde detaylı temizlik yapamam sonra binann içi yapılcak havaarda bozdu atrık 15 günemi biter 1 ayamı alalh bilir bina bitsin komple cam perde evin içi toptan yaparım şmdi bir süpürge birde wc banyo yıkma işi yeter. sende yıpratma salgitsin bugüne kadarda yaptın noldu. bence bu kadar dip yapma herşeyin sonu gelmiş gibi konuşma 2 tane dondurulmuş bebişin olduğunu unuttuyotsun galiba. düşünsene ya on aiğne ilaca rağmen yumoş olmasaydı hadi oldu topladığından çıkmasaydı , hadi çıktı hiçbiri döllenmeseydi bunlar olsa dahamı iyi olurdu???? bence şükret dondurulmuş var ya onlar olmasaydı diye düşün ve belkide ço kdah iyi olcak rahmin çok hazır olcak kalınlığı süper olcak ve 1 defada tutacak. senin motive etmek için sylemiyrum canım gerçekler bunlar. kendini şanslı say çünkü döllenenen yumoşların var.

çok teşekkür ederim canım elimde değil yazdıklarını ourken bile gözlerim yaşarıveriyor hemen birkaç güne geçer sanırım. biz gebze de oturuyoruz arabasız çok zor oralara gelmem. anca eşimle doktora işte. ama bir gün hep beraber buluşuruz inşallah. yani ben eşime de kızamıyorum ki benimle birlikte o da yaşıyor herşeyi üstelik çalışmak zorunda. işleri yoğun milletin ağız kokusunu çekiyor. varsın söylensin alsın sinirini benden. ben de içime atıyorum sanırım. patlasam da suçlusu o değil ki. ney beni rahatlatır diye düşünüyorum da kırsam atsam dağıtsam. dün akşam yani böyle canım bile değersizdi. ölsem yada bişey olsa o anda hiç yaşama tutunmak isteyecekmiş gibi değildim. geçicek. ama zamanla. tevekkülü elden bırakmamak lazım. bugece de rüyamda yılanlar gördüm. belki de böylesi daha hayırlı. rabbim vermicek. bilemeyiz. eşimi de kaderime mahkum ettim. hep destek ağzından asla duymadın senin çocuğun olmuyor vs.. diye asssla ağzına bile almaz lafını bile etmez ama onun suçu ne sağlıklı bir erkek. bazen diyorum ayrılmak isterse anlarım. sonra da diyorum hiç de anlamam. önce rahim filmi çektirip öyle alsaydı karısı yapacak insanı diyorum :D saçma sapan düşüncelerdeyim. biz birbirimizi seçtik. aynısı onun başına gelseydi ben ayrılmazdım diyorum. falan filan işte.[/QUOTE]

çok uzakmışız gerçekten. benimde ablam orda oturuyor. çok sık olmasada arada sırada gidiyorum.. insan bazı dönemler farklı olabiliyor. bazan bende adetin belli dönemlerinde çok duygusallaşıyorum. haberlerde gördüğüm şeylere bile ağlıyorum. eşim bana sulugöz tahire diyor :)) seninde geçecek inşallah.. kendini daha iyi hissedeceksin.. evliliğinle ilgilide öyle düşünme... kader birleştirmiş sizi. bir cocuk için ayrılınmaz... eşim ilk duydugumuzda bana çok çokmu istiyorsun cocugunun olmasını dedi. eğer çok istiyorsa, istersen beni boşa ne diyebilirimki dedi... bende evlendiğimizde cocuk yoktu, ben seni cocuk için almadım, sakın bir daha öyle bir laf etme dedim. yani eşler öyle düşünmez. sen merak etme, eşininde aklının ucundan geçmiyordurda sen kendi kendine aklına getiriyorsun işte.

Back
X