zeynebe dua edermisiniz...

Allah sabır acil şifa versin.Şuan işteyim yeni gördüm.Evde okuyup yazarım kaç tane okuduğumu inşallah.Yavrum Rabbim sana ve tüm hastalara sıkıntı vermesin acılarını hafifletsin inşallah

konuyu yeni gördüm ve 300 tane hemn okudum. Rabbim zeynep dahil tüm şifa bekleyenlere Şafi ismi şerifiyle şifa versin inşAllah.Sabrın sonu slamet olur umarım...

Son düzenleme:
ben şu Tuğbanın yaptığı linkden 20 tane daha okudum 69.590 oldu ama bence daha okumayalım
şimdi arkadaşlar bildirirler herkese çoook teşekkür ederiz 2009 Nisan anneleri olarak ağızlarınıza sağlık ZeynepCik de iyi olacak inş....

Günaydınlar,

Bizde kayınvalidemle akşam 6200 tane okuduk allah kabul etsin dualarımızı.Zeynep kız tez zamanda şifa bulsun..

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, TugbaEcrin, benanber, ikraaa, dilek86, sibiko, delf, bukett, nugya, Esennn+, ekinsu, taburcu, h.mine, gulshenidil, sinemsin2811, zuzum24, sev_rey, yaren_h, pinar110, msms

150 adet okudum şimdi 70.000 adeti geçti zannediyorum ikinci 70.000 devam ederse yine okurum Allah tez vakitte şifasını versin herkesin yavrusuna sağlık sihhat versin:Saruboceq:

Back