anladım canım aslında çektirmeyi ben de istiyorum ama yazmadım mı ben sana aradım heyeti durumumu anlattım çektirsem mi dedim rahim filminiz varsa birdaha istemezler dedi eğer isterler de tüpünüz tıkalı yada yapışık çıkarsa tüp bebeğe geçmezler operasyona alırlar laparoskopi yaparlar diyor. rahim içi yapışıklıklar varsa onları düzeltirler sonra 2. aşılamayı yaparlar diyor. yani işim daha da uzayacak baksana. eğer çektirmezsem zaten önümde 1 aşılamam kaldı onu da yaptırıp tüp bebeğe geçicem. tüp bebekde tüpe ihtiyaç yokki zaten. rahim içimde de problem olduğunu sanmıyorum tabi söylemesi kolay ama ne biliyim olsa görünmez mi ultrasonda rahim içi yapışıklıklar falan.ayrıca belirti vermez mi ?
yani bilemiyorum ki hiç çocuğum yok daha ameliyat masasına yatıp kendimi kurcalattırmak istemiyorum açıkçasıya bişey olursa yumurtalıklarıma vs.. korkuyorum hem sonrasında bikaç ay ara da verdirirler.
rahim filmini zeynep kamil de çektirmeyi düşünmüştüm ama istemeleri gerekir . çektirmek istiyorum dersem de bir de yapışıklık falan çıkarsa iş uzar. almazlar beni hemen tüp bebeğe.
özelde çektirsem mi acaba? adetim de bitmek üzere. ona da dünya para istiyolar ya.bilmiyorum bir aricam eski hastanemi.
canım zeynep kamilde çektirme bencede. evine yakın başka bir hastanede pekala çektirebilirsin. lüzum görürsen de zeynep kamildeki doktoruna gösterirsin. sorun çıkmazsa zaten dosyanda rahim filmi raporun olduğu için göstermene gerek kalmayacak.