zeynebe dua edermisiniz...

şenayla konuştum, biyopsi yarına kalmış.zeynep e anestezi veriliyormuş, ben aradığımda yeni uyandı serum veriyorlar demişti. tümör varmış ve çapının 5 cm olduğunu tahmin ediyorduk 9,5 cm miş dedi

2009 nisan annesi e toprak arkadaşımdan alıntıdırrrrrr

o ufacık bedende 9,5 cm

allahım şifalar versın.......

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, maeves, gulshenidil, bebeg83, valahia

yei iletıler yapalaım arkadaşlar sayfalarda paylaşalımki bir okuyan daha cıksın ..

yarına komşulardan,annem ve alamdan alacagım okudukları sayıyı
inşallah feraha kavuşacagız
inanıyorum olucak allahın izniyleeeeeeee

bizler 2009 nisan annesiyiz.......hepiniz gibi kocaman bir aile yarattık kendi içimizde...şimdi ailemizden biri hasta oldu....biricik arkadaşımız şenayımızın ikiz kızlarından birine kanser teşhisi kondu ve biz şimdi zeynep için
Hatmi Tehlil yapıcaz....
Kelime-i Tevhîdin hatmi 70.000 dir. Yetmiş bini tamamlamaya hatmi tehlil denir. Ne niyetle yetmiş bine tamamlanırsa Yüce Mevla icabet eder.
Şimdi sizden ricam bu 70.000 tevhidi tamamlayacağımız en kısa sürede tamamlamak...Çünkü bu bir borç bizim için artık ve borcun kısa zamanda ödenmesi makbuldür...
tam olmasına çok önem vereceğimiz için gün içinde çekilen tesbihatları haber verelim...
okudum kelimesini cidden okunmuş kabul edeceğimiz için borcumuzu tamamlamış olarak göreceğim...
okuyacağım deyip rakam söylemeyelim...
herkese şimdiden teşekkür ederim....
bağışlamasını bizzat ben yapacağım...
bilmeyenler için...La ilahe illallah, Muhammedün resulullah
herkese teşekkür ederiz.....2009 nisan anneleri

bebegimizin Allah sifasini versin gerekli yerlerebildirp yasin kelimei tavhit hatim ne gerekiyorsa dagitcagim inslalahhh

ben bugun 10 bin kelimei tevhit okudum
okudukca bildiricem insallahh

Cok üzüldüm yarın hemen yakınlarıma sayı verecegim, bitirene kadar bende en yakın destekcinizim
Hatta 4444 Tefriciye baslasak, bide benim bildigim bir dua daha var, özellikle şifa için onuda yapabiliriz,cok da uzun değil 1001 ihlas suresi ve bi kaç dua okunuyor,..

benden 1781 tane ve gurbet güzeli arkadaşımızın sayısı 10.000 ile sayımız 61.000 olmuştur...Allah herkesten razı
olsun sanırım çokça hatim yapacağız...zeynep bebek için herşey yapacağız...tefriciye de başlarız tez vakitte

Birde zeynep bebek nereli, ona cok kan lazım olur, hastalıgı hangi bölgede.. Ben üniv öğrencisiyim her yerde az cok tanıdıgım var, kan ararlarsada olabildigince cevreme sorarım..

kizlar yasini serif hatmi serif ve kelimei serif dagitilacak inslalh herkese haber ettim onun disinda
kapinageldimyarabbi radyosunda dua edilecek persembe gunu orayada katilip amin derseniz sevinirim.

Son düzenleme:
400 daha allahım bız okudukça zeynebımızın acısını hafıfletsın ınşallah çabucak şıfa bulup tekrar evıne ıkızıne kavuşsun,boğazım ağrıyor yemın ederım ağlamaktan her tespıhte adını söyleyıp dökülüyorum,duyduğumdan berı bır yumru tıkandım kaldım ıyıkı vesıle oldun gülşen allah sendende razı olsun tekrar tekrar en azından bır faydamız oluyor

Back