Tüp Bebek Merkezleri ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

Dur dur daha bunlar neki hayırlsıyla bir tutsun sonra hamilelik doktor kontrolü yok 2li testi yok nifyt testi daha ne paralar gidicek olumsuz düşünme tutucak diye düşün ❤

Dur dur daha bunlar neki hayırlsıyla bir tutsun sonra hamilelik doktor kontrolü yok 2li testi yok nifyt testi daha ne paralar gidicek olumsuz düşünme tutucak diye düşün ❤
bana şimdiden fenalık geldi ya .b, rapor bu kadar mı zor çıkar bide bayram girdi araya ne bayramı ya çalışsanıza ,ben çalışıyorum diyesim geldi. :) siz nerde yaptırdınız tüp mü sizin de

bana şimdiden fenalık geldi ya .b, rapor bu kadar mı zor çıkar bide bayram girdi araya ne bayramı ya çalışsanıza ,ben çalışıyorum diyesim geldi. :) siz nerde yaptırdınız tüp mü sizin de
Aaa olurmu çalışmaz onlar yemek saati geldimi 15 dk önce bankodan ayrılırlar çok çalışıyorlar çünkü yazık aynen tüpçüyüm bende ali osman koyuncuoğlunda gittim.

Aaa olurmu çalışmaz onlar yemek saati geldimi 15 dk önce bankodan ayrılırlar çok çalışıyorlar çünkü yazık aynen tüpçüyüm bende ali osman koyuncuoğlunda gittim.
zeynep kamil tüp bebekte danışmada bi erkek personel var o çok ilgili ya. olabildiğince işini kolaylaştırmaya çalışıyor tepemden gitsin modunda değil. ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :S
ilk dnemede tutsa da kaçsam modundayım amh daha da düşecek o değil :)

Merhaba bende Zeynep kamil için evrakları topluyorum meme ultrasonu için günü ileri tarihe mi veriyorlar

Merhaba bende Zeynep kamil için evrakları topluyorum meme ultrasonu için günü ileri tarihe mi veriyorlar
Evet 1.5 ay sonrasına ve randevu yok. Bende özelde çektirdim 140tl ye. Hatta Genel Cerrahı doktoru dedi. Hele şükür biri getirdi filmi

Cnm sana birsey daha sorucam.. Bu proxywoman kullanırken ayrıyeten folik asit kullanıyomusun.. İçinde oldugu İcin ben almıyorumda sanada sorayım Bi dedim

Amin çok teşekkür ederim hiç bir çare bulunmadı maalesef amh sonucunu görmezden geldi doktorum çünkü yanıltıcıydı. Bildiğim kadarıyla raporlu olmuyor ama ekstra olarak özel ücretle yaptırabilirsiniz. Oda 3500 gibi bir ücreti vardı zamlanmadıysa tabiki ve ekstra ilaç ücreti

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben özelde yaptırdım ama bana sorulmadan 2. Gün embriyomu 2 tane dondurmuşlar yarın görüşmeye gideceğim yaptırdığım yere inşallah buradan evladım gelir de gerek kalmaz Zeynep kamile

Nerde yaptırdınız hangi özel burası size sormadan böyle birşey yapmışlar ama rabbimin vardır bir hikmeti belki evladınız için doğru zaman 2.gün embriyosudur

Nerde yaptırdınız hangi özel burası size sormadan böyle birşey yapmışlar ama rabbimin vardır bir hikmeti belki evladınız için doğru zaman 2.gün embriyosudur
Bahçeci umut evet sormadılar hala şoktayız yarın görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecekler inşallah öyledir maddi manevi cok daraldık maalesef bunu birtek çekenler anlar inşallah Rabbim yazmıştır.bir kızım var elhamdulillah ama kardeş istiyor nasibse Rabbim her koşulda verir ama isterdim 5. Gün olsun şansımız daha artardı

Gelişimi yavaştı belki hani kaybetmemek için yapmışlardır ama sormaları lazımdı. Maddi manevî zor bir süreç çok haklısınız birde umut olarak beklemek var. Ama alnınıza yazıldıysa tutacağı varsa tutar içinizi ferah tutun. Kardeşlik güzel bir duygu umarım kızınız tadar bu duyguyu. Bu arada tutmicağı varsa da 5.günler de tutmuyor içinizi ferah tutun

Haklısınız kızım 5. Gündü sonra tekrar denedik 3. Gün tutmadı bu sefer de böyle oldu.başta bize umut verici açıklamalar olmasaydı bunkadar sarsılmazdık 3. Günü koymam dediler 5. Güne gideceğiz diyip 2. Gün dondurma ne mana anlayamadım.sordum onuda 2. Güne göre cok normal dedi hem embriyolog hemde doktorumuz bakalım yarın bir gidelim epey sorularım var.inşAllah yazmıştır Rabbim hayırlısı ne ise o olsun Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…