• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zeynep Casalini Gelinliği

insanların dış görünüşüyle neden dalga geçiliyor anlamadım????????
ayıp günah :olmaz: herkesi bi yaradan var ona olan saygıdan laf edilmemesi lazım. ayrıca farklı olan ne anlamadım? sokağa çıktığınızda karşınıza hiç bu tarz insanlar çıkmıyo mu extrem olan ne? ünlü birinin sıradan sayılacak bi adamla ewlenmesi mi?

Son düzenleme:
valla kendi adıma ben adamla dalga geçmedim, ama o kadar uyumsuz bi çift ki dış görünüş olarak garip görünüyorlar, uyumsuzlukları dolayısıyla
kızın ünlü olmasının bi önemi yok, sadece insan bi duraklıyo uyumsuzlukları karşısında
yoksa adam 46 yaşında sıradan bi Türk erkeği işte
:hulya:

valla kendi adıma ben adamla dalga geçmedim, ama o kadar uyumsuz bi çift ki dış görünüş olarak garip görünüyorlar, uyumsuzlukları dolayısıyla
kızın ünlü olmasının bi önemi yok, sadece insan bi duraklıyo uyumsuzlukları karşısında
yoksa adam 46 yaşında sıradan bi Türk erkeği işte
:hulya:

vereliniortak evet çok sıradan bi türk erkeği ve yakışmamışlar uyumsuz bi çiftakannehirBen sokakta da ayrıca böyle bi çift görsem illaki bakarım

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?

Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?
Victor Hugo

Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?

Victor Hugo

evet kesinlikle katılıyorum :))

dış görünüş bu kadarmı önemli anlamadım ki ....

evet bende görünce çok şaşırdım ama zeynep hnmın tercihi bu yönde olmuş illa çok yakışıklı olmak zorunda değilki evlendiği insan o adamla mutlu olacağını düşünmüş onunla evlenmiş :))

demiş ya sevecenliğine aşık oldum diye (:

inşallah mutlu olurlar hepp :))))

Zeynep Casalini çok ama çok zayıflamış :1no2:
İsteyerek mi böyle kilo vermiş bilmiyorum ama eski halini tercih ederim..Yanındaki bey de sevimli duruyor.Başka fotoğrafları da var.Orada daha iyi görünüyor eşi...

Daha 1 ay önce Raşit Algül le ilişikisi varmış,hatta Algül evlendiği için çok kızgınmış,yalan haberde olbilir ama acaba nispet için mi böle bişi yaptı bilmiyorumkismile

Şİmdi Tv'de izledim de yazayım dedim.Adam bu ftğ,dakiler gibi değil.Bıyıklarını kesse Zeynep 'ten daha güzel olur.Damadın boyu kısa sadece.aklinialirimsmile

Back