- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
belki bizim reçeteyi gidip yazdırmamız, raporu sisteme geçirirken de reçetenin de yanında olması bize avantaj sağlamış olabilir. ama servet git önce raporunu işlet sonra git eurofertil e ilaçlarını yazdır gel. sonra o ilaçların reçetesini de burda sisteme işlet diyor. yani 3 iş. ama biz gittik önce ilaçları yazdırdık. sonra da reçete ile birlikte raporu osman bey denen doktora verip sisteme geçirttik. nitekim heyet odasındaki çocuk da aynen böyle dedi. ama sevet fırıldak ya biraz fazla fırıldak bize acele ettirdi önce gidip ilaç yazdırın demiyor da koş sen bunu sisteme geçir diyor. onun yüzünden vakit kaybettik. sabahtan gitmemize bile gerek yokmuş. önce zk dan raporu alıp aslı gibidir yaptırıp gidip aurofertil e reçeteyi yazdırıp sonra da rapor ve reçete ile birlikte sisteme geçirmek yeterli oluyor bence.
kafam bir milyon oldu lanet olsun dedim yani dün on kere bir de yağmur sıcağı feci bunaldım. bu sistem nasıl dönüyor ben hala anlamadım.
sistemin nasıl döndüğünü anlamaya çalışma anca yorum yürütürüz ve asla anlayamayız:)) ya o servet banada dedi ya ilaçlarını yazdır gel eczaneden ilaçını al. zk. ya gitmene gerek yok dedi ya. ee dedim zk diyorki ilacını yazdır geri gel buraya reçeteni onaylat . yook öyle birşey dedi işin içinden çıktı. işte sıralama dediğin gibi önce fertile ilaç yazdır. e-reçete çıktısı al. sonra o çıktıyla zk.ya git raporunu ve reçeteni ver sisteme girsinler. sonrada eczaneye git ilacını al.
ama sana reçete çıktısını nasıl verdiler onaylama yapmadan e reçete dökebildilermi???,
birde bence reçete onaylama işini akşam 7 den sonraya vermişler ya . bence bu özel merkezlere has birşey. yani devlete anında sisteme girip ok. diyebiliyor. bence akşam 7 den sonra onaylama hakkını özel merkezlere vermişler yani 25. sınıf muamelesi görüyorlar:) (kendi yorumum)
çünkü ilk tüp ilaçlarımı alırken kenan reçetemi eliyle yazdı sekretere ver dedi. sekreterde faruka verdi biraz bekledim faruk ekrana girişini yaptı ve gidip anında ilaçlarımı aldım. eğer akşam onaylama olsaydı ilk tüpümdede ertesi güne kalırdı. ama hepi topu 1 saatimi almıştı.(raporumu heyet odasından alıp ilaçlarımı yazdırım eczaneden almam)