Zeynep Kamil Hastanesinde doğum yapan var mı?

Serap111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
63
-139
32
Hamileyim, zeynep kamilde doğum düşünüyorum ama bundan önce bir düşüğüm olmuştu, yine aynı hastanede kötü muameleye maruz kalmıştım. Azarlanmıştım resmen. Ama özelde doğum yapacak durumum yok. Yine devlette yapmayı düşünüyorum. Normal doğum şartları nasıl? Odaya ziyaretçi alınıyor mu? Yanınızda kalan birileri oluyor mu doğumdan sonra? Doğumhanenin hijyen durumu vs nasıl bilen var mı

Bende ikinci doğumumda gezmedeyken yakalandım ve acilen devlette doğum yapmak zorunda kaldım. (Cemil taşçıoğlu) İlk doğumumu özelde yaptığım ve şartları bildigim için biraz zorlandım, ama neyseki 45dkda doğurdum ve bitti. Kötü muamele görmedim azarlama gibi birşey söz konusu olmadı. Ama özel gibi olmuyor tabiki. Bir de şu var devlet hastanelerinde gereksiz şeyler yapılmıyor. Özel hastaneler birsürü test yapıyor, erken yatış veriyor vs.
Odalar maalesef tek kişilik değildi.
Ziyaretci sadece eşime bebegimi getirdiklerinde 5dk izin verdiler o kadar. Gerisinde annem yanımdaydı. Erkeğe izin vermiyorlar. İçeri giriş çıkış yasak refakatçim bile dışarı çıkamadı. Güvenlik iyiydi yani isteyen herkes girip çıkamıyor. Maalesef mahremiyet yok sağlık çalışanı herkes doğum esnasında bile etrafta dolaşıyordu…