• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zeynep Casalini Gelinliği

adam zengin bi tip heralde ,aslında böyle babacan bi tavrı var sanki ,belki kızda bunu arıyodur i,sevecenlik sıcakkanlılık ,ne bilim yakışmamışlar ama onun fikri..

cumartesi sürprizi programında gördüm ,zeynep ne çok zayıflamış, yüzü çökmüş zayıflıktan, tahta gibiydi resmen:1shok:..kocasını da alman köylülerine benzettim..gamyoncuiremsu

Şİmdi Tv'de izledim de yazayım dedim.Adam bu ftğ,dakiler gibi değil.Bıyıklarını kesse Zeynep 'ten daha güzel olur.Damadın boyu kısa sadece.aklinialirimsmile

Ben de şimdi tvde izledim.Eşi kesinlikle fotoğraflardaki gibi değil.Daha hoştu.Ses tonu,konuşması da çok güzeldi.Nİkah fotoğraflarında hem fotoğraflarda iyi görünmemesinin hem de giydiği takım elbisenin azizliğine uğramış.

O değil de ben Zeynep Casalininin kilosuna taktım.Demek isteyerek 30 kilo vermiş CADIARZU

Ben de şimdi tvde izledim.Eşi kesinlikle fotoğraflardaki gibi değil.Daha hoştu.Ses tonu,konuşması da çok güzeldi.Nİkah fotoğraflarında hem fotoğraflarda iyi görünmemesinin hem de giydiği takım elbisenin azizliğine uğramış.

O değil de ben Zeynep Casalininin kilosuna taktım.Demek isteyerek 30 kilo vermiş CADIARZU

aynen, adamin güven veren bi hali var.. fotolarda ise cok komik görünüyordu..
bize düsen böyle lak lak etmek:)

dün de ben izledim. adam kibar ve entellektüel biri. zaten bu nikah kıyafetiymiş.
eylül ortasında düğünleri olacakmış esas.orada giyecektir gelinliğini....

vay anasını çok garip
elini tutmasa kövden amcası diyebilirdim bile:)))

Bende haftasonu izledim. Aradaki boy farkını felan soruyordu muhabir. Pek bir sevişgenler. Zeynep adamın elini bırakmıyordu hiç . Adam dedi hep böyle mi dolaşcaz. Adam biraz kroya benziyor ama değil. Restorant sahibiymiş. Zeynep de oraya gelmiş, sonra siyasetten havadan sudan konuşmuşlar bir bakmışlar hayata aynı pencereden bakış açıları var yumulmuşlar birbirlerine. zemuszemus

Allah mutlu mesut etsin...

ya damadın boyu zaten kısa birde o kadar topuklu ayakkabıya ne gerek vardı ki.magazinde bende izledim.adam göründüğü kadar kıro değil
ohaoldumsmile

Gelinlikten geçtim
bu yanındaki krocanda kim yaw tüh :mymeka:

Walla adamın bi konuşmasını görün derim..Ses tonu gayet düzgün gayet kültürlü krolukla alakası olmayan bi adam.Bence buraya yazanların çoğunun eşinden nişanlısından daha düzgün biridir..Hepinizi ayıplıyorum bu yazdıklarınızdan ötürü.

onlar damatlık ve gelinlik giymedilerki. sadece özel gün diye adam takım giymiş, Zeynep casalini'de nikah diye eslbisesinde beyaz rengi tercih etmiş. Kadının bildiğim kadarıyla bi kızı var zaten 40 küsür yaşında insanlar 2. evlikilleriniş yapıyolar gelinlilk damatlık giymemeleri normal :D

Back