zeynep kamil hakkinda fikir sahibi olanlar ve olmak isteyenler buraya..

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
Hanimlar ilk once herkese hayirli dogumlar .. 31 haftalik hamileyim. normal dogum istiyorum o yuzden zeynep kamili dusunuyorum cunku orada normal dogum sansini son ana kadar kullaniyorlarmis ozele gitmeye korkuyorum sezeryana alirlar diye zeynep kamil hakkinda ne dusunuyorsunuz..

Öncelikle Allah bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.benim bildiğim kadarı ile zeynep kamil hastahanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve yetişkinler için yoğun bakım ünitesi bulunmamakta.Elbette inşallah hiçkimsenin ihtiyacı olmasın ama herzaman böyle bir ihtimal olabilir.Bu nedenle ben ileride zeynep kamil hastahanesini tercih etmeyi düşünmüyorum. hamilelerin özeli tercih etmekteki sebeblerinden biri de budur sanırım.Ancak orada doğum yapmış arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilirler.

Ama bizim burdaki özel hastaneler bir aksilik oldugunda zeynep kamile yonlendiriyormus orda hersey oldugu icin dogum yapan kimse yok mu ya?

Dogum yapan kimse yok mu simdi neden cvp vermiyorlar dogumdan once her turlu bilgiye bakiliyor dogumdan sonra bnden gecti diye cevap verilmiyor

benim görümcem 3sene önce orda doğum yaptı üstelik 32.haftada yüksek tansiyondan dolayı....yani hertürlü imkan olmasa 32haftalık gebeyi kabul etmezlerdi,ve sezeryan oldu doğumu...

istanbulun en geniş yenidoğan yoğun bakımlarından birine sahip,yetişkin yoğun bakım ise yok gece kadın doğum doktoru dışında doktoru yok.mesela astım,kalp vs gibi ekstra hastalıklarınız varsa uygun değil ama tek durumunuz gebelikse tabi ki şartları özel hastane gibi olmasa da her özel ve devlet hastanesinin başı sıkıştığında hasta yolladığı hastane zeynep kamildir.

hanimlar ilk once herkese hayirli dogumlar .. 31 haftalik hamileyim. Normal dogum istiyorum o yuzden zeynep kamili dusunuyorum cunku orada normal dogum sansini son ana kadar kullaniyorlarmis ozele gitmeye korkuyorum sezeryana alirlar diye zeynep kamil hakkinda ne dusunuyorsunuz..

merhabalar muhtemelen doğumunuz olmuştur
zeynep kamilde yada başka devlet hastanesinde doğumunuz olduysa bilgi verir misiniz

2013 de zeynep kamilde kendisi yada yakını doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.mesela denildiği gibi asistanlar mı giriyor doğuma odalarda kaç kişi kalıyor.özel oda tutma imkanı .doktorların tutum davranışları vs nasıl?...

2013 de zeynep kamilde kendisi yada yakını doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.mesela denildiği gibi asistanlar mı giriyor doğuma odalarda kaç kişi kalıyor.özel oda tutma imkanı .doktorların tutum davranışları vs nasıl?...
ben 2012 eylülünde Zeynep kamilde doğum yaptım. ilk gittiğim hastanede yatak olmadığı için Zeynep kamile yolladılar. iyiki de yollamışlar. 2 de suyum geldi has. gittik. beni hemen tekerlekli sandalyeye oturtup sancı odasına götürdüler. çok büyük bi alan. sancı odasında 8 kadar bekledik açılma olmayınca sunni sancı önerdi uzman doktar. bende bebeğimi biran önce almak için sabırsızlandığım için hemen kabul ettim. bana suni sancıyı verdiler ama bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. çok sancı çektim. oradaki asistan doktorların hepsi çok ilgilendiler. uzman doktorda gelip kontrol ediyordu. asistan doktorları beğenmezler ama allah onlardan razı olsun orada benim elimi tutup acımı paylaştılar. ama bende dersime iyi çalışmıştım. dedikleri zamanlarda doğru şekilde ıkındım. açıklık 8 olupta bebeğimin başı görününce hemen yandaki doğumhaneye aldılar. ikinci ıkınmamada bebeğim doğmuştu. bebeğimin göbek bağını kesip bilekliğini taktıular. hepsi gözümün önünde oldu. bebeimi yanıma getirdiler ona dokundum ama çok üşüdüğü için çok benimle kalamadı. dikişlerim atıldıktan sonra beni lohusa odasına götürdüler. arkasından bebeğimi getirdiler çıplaktı sadece bez vardı. hemşire başımızda bekleyip bebeğimizi giydirmemizi ve emzirmemizi söyledi. bizde söylenenleri yaptık. 1 gece kaldıktan sonra evime geldim. doğum anında doktor ve asistan doktorlar ve hemşireler yanımdaydı. allah hepinizin doğumda yardımcısı olsun. hayırlı doğumlar

normal dogumlarda refakatçi alınmıyor diye biliyorum yanına kişinin..

Merhaba bende zeynep kamil hastanesi düşünüyorum dogum yapan yokmu bu yıl ilgililermi odaları nasil

Back