eczaneye getittiriyoruz canım gitmem zor bi ihtimaldi..geç kalmadım dimizaten 24 nisan salı gidicem 8 gün kullanmış olucaktım şimdi 7. günü gitmiş olucam. normalde iğneye başladığının 6. günü kontrole çağırıyolarmış.
sarışın olan evrim canım dün bi kaç kişiyi daha tersledi.. ve o karıştırdı yok tümor markırı yok klomenle başlatalım.. herşeyi kafasına göre değiştiricekse ben niye heyete girdim?? niye rapor çıkarttırdım? tedavide başlamak için niye bu kadar yol aldım??
anlatmadı bile adam gibi en iyisi sen git eczaneye vurdur dedi geçti..kader hemşirede orada çalışan bi bayanla tartıştı morali bozuldu suratı asıldı..
esmer olan belgin hanım. ben 2 3 kez o varken gittim ve gayet anlayışlı ve sabırlıydı..salı günü tekrar o var Allah'tan.
benden smear alan belgin hanımdı o zaman çok zorlandım ben sabırlıydı kadın rahat ol dedi normal muayne gibi bak çok kasarsan alet kırılıcak falan filan derin nefes al derken eli de çabuk çok sıkıntı çektirmeden haletti.
bunlar nasıl çalışıyor acaba bana pazartesi ve bugün evrim denk geldi. cuma da o ise demekki salı perşembe de belgin hanım bakıyor.ne biliyim evrim vardı işte 2 seferinde de tatlı bir hanım aslında güzel ilgileniyor. şimdi kızıyor olsan da canım sen yaptır dediklerini yine istersen belgine de sorarsın.