• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zeynep Casalini Gelinliği

şaka gibi ya bu ne böyle

gezmye çıkmışlar sanırım :)

Tabi ya bunlar bluzla pantalon ya yakışıp yakışmadı diyorsunuz...İnsanlar neden böyle anlamıyorum ya..Siz egolarınızın esiri olmuşsunuz,bari olmayanlara saygı duyun...Sevgiyi aşkı her gönül anlayamaz ve taşıyamaz işte..İnsanların yüzde 80 i garip buluyor bu durumu..Ne acı!

ne gelinlikte ne kocada hayır var :86: ayrıca ben bu adamla çok sevdiği için evlendiğine de inanmıyorum.paranın yüzü sıcaktır malum:)
bu ne ayollllllllllll... başlık "zeynep casali'nin kocası" da olabilirmiş aslında :9:
gelinliği de bildiğimiz beyaz elbise beğenmedim:82:

Son düzenleme:
bu çiftin katıldığı bir tv programını izledim adam o kadar güzel ve etkili konuşuyor ki, ses tonu o kadar karizmatik ki zeynep casalininin doğru tercih yapmış açıkcası, birde o bıyıklar gitmiş gayet efendi, düzgün bir insan

bu çiftin katıldığı bir tv programını izledim adam o kadar güzel ve etkili konuşuyor ki, ses tonu o kadar karizmatik ki zeynep casalininin doğru tercih yapmış açıkcası, birde o bıyıklar gitmiş gayet efendi, düzgün bir insan

enteresan.ozaman bu adamın içi farklı dışı farklı.ama ne olursa olsun insan dış görünüşünede dikkat etmeli.biraz daha renk uyumuna dikkat ederek giyinse daha yi olabilir bence

enteresan.ozaman bu adamın içi farklı dışı farklı.ama ne olursa olsun insan dış görünüşünede dikkat etmeli.biraz daha renk uyumuna dikkat ederek giyinse daha yi olabilir bence

bu konuda sana katılmamak elde değil:9: ama göründüğünün aksine gayet kültürlü, kibar biri bende çok şaşırdım ve çok mantıklı konuşuyor

tvde röportajında ne kadar mantıklı bi adam olduğu belli ki kendisini sadece giydiği tek bi takımdan yargılamak çirkindir bilmemnedir demek çok yanlış. kadın gelmiş 40ına, boyu kadar kızını büyütmüş, şarkıcılıkdan kazanacağı paraya ihtiyacı yok zaten adam da çılgın zengin değil ki parası için evlensin. bodrum marinada zeynep casalini bi şarkı söyler yer gök inler. zamanında bütün rezillikleri çıkıp da şimdi özenilen hanımefendi olanlar gibi değil yani bizde oturmuş burda yok kocası çirkin yok zayıflamış yok gelinlik değil elbise giymiş konuşuyoruz. hayattan istediği bu demek ki. sabah sporunı yapıcak akşam eşiyle restaurantında yemek yicek bodrumda sahile inicek falan filan bize ne. al işte mutlu mesut denizdeler yeni de bebek geliyor adam da bıyığı kesince normal bi insan ne çirkin ne güzel yani.

Denizde Terapi Casalini'ye İyi Geldi!

benim sevgilimi sen beğenmessin seninkine ben burun kıvırırım.zevk bu. sanki herkesin kocası sevgilisi brad pitt :37:

hah konuyla ilgili olursa sırf gelinlik değerlendirilecekse yaşına uygun ama benim tarzım değil.

bu mu geinlik bence bu beyaz mini elbise

Back