Dur dur daha bunlar neki hayırlsıyla bir tutsun sonra hamilelik doktor kontrolü yok 2li testi yok nifyt testi daha ne paralar gidicekben ilk denememi özelde yaptıracağım fakat devletten rapor çıkartarak indirimli yapmak için malum rapor çıkartılıyor. o da bayağı uğraştırıyor. ilki tutmazsa ikinci devlette yapacağım çünkü pahalı şimdi bile vitamini osu busu çok para harcıyorum.
bana şimdiden fenalık geldi ya .b, rapor bu kadar mı zor çıkar bide bayram girdi araya ne bayramı ya çalışsanıza ,ben çalışıyorum diyesim geldi. :) siz nerde yaptırdınız tüp mü sizin deDur dur daha bunlar neki hayırlsıyla bir tutsun sonra hamilelik doktor kontrolü yok 2li testi yok nifyt testi daha ne paralar gidicekolumsuz düşünme tutucak diye düşün ❤
Aaa olurmu çalışmaz onlar yemek saati geldimi 15 dk önce bankodan ayrılırlar çok çalışıyorlar çünkü yazıkbana şimdiden fenalık geldi ya .b, rapor bu kadar mı zor çıkar bide bayram girdi araya ne bayramı ya çalışsanıza ,ben çalışıyorum diyesim geldi. :) siz nerde yaptırdınız tüp mü sizin de
zeynep kamil tüp bebekte danışmada bi erkek personel var o çok ilgili ya. olabildiğince işini kolaylaştırmaya çalışıyor tepemden gitsin modunda değil. ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :SAaa olurmu çalışmaz onlar yemek saati geldimi 15 dk önce bankodan ayrılırlar çok çalışıyorlar çünkü yazıkaynen tüpçüyüm bende ali osman koyuncuoğlunda gittim.
bu arada özelde reçete yazdıracağım ben . o reçeteyi nereye onaylatacağım birde aynı gün onaylıyorlar mıbende de 3-4 adet çıkıyor amh düşük ama bi ara baktırmıştım gelişimi iyi demişti özelde bi doktor. evet o kel saçlı orda çok tatlı ya enerji saçıyor. :)
Canım senin amh kaçti.. Ve hangi vitamın kullanıyorsunuzbu arada özelde reçete yazdıracağım ben . o reçeteyi nereye onaylatacağım birde aynı gün onaylıyorlar mı
0,86 amh proxy women kullanıyorum vitamin olarakCanım senin amh kaçti.. Ve hangi vitamın kullanıyorsunuz
Bende prowomwn kullanıom cnm 1.016 asılama olck bu ay tutmazsa rapor alıp ozlede tüp bebek yapıcz0,86 amh proxy women kullanıyorum vitamin olarak
Arı sütü karısımı da cok etkili kalite için ve omepa Q10 da cnm tüp bebek öncesi tavsiye edilmişti0,86 amh proxy women kullanıyorum vitamin olarak
Bende prowomwn kullanıom cnm 1.016 asılama olck bu ay tutmazsa rapor alıp ozlede tüp bebek yamh 1 in altına düştüğünde veriyolr rapor . macun yiyorum vitamin polen arı sütü olmuyor olmuyor olmuyor :) bize ne yedirdiler de bu hale geldik yaşım 33 daha annem 40 yaşında doğurdu kardeşimi :)
Merhaba bende Zeynep kamil için evrakları topluyorum meme ultrasonu için günü ileri tarihe mi veriyorlarbana şimdiden fenalık geldi ya .b, rapor bu kadar mı zor çıkar bide bayram girdi araya ne bayramı ya çalışsanıza ,ben çalışıyorum diyesim geldi. :) siz nerde yaptırdınız tüp mü sizin de
Evet 1.5 ay sonrasına ve randevu yok. Bende özelde çektirdim 140tl ye. Hatta Genel Cerrahı doktoru dedi. Hele şükür biri getirdi filmiMerhaba bende Zeynep kamil için evrakları topluyorum meme ultrasonu için günü ileri tarihe mi veriyorlar
Amin çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizibende de aynı durum var amh iyi yaş 38 ama yumurtalara yansımıyor neden oluyormuş bu durum?birde birşey daha soracağım 2. Cocuk için Zeynep kamilde tüp benek tedavisi olabiliyor mu ? Bu saate kadar hep özelde yaptık
Yok canım kullanmıyorum gerekse doktor verirdi aynen içinde var ekstra kullanmaCnm sana birsey daha sorucam.. Bu proxywoman kullanırken ayrıyeten folik asit kullanıyomusun.. İçinde oldugu İcin ben almıyorumda sanada sorayım Bi dedim
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben özelde yaptırdım ama bana sorulmadan 2. Gün embriyomu 2 tane dondurmuşlar yarın görüşmeye gideceğim yaptırdığım yere inşallah buradan evladım gelir de gerek kalmaz Zeynep kamileAmin çok teşekkür ederimhiç bir çare bulunmadı maalesef amh sonucunu görmezden geldi doktorum çünkü yanıltıcıydı. Bildiğim kadarıyla raporlu olmuyor ama ekstra olarak özel ücretle yaptırabilirsiniz. Oda 3500 gibi bir ücreti vardı zamlanmadıysa tabiki ve ekstra ilaç ücreti
Nerde yaptırdınız hangi özel burası size sormadan böyle birşey yapmışlar ama rabbimin vardır bir hikmeti belki evladınız için doğru zaman 2.gün embriyosudurTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben özelde yaptırdım ama bana sorulmadan 2. Gün embriyomu 2 tane dondurmuşlar yarın görüşmeye gideceğim yaptırdığım yere inşallah buradan evladım gelir de gerek kalmaz Zeynep kamile
Bahçeci umut evet sormadılar hala şoktayız yarın görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecekler inşallah öyledir maddi manevi cok daraldık maalesef bunu birtek çekenler anlar inşallah Rabbim yazmıştır.bir kızım var elhamdulillah ama kardeş istiyor nasibse Rabbim her koşulda verir ama isterdim 5. Gün olsun şansımız daha artardıNerde yaptırdınız hangi özel burası size sormadan böyle birşey yapmışlar ama rabbimin vardır bir hikmeti belki evladınız için doğru zaman 2.gün embriyosudur
Gelişimi yavaştı belki hani kaybetmemek için yapmışlardır ama sormaları lazımdı. Maddi manevî zor bir süreç çok haklısınız birde umut olarak beklemek var. Ama alnınıza yazıldıysa tutacağı varsa tutar içinizi ferah tutun. Kardeşlik güzel bir duygu umarım kızınız tadar bu duyguyu. Bu arada tutmicağı varsa da 5.günler de tutmuyor içinizi ferah tutunBahçeci umut evet sormadılar hala şoktayız yarın görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecekler inşallah öyledir maddi manevi cok daraldık maalesef bunu birtek çekenler anlar inşallah Rabbim yazmıştır.bir kızım var elhamdulillah ama kardeş istiyor nasibse Rabbim her koşulda verir ama isterdim 5. Gün olsun şansımız daha artardı
Haklısınız kızım 5. Gündü sonra tekrar denedik 3. Gün tutmadı bu sefer de böyle oldu.başta bize umut verici açıklamalar olmasaydı bunkadar sarsılmazdık 3. Günü koymam dediler 5. Güne gideceğiz diyip 2. Gün dondurma ne mana anlayamadım.sordum onuda 2. Güne göre cok normal dedi hem embriyolog hemde doktorumuz bakalım yarın bir gidelim epey sorularım var.inşAllah yazmıştır Rabbim hayırlısı ne ise o olsunGelişimi yavaştı belki hani kaybetmemek için yapmışlardır ama sormaları lazımdı. Maddi manevî zor bir süreç çok haklısınız birde umut olarak beklemek var. Ama alnınıza yazıldıysa tutacağı varsa tutar içinizi ferah tutun. Kardeşlik güzel bir duygu umarım kızınız tadar bu duyguyu. Bu arada tutmicağı varsa da 5.günler de tutmuyor içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?