valla dikkat etmeye çalışıyorum ama insanız sürekli yatmakta olmuyor

tanıdığım 2 komşum var 2 si de çalışıyor en kötü kapıyı teyzeyi çağırırım ama o gezentide hiçbir zaman evde olmuyorum artık şansa inş. bişe olmaz
baharcım dikkaet etsemde oluyor valla yat yat bunaldım kalkıp mutfakta biraz oyalanayım dedim yine bi elim ayağım titredi gözüm karardı

belkide kullandığım iğne ve haplardandır. bilemiyorum takip edicem devam ederse dr. u ararım ama tansiyon düşmeside olabilir. uzun süre ayakta kalmamk gerek sanırım. değer yüksek çıktı ama en son salı günü iğne oldu puregon faln 1 hafta oldu kendiliğinden düşmemiş midir ki?? hem dostinox verdi gerçi bugün 2tane oldu kullanalı ama faydası olmuşmudur. belkide tansiyondur bilemiyorum takip edicem. canım bu defa karın şişliği kabızlık olmadı haa kabızlık sşöyle var zaten tembel bağırsaklarım bahane oldu 2-3 günde bir pırtık pırtık anca çıkıyor

ama çok şükür gaz bol miktarda çıkıyor :) valla bir önceki aklıma geldikçe hiç geçinip utanmadan yapıyorum pıt pıt:) aman insanoğlu işte dünde eşime diyorum bi çocuk yapcam ne hallere düştüm diyorum yatalak hastalar gibi. canım bir öncekinde kardeşim gelmişti şimdi çalışıyor ablam gelecekti sözde yok adet olcak 3 gün sancım olur sana fadam olmaz ama yinede geleyim falan dedi. çok canı gönülden istemedi sanırım bende boşver ozman gerek yok dedim ne yapayım. allah onların başına vermesin belki ozaman benim bu çektiklerimi anlarlar.
sen ne yaptın ilaçlarına başladın ne zaman kontrole gidyorsun? dr. u uyarmayı unutma sık sık e2 almalarını rica et. umarım kenana denk gelmezsin.