Aynen çok aşırı pahalı bahçeci. Ama dediğim gibi kimseyi zorla tedavi etmiyor. İnsanlar kendi ayağıyla gidiyor. Ve bu ücretleri en başından konuşup kabul edip öyle tedaviye başlıyor. Aynı bizim gibi.Sonuçta herkes aynı işlemleri yapıyor bahçeci ekstra pahalı ve gereksiz bence sadece isim yapmışlar. Rahim dinlendirme bende yaptım 1 ay benden doktorum ekstra ücret almadı. Amin cümlemizin
Üzülme kuzum benm yaşadıklarımı yaşicaksın diye birşey yok kısmetin belki oradandır belli mi olur
Ya mantıklı az embriyo için eliniz boş dönmeyin diye ama 2. Gün de de o bölünmeleri hücreleri vs gerçekleştirmiş mi ki hemen 2.günde dondurmuşlar? Benim doktorumun da takıntısı illa 5.güne gitmesi hani az embriyo olmuş yokk hiç kalmazsa vs demiyor illa 5.güne gidicek istediği gibi bölünücek yoksa transfer yapmıyor. Olsun üzülmeyin herşerde vardır bir hayırHerkese değilmiş güya az embriyosu kalanlara yapıyorlarmış açıkçası çok içime sinen bir durum değil tekrar dondurma olmayacak çözdürdüklerinde gidecek 5. Güne eşim ısrar etti 5. Gün diye bana kalsa 3. Güne razıydımkeşke bize sorsalardı dondurma yapmadan önce ama artık çok geç
Biliyorsun ki devlet 3 gün rapor veriyor senin bunu uzatman gerekiyor yoksa hemen 3.günde işe başlaman lazım. Hayırlısı olur belki senin için böyle bir bakmışsın pozitifİnşallah canım deneyeceğim bakalım. Suanki tek sorun iş yerinden izin işlemleri o aşamalar için.
Umarım pozitifi görürsünüz emeklerinizin karşılığı boşa çıkmazAynen çok aşırı pahalı bahçeci. Ama dediğim gibi kimseyi zorla tedavi etmiyor. İnsanlar kendi ayağıyla gidiyor. Ve bu ücretleri en başından konuşup kabul edip öyle tedaviye başlıyor. Aynı bizim gibi.
İnşallah canım. Benim uzun izin konusunda sorunum yok. Ara ara gidiliyor ya onlarla takıntı.Biliyorsun ki devlet 3 gün rapor veriyor senin bunu uzatman gerekiyor yoksa hemen 3.günde işe başlaman lazım. Hayırlısı olur belki senin için böyle bir bakmışsın pozitif
Bu saate kadar hep böyleydi tedavilerimiz ilk defa böyle birşeyle karşılaştık inanın hakkımızda hayırlısı demekten başka çaremiz kalmadı birde transfere hazır olmayan embriyolar için histereskopi olmam da lazım o da ayrı bir muammaYa mantıklı az embriyo için eliniz boş dönmeyin diye ama 2. Gün de de o bölünmeleri hücreleri vs gerçekleştirmiş mi ki hemen 2.günde dondurmuşlar? Benim doktorumun da takıntısı illa 5.güne gitmesi hani az embriyo olmuş yokk hiç kalmazsa vs demiyor illa 5.güne gidicek istediği gibi bölünücek yoksa transfer yapmıyor. Olsun üzülmeyin herşerde vardır bir hayır
Merhaba, rahim dinlendirmede doktor değil de hastane çözmek için bir bedel almıyor mu? Normalde benim bildiğim tüp bebek paket şeklinde; yumurta topla, embriyo oluştur ve transfer et. Bazı yerlerde de dondurma bedeli de paketin içerisinde oluyor. Bende rahim dinlendirme olduğunda hastane çözdürme bedeli almıştıSonuçta herkes aynı işlemleri yapıyor bahçeci ekstra pahalı ve gereksiz bence sadece isim yapmışlar. Rahim dinlendirme bende yaptım 1 ay benden doktorum ekstra ücret almadı. Amin cümlemizin
Merhaba , Bende herhangi bir ücret talep etmediler ben sadece toplama embriyo işlemleri için ücret verdim ekstrada birşey istemediler.Merhaba, rahim dinlendirmede doktor değil de hastane çözmek için bir bedel almıyor mu? Normalde benim bildiğim tüp bebek paket şeklinde; yumurta topla, embriyo oluştur ve transfer et. Bazı yerlerde de dondurma bedeli de paketin içerisinde oluyor. Bende rahim dinlendirme olduğunda hastane çözdürme bedeli almıştı
Histereskopi ne içinmiş ? Biranda mı çıkmış bu ? Herşerde vardır bir hayır olumsuz düşünmeyelim belki pozitif için böylesi hayırlıdırBu saate kadar hep böyleydi tedavilerimiz ilk defa böyle birşeyle karşılaştık inanın hakkımızda hayırlısı demekten başka çaremiz kalmadı birde transfere hazır olmayan embriyolar için histereskopi olmam da lazım o da ayrı bir muamma
Eskisi gibi 2 günde 1 gidilmiyor galiba yada en kötü ogünlerde maaşından kestirirsin kabul ederlerse napıcan. Bian evvel başla bence ihmal etme canımİnşallah canım. Benim uzun izin konusunda sorunum yok. Ara ara gidiliyor ya onlarla takıntı.
Anladım, teşekkürlerMerhaba , Bende herhangi bir ücret talep etmediler ben sadece toplama embriyo işlemleri için ücret verdim ekstrada birşey istemediler.
Yarın gidiyorum. Son 2 doktor kalmıştı. Sonra sağlık kuruluna sonra diğer kurulaaEskisi gibi 2 günde 1 gidilmiyor galiba yada en kötü ogünlerde maaşından kestirirsin kabul ederlerse napıcan. Bian evvel başla bence ihmal etme canım
Hadi gözünaydın canım bian evvel çıksındaYarın gidiyorum. Son 2 doktor kalmıştı. Sonra sağlık kuruluna sonra diğer kurulaa
Poliplerim var canım o yüzden bu n başında istedi tutunmayı engelliyormuş poliplerHistereskopi ne içinmiş ? Biranda mı çıkmış bu ? Herşerde vardır bir hayır olumsuz düşünmeyelim belki pozitif için böylesi hayırlıdır
Bende de aynı sorun çıktıPoliplerim var canım o yüzden bu n başında istedi tutunmayı engelliyormuş polipler
Hadi yA geçmiş olsun inşaşşah inşallah sımsıkı tutunurlar canım benim işim biraz karışık nasıl yapıcam bilmem önce operasyon gerekecek sonra embriyo gelişimi bakalım ne olacakBende de aynı sorun çıktı
Geçmiş olsun canım. Nedir son durum embriyolarla ilgili aradılar mı ?Poliplerim var canım o yüzden bu n başında istedi tutunmayı engelliyormuş polipler
Regl oldum canım yarın gidiyoruz merkeze eşim kararlı 5. Güne gitsin gitmezse transfer iptal olsun diyorGeçmiş olsun canım. Nedir son durum embriyolarla ilgili aradılar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?