durumuna üzüldüm canım en hayırlısı nere ise umarım şans bizi oraya doğru sürükler (bunları yaşadığıma göre şanslı olduğumu düşünmüyorum oda ayrı bir konu ama...)
eğer kenan bey başından savmışssa yine birde azarlar taarzda yaklaşsaydı o daha sinir bozucu emin ol. zk daki ortam gerçekten rahatsız edici. eminim bi çoğunuzda şahit olmuşsunuzdur. o gün yumurta toplam yada transferi olan hastlar önlükleri giydikten sonra ortalıkta dolanıyolar. sekreterlerin yanına kadar geliyolar. ki o bölüm çok kalablaık erkekler bile oluyor çoğu zamn. ve bu görüntüye dur diyen birileri yok. ve bende bunları yaşamk istemediğim için vede kenan beyin tavrından dolayı hala yaptırıp yaptırmamakta karar vermiş değilim

yani zaten bizim gibi hastalar çok hassaslar birde dr. un böyle ters olması sinir bozucu. madem yapamıyorsun git başa iş yap dimi. bu işi seçtiysende insanlara iyi davranmak zorundasın ama ne yazıkki yapmıyorlar. senin dediğin kaynarcadaki hastane
tüp bebek merkezimi yoksa genel bir hastanemi? zk dan çıktıktan sonra oraya gittiğinde yeniden ultrasonlamı bakıp kistin büyük olduğu teşhisini koydular. raporunu çıkartıp özelde de yaptırabilirsin. özellerdeki şüphede para için bilerek tutturmaya bilirler. zaten bunu aşsam gözümü kaatıp gidip bi özelde yapıcam[/QUOTE
evet canım tarzını bozmadan ters bi şekilde konuştu kenan bey. herzaman her yerde aynı sanırım. aynen yapamıyosun çık git dimi. insanlara sabrın yoksa yapma bu işi. anadolu yakasında tek zeynep kamilde varmış. o zaman merkez sayısını arttırın dimi. insan gibi muamele yap. vala çok sinirlendim yine karman çorman aklıma geleni yazdım:)
kaynarcadaki e5 kenarında genel bi hastane canım. ama tüp bebek bölümleri var.
rapor çıkarttıramıyrm canım çıksa zk yaptırırdım. kenan bey heyetten ger döner dedi.
bilmiyorum artık para için tutturmazlar mı. ama giden herkesin memnun olduğunu duyuyorum. benimde kafamda böyle soru işaretleri olduğu için tanıdık birinin olmasını çok istiyorum. onun için biraz araştırma yapıyrz. hakkımızda hayırlısı