• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

Regl oldum canım yarın gidiyoruz merkeze eşim kararlı 5. Güne gitsin gitmezse transfer iptal olsun diyor :KK43: elim bomboş dönme ihtimalim yüksek.açıkçası ben havuz yöntemine de sıcak bakıyorum ama eşim onada yanaşmıyor maddi anlamda bizi yoracak diye.histereskopi de olmamı istemiyor embriyo şansımız düşük diye anlayacağın herşey çok karışık ve olumsuz gözüküyor
Ya canm anlamadığım bir konu var 2. Günde dondurdular ya bir daha çözmediler mi hala donuk mu duruyor? Hakkında hayırlısı belki böylesi daha iyidir eşinin içine birşey doğmuştur bellimi olur. Maddiyat gerçekten zorluyor hak veriyorum eşine ama buraya kadar gelmişken de olcağına varır demekte kötü ama hayırlısı diyelim. Naptınız gittiniz mi yeni okudum msjı kusura bakma?

Ya canm anlamadığım bir konu var 2. Günde dondurdular ya bir daha çözmediler mi hala donuk mu duruyor? Hakkında hayırlısı belki böylesi daha iyidir eşinin içine birşey doğmuştur bellimi olur. Maddiyat gerçekten zorluyor hak veriyorum eşine ama buraya kadar gelmişken de olcağına varır demekte kötü ama hayırlısı diyelim. Naptınız gittiniz mi yeni okudum msjı kusura bakma?
Estağfurullah canım gittik transfer sürecini başlattık 2. Gün olan embriyolar çözülecek ve 5. Güne gelebilirlerse transfer olacak ne gelirse Rabbimden başım üstüne artık histereskopi de istediler ama yaptırmıyoruz çünkü embriyoların akıbeti ne olur bilemiyoruz karmakarışık herşey yani ilk defa bu kadar yorulduğum ve üzüldüğüm bir tedavi oldu iyi bir merkez diye gittik ama aldanmamak lazımmış demek ki.inşallah sonu güzel olur da değer emeğimize üzüntümüze

Estağfurullah canım gittik transfer sürecini başlattık 2. Gün olan embriyolar çözülecek ve 5. Güne gelebilirlerse transfer olacak ne gelirse Rabbimden başım üstüne artık histereskopi de istediler ama yaptırmıyoruz çünkü embriyoların akıbeti ne olur bilemiyoruz karmakarışık herşey yani ilk defa bu kadar yorulduğum ve üzüldüğüm bir tedavi oldu iyi bir merkez diye gittik ama aldanmamak lazımmış demek ki.inşallah sonu güzel olur da değer emeğimize üzüntümüze
Şimdi onlar çözülcek sonra 5.güne gidebilirse gidicek (ki inşallah gider) sonra tekrar mı dondurucaklar yoksa taze transfer mi olucak? İsim yapmışlar bahçeci diye ama maalesef umutları sömürüyorlar bende bahçeci fulyaya gidicektim mehmet reşit bey diye düşünüyordum ama olumsuz yorumları okuyunca açıkça para tuzağı bir yer olduğunu duyunca gitmekten vazgeçtim. Seninde kısmet böyleymiş üzme kendini herşey olacağına varır. Devlette o operasyonu yaptıramazmısın yada daha makul olucak bir özel hastanede ?

Şimdi onlar çözülcek sonra 5.güne gidebilirse gidicek (ki inşallah gider) sonra tekrar mı dondurucaklar yoksa taze transfer mi olucak? İsim yapmışlar bahçeci diye ama maalesef umutları sömürüyorlar bende bahçeci fulyaya gidicektim mehmet reşit bey diye düşünüyordum ama olumsuz yorumları okuyunca açıkça para tuzağı bir yer olduğunu duyunca gitmekten vazgeçtim. Seninde kısmet böyleymiş üzme kendini herşey olacağına varır. Devlette o operasyonu yaptıramazmısın yada daha makul olucak bir özel hastanede ?
Evet canım 5. Giderse o gün hemen transfer edilecek o kadar tedavi oldum gördüm olana şahit oldum ama ilk defa bu başıma geleni yaşıyorum ve duyuyorum.Baştan 3. Gün transferi yapmam diyen doktorum 2. Günü dondurma işlemi yapınca haliyle güvenimiz inanılmaz derecede sarsıldı başlattık canım transfer sürecini artık bu şekilde olsun dedik o kadar yıprattı ki bu merkez beni ayaklarım keşke götürmeseydi beni çok üzdüler beni :( hiç böyle birşey ummuyordum ilk başta embriyo kalmadı 5. Güne deseler başki bu kadar yıpranmazdım inşallah 5. Güne gider ve transferim gerçekleşir.Ne ümidim varsa Rabbimden artık güvenmiyorum oraya çünkü

Evet canım 5. Giderse o gün hemen transfer edilecek o kadar tedavi oldum gördüm olana şahit oldum ama ilk defa bu başıma geleni yaşıyorum ve duyuyorum.Baştan 3. Gün transferi yapmam diyen doktorum 2. Günü dondurma işlemi yapınca haliyle güvenimiz inanılmaz derecede sarsıldı başlattık canım transfer sürecini artık bu şekilde olsun dedik o kadar yıprattı ki bu merkez beni ayaklarım keşke götürmeseydi beni çok üzdüler beni :KK43: hiç böyle birşey ummuyordum ilk başta embriyo kalmadı 5. Güne deseler başki bu kadar yıpranmazdım inşallah 5. Güne gider ve transferim gerçekleşir.Ne ümidim varsa Rabbimden artık güvenmiyorum oraya çünkü
Sen içini ferah tut canım rabbimin vardır bir hikmeti allah büyükk belki böylesi senin için hayırlı bilemeyiz ki . Ama onlarında amacı para işte 2.günde hemen dondurup transfer edip para alsınlar diye. Boşver sıkma canını hayırlısı allahtan haber veriyorlar mı embriyo durumunu şuanda?

Sen içini ferah tut canım rabbimin vardır bir hikmeti allah büyükk belki böylesi senin için hayırlı bilemeyiz ki . Ama onlarında amacı para işte 2.günde hemen dondurup transfer edip para alsınlar diye. Boşver sıkma canını hayırlısı allahtan haber veriyorlar mı embriyo durumunu şuanda?
Yok canım donmuş halde bekliyorlar şuan çözdüklerinde haber verirler artık. hayırlısı inşAllah güzel sonuçlar alırız yeter ki Allahım ol desin 🤲🏻

Açıkçası ben ilk tedavimi zeynep kamilde yapan biri olarak tavsiye etmiyorum ama maddi olarak uygun geliyor insan yıpranıyor ama ordada emekler boşa bence. Naptınız gittiniz mi bahçeciye?
Merhaba neden ZK hastenesini tavsiye etmiyorsunuz?

Back