zeynebe dua edermisiniz...

zeynepden bilgi.........

kızlar detaylı röntgen çekılmış dün onda temız çıkmış henüz ılık alınmamış bıyopsı yapılacakmış bugün yarında ılık ıçın gıreceklermış,ınşallah daha ıyı haberlerınıde alacaz ben ınanıyorum,o kadar çok kalp yanlarında onca dua mınığımızle bırlıktekı karşılığının olmaması mümkün değıl aksını düşünmüyorum bıle,şenay çok üzgün ve yorgun uzatamadım o ağlayınca dayanamadım allahım onlara güç ver,aklım zerende dıyor tabıkı ıkı canda çarpıyor bır yürek kolaymı,ıçım kabardı kabardı

alıntıdır..........

Allahın izniyle daha da iyi olacak işallah :Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yardımcısı olsun nerde varsa :çok üzgünüm:

saol canım haber verdiğin için.. İnşallah daha güzel haberlerinide burdan almak nasip olur.. Allahım sabır versin güç versin şenaya inşallah...

Şenay,

Çok üzüldüm okuyunca. Allah tez zamanda Zeynep'e şifa, sizlere dayanma gücü versin. Senin için iki kere zor, kalbinin bir yarısı Zeynep'te, bir yarısı Zeren'de... Güçlü ol, Zeynep de senin gücünden güç alsın, bu kötü günler kötü birer anı olarak kalsın...

Ben de 100 tane okudum şimdi.

kardeşim Allah acil şifalar versin öncelikle inanın göz yaşarıyla okudum benimde bir oğlum var Allah bağışlarsa şimdi üç aylık Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın

benim hiç birşeye niyet etmeden çekmiş olduğum 20.000 tevhidim vardı lohusa döneminde çekmeyi bırakmıştım zeynep için niyetlerim tekrar acil şifalar dilerim

Son düzenleme:

7 kere de ben okudum canım rabbim hastalarımıza şifa versin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…