- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
- Konu Sahibi yksogrencisiolanbirisi
Konu sahibine dedim bu aradaTalha Bera koyabilirsin. Bera, seçkinlik, Fazilet sahibi olmak anlamına gelir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibine dedim bu aradaTalha Bera koyabilirsin. Bera, seçkinlik, Fazilet sahibi olmak anlamına gelir.
TamamTalha Bera koyabilirsin. Bera, seçkinlik, Fazilet sahibi olmak anlamına gelir.
GöktürkAkın koyun, Göktürk koyun, Alp koyun, Oğuz koyun ama nolur Türkçe birşeyler koyun. Güzel tarihimizden birşeyler taşısın. Ya Arap ismi yada otel ismi gibi saçma sapan isimler görüyorum hep.
Biliyorum biliyorum esprisine tamam dedim ben deKonu sahibine dedim bu arada![]()
Zeyd Eren ?Size en begendıgım erkek ve kız isimlerini yazmayacağım, emınım hemen kaparsınız
Kımsenın duymadıgına da emınım........
Ya bende ne bu atar diyom beyaBiliyorum biliyorum esprisine tamam dedim ben de![]()
Talha Bera koyabilirsin. Bera, seçkinlik, Fazilet sahibi olmak anlamına gelir.
Sana yazdı ve sordu özelden şuraya kalıbımı basayım.Size en begendıgım erkek ve kız isimlerini yazmayacağım, emınım hemen kaparsınız
Bilmiyorum ama ben dini bir isim koyacak olsam da Burak, Adem gibi isimler tercih ederdim. Böyle daha dile yatkın. Ne demek istediğimi anladınız umarım.Zeyd, RasulAllah'ın en sevdiği sahabelerden birinin ismidir.
Coookkkkk merak ettim ama söyleme bence. Çünkü ben söyledim arkadaşım bir ismi aldı yeğenine koydu, öbür ismi de oğluna koycekmisSize en begendıgım erkek ve kız isimlerini yazmayacağım, emınım hemen kaparsınız
Benim bulunduğum ortamlarda bu tarz isimler çok aslında o yüzden normal geliyor banaBilmiyorum ama ben dini bir isim koyacak olsam da Burak, Adem gibi isimler tercih ederdim. Böyle daha dile yatkın. Ne demek istediğimi anladınız umarım.
Coookkkkk merak ettim ama söyleme bence. Çünkü ben söyledim arkadaşım bir ismi aldı yeğenine koydu, öbür ismi de oğluna koycekmisve benim henüz çocuğum yok
Bu güzel isim nedir ? Olsun sende koyarsınCoookkkkk merak ettim ama söyleme bence. Çünkü ben söyledim arkadaşım bir ismi aldı yeğenine koydu, öbür ismi de oğluna koycekmisve benim henüz çocuğum yok
OlabilirBenim bulunduğum ortamlarda bu tarz isimler çok aslında o yüzden normal geliyor bana![]()
Arap ismiZeyd ismi sizce nasıl?
Talha Zeyd ismi sizce nasıl?
İsim Kişiliği etkiliyorsa Zeydler nasıl?
Talha BilalBaşka neler olabilir ?