Tüp Bebek Merkezleri ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

merhaba, benim rapor inş bu hafta çıkacak. ilk deneme özel de yapacağım ikinci deneme için tekrar mı rapor çıkartmak gerekecek. üç kere deneme şansımız var diyebiliyorum. her üç denemede tekrar tekrar mı uğraşacağız

Hayır kendin de gidip alabilirsin dosyayı kuruldan alıp heyete bırakacaksın muhtemelen bayramdan sonra olur seninkisi

Zeynep Kamilde rapor çıkarıp Bahçeci ye giderseniz indirimli faydalanırsınız.

Bahçeci nin var. Benimde herşey 24 unde bitiyor. Sonra piuuuu Gelsin bebek
Ben de raporumu ayın 24 ünde teslim alacağım ordan sonra hemen koşarım bahçeciye reçete yazacak onu onaylatacağım. Reçete onayı aynı günde yapıyorlar mı acaba. Ay benim adette 24 ünde başlayacak gibi görünüyor ucu ucuna yetişecek

Rapor kaç günde çıkıyor. Reçeteyi de mi hastaneye tekrar onaya götürüyoruz

Rapor kaç günde çıkıyor. Reçeteyi de mi hastaneye tekrar onaya götürüyoruz
normalde diğer bölümler onayladıktan sonra ilgili evrakı heyete veriyorsunuz ve bir haftaya çıkıyor. ben bayrama denk geldiğim için 24 ünde teslim alacağım sonra tüp bebek merkezine gidip reçete yazdıracağım o reçeteyi de devlşet hastanesi onaylıyor o şeekilde alabiliyormuşuz ilaçları da . siz nerde çıkartıyorsunuz rapor

Çok teşekkür ederim bende Zeynep Kamilde çıkartacağım. Size özelden yazıyorum şimdi :)

Çok teşekkür ederim bende Zeynep Kamilde çıkartacağım. Size özelden yazıyorum şimdi :)

Oda bankodakilerin insaflı anına gelirsen tek istenilen bilmişlik yapmican mağduru oynican
vallahi bu ay inş adet olmadan rapor almış olurum da başlarım tedaviye hiç bekletme niyetim yok çünkü hastaneye gitmekten fenalık geldi artık bana . iş ev hastane :S :)

vallahi bu ay inş adet olmadan rapor almış olurum da başlarım tedaviye hiç bekletme niyetim yok çünkü hastaneye gitmekten fenalık geldi artık bana . iş ev hastane :S :)
Bilirim o süreci hastane iş ev koştur koştur helede devlette yapılıyorsa daha da zor

Bilirim o süreci hastane iş ev koştur koştur helede devlette yapılıyorsa daha da zor
ben ilk denememi özelde yaptıracağım fakat devletten rapor çıkartarak indirimli yapmak için malum rapor çıkartılıyor. o da bayağı uğraştırıyor. ilki tutmazsa ikinci devlette yapacağım çünkü pahalı şimdi bile vitamini osu busu çok para harcıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…