zeynebe dua edermisiniz...

Allah acil şifalar versin, 200 adet okudum canım, kayınvaldemde 100 adet çekti. minik zeynebi öpüyorum, zaman bulduğumda tekrar okuyup, burada belirticem..

Rabbim acil şifalar versin..uzun süredir girmiyordum foruma bu sabah girip bakayım dedimm... minik meleğimize çok üzüldüm...şifa Rabbimdendir..Kurban olduğum en kısa sürede şifasını verir inş.....Allah razı olsun dua ordularını seferber eden tüm kardeşlerimizden ...kelime-i tevhidler.. yasinler ...dualar arşaa çıkıyor minik zeynebimiz için...

şu an 300 kelime-i tevhid okudum okudukça yazarım... dualarımızla.............

100 tane kelime-i tevhid daha benden
bugünde inş yasin okuycam eve gidince yarın yazarım

nisan annelerinden alıntı:

kızzlar haberler ıyı yanı kötünün ıyısı ama ıyı ışte
1.başka bır yere atmamış çooooook şükür,2.bıyopsı ve detaylı röntgende rastalanmamış
2.dr.ılıktede çıkacağını düşünmüyorum demış
3.zerenede baktırmışlar bugün ne olur ne olmaz dıye çook şükür temız çıkmış
daha ne dımı ınşallah daha ıyı haberler alacağız ınşallah
yarın kemoterapıye başlıyor bebeğımız 5 gün sürecekmış ve belırlı aralıklarla devam tabıkı bıraz zorlu bır süreç ama savaşçı ruhumuz kazanacak aksını düşünme bıle dedım şenayada

allah kabul etsın arkadaşlar tevhıd ve kelımeı tehmıl bıtmıstır yasın okunuor sadece dığerlerı bağışlandı bılgınıze yasın okuyan olursa sevınıırım yasın sayısı 500 ulaşması lazım 443 tane daha lazım allah razı lsun

mübarek gün Allah dualarınızı kabul etsin benimkinide inşallah. 1 yasin de ben okudum Zeynebe şifa diliyorum

Back