• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zeynep Casalini Gelinliği

walla herkes damata laf etmişte
Zeynep Casalinide afet değil
gecen gün bi kanalda gördüm
töbee töbee
çok fenaydı bilmiyorumkismile

Bence elbise 2. yada 3. artık kaçıncı evliliğiyse onun için çok uygun, hoş olmuş yani. Yalnız damadı görünce şookk oldummmmm. Tamam kadında afet değil ama kadının tarzı gereği daha entel bi adamla evleneceğini düşünüyor insan.

iyide bu kadın zaten çok zayıftı neden isteyerek 30 kilo vermiş ki, derdi ne yaw:bbo:

düğünleri olmuş ama yinede geliliği elbise gibi, ama hoş olmuş bence, tabii bu gelinlik sadece 34-36 bedenlere yakışır gibi geliyor bana:hulya:

--830496.Jpeg

ilk resmi görünce şaka yapıyorlar felan sandım sonraki resimlere bakına anladım gönül bu ne diyim bilmiyorumkismile

Walla adamın bi konuşmasını görün derim..Ses tonu gayet düzgün gayet kültürlü krolukla alakası olmayan bi adam.Bence buraya yazanların çoğunun eşinden nişanlısından daha düzgün biridir..Hepinizi ayıplıyorum bu yazdıklarınızdan ötürü.

alkisalkisalkis

Walla adamın bi konuşmasını görün derim..Ses tonu gayet düzgün gayet kültürlü krolukla alakası olmayan bi adam.Bence buraya yazanların çoğunun eşinden nişanlısından daha düzgün biridir..Hepinizi ayıplıyorum bu yazdıklarınızdan ötürü.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kesinliklee katılıyorum adamın konuşması üslubu çok güzeldi.. dış görünüşüyle yargılamayın hiç kimseyi..

bu ne lahana bu ne turşu diye bi laf vardır bilmem bilirmisiniz:)
işte bu nsl bi kadın bu nsl bi koca:)
zıtlıklar birbirini çekermiş ama bukdrda zıt olunmaski cnm:)

anaa bu ne yaaaa:roflol::roflol:

Back