- Konu Sahibi gulshenidil
1 yasinde bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynepden bilgi.........
kızlar detaylı röntgen çekılmış dün onda temız çıkmış henüz ılık alınmamış bıyopsı yapılacakmış bugün yarında ılık ıçın gıreceklermış,ınşallah daha ıyı haberlerınıde alacaz ben ınanıyorum,o kadar çok kalp yanlarında onca dua mınığımızle bırlıktekı karşılığının olmaması mümkün değıl aksını düşünmüyorum bıle,şenay çok üzgün ve yorgun uzatamadım o ağlayınca dayanamadım allahım onlara güç ver,aklım zerende dıyor tabıkı ıkı canda çarpıyor bır yürek kolaymı,ıçım kabardı kabardı
alıntıdır..........
yasın 39 allah kabul etsın
zeynepden bilgi.........
kızlar detaylı röntgen çekılmış dün onda temız çıkmış henüz ılık alınmamış bıyopsı yapılacakmış bugün yarında ılık ıçın gıreceklermış,ınşallah daha ıyı haberlerınıde alacaz ben ınanıyorum,o kadar çok kalp yanlarında onca dua mınığımızle bırlıktekı karşılığının olmaması mümkün değıl aksını düşünmüyorum bıle,şenay çok üzgün ve yorgun uzatamadım o ağlayınca dayanamadım allahım onlara güç ver,aklım zerende dıyor tabıkı ıkı canda çarpıyor bır yürek kolaymı,ıçım kabardı kabardı
alıntıdır..........
bizler 2009 nisan annesiyiz.......hepiniz gibi kocaman bir aile yarattık kendi içimizde...şimdi ailemizden biri hasta oldu....biricik arkadaşımız şenayımızın ikiz kızlarından birine kanser teşhisi kondu ve biz şimdi zeynep için
Hatmi Tehlil yapıcaz....
Kelime-i Tevhîdin hatmi 70.000 dir. Yetmiş bini tamamlamaya hatmi tehlil denir. Ne niyetle yetmiş bine tamamlanırsa Yüce Mevla icabet eder.
Şimdi sizden ricam bu 70.000 tevhidi tamamlayacağımız en kısa sürede tamamlamak...Çünkü bu bir borç bizim için artık ve borcun kısa zamanda ödenmesi makbuldür...
tam olmasına çok önem vereceğimiz için gün içinde çekilen tesbihatları haber verelim...
okudum kelimesini cidden okunmuş kabul edeceğimiz için borcumuzu tamamlamış olarak göreceğim...
okuyacağım deyip rakam söylemeyelim...
herkese şimdiden teşekkür ederim....
bağışlamasını bizzat ben yapacağım...
bilmeyenler için...La ilahe illallah, Muhammedün resulullah
herkese teşekkür ederiz.....2009 nisan anneleri
urla canım inşallah güzel haberlerini alacağız prensesin Allah güç kuvvet acil şifalar versin inşallah
saol canım haber verdiğin için.. İnşallah daha güzel haberlerinide burdan almak nasip olur.. Allahım sabır versin güç versin şenaya inşallah...
OKUNAN DUALARI TOPLAYAN ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN,
İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BU ŞİFA AYTETİNİDE 7 KERE OKUYUP GÖNDEREBİLİRSE
BEBEĞİMİZE ÇOK GÜZEL OLUR.
“Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”
(Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)