zeynebe dua edermisiniz...

evet çok güzel bir haber allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun ben innaıyorumki kendi küçük ama yüreği kocaman zeynebimiz dualarımızla ve herşeyden önce allahın izniyle iyileşecek.

bu güzel haberler için çok şükür... Allah razı olsun arkadaşım...
cuma saatinde yapılan dualar geri çevrilmez arkadaşlar... Rabbim kuzularımızı korusun zeynebimize de şifa versin inş. Şenaycıma da dayanma gücü..........

arkadaşlar ben babacıgıma başlıcam senesi için okucam size 70 bin tane nasıl çekiliyo 500 tespih140 kere okunucak hesapladım ben sonuna gelince imameye yani muhammeden resullallah deniyo babacım bitsin allah rızası için bende okurum işşallah nasip olursa allah şifa versin işşallah tez zamanda:Saruboceq:

alıntıııııııı

şenayın selamı var hepıcüğünüze,zeynep ıyıymış çok şükür mıde bulantısı yapmamış kemoterapı,hala hastanedeler halıyle süreklı serum takılıymış anlattıkları zeynepe yapılan müdahaleler pek hoş değıl ayrıntılı anlatmayı düşünmüyorum bırde sız kötü olmayın ama zor kısmı bıttı dıye tabıkı sesı daha ıyı,bır tahlıl yapacaklarmış kemoterapıden sonra tedavıye cevap verıp vermeddığını öğrenmek ıçın,ınşallah onunda ıyı haberını alacaz,uykusuz,yorgun ve üzgün arkadaşımıza hepımız yerıne sabır ve güç zeynep kızımız ıçınde tez şıfa dıleklerımız ıletılmıştır,dr.bu süreçte kımseyle görüşmesını ıstememış zeynebın halıyle bugün kardeşınıde soracaklarmış aynı evde kalabılırlermı dıye,ne kadar zor allahım yardımcıları olsun

Back