• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevkli hanımlar lütfen bakar mısınız?

Canım onu en iyi sen tanıyorsun asil neymiş pek anlamadım ama tavsiyem klasik bişy almaktansa parfüm gibi
onun ilgi alanları doğrultusunda bişy alabilirsin
ben benimkine cizgi roman almıştım :)

Sarar'ın hediye setlerini çok beğenirim.Erkek arkadaşımada hediye ettim.Cüzdan kemer kartlıktı galiba set hali ben 2 yıl önce almıştım ama hala satılıyor.Ona bakabilirsiniz.

En asilinden bi ayrılık mektubu ... :)) değişiklik olur herkez mesajla siz asil bi mektupla en asilinden tekmeyi basın diyesim geldi . :))) cok pahalı olsun demek istemiş . Bu sevgili yeni model mi? Asil hediye isteyen sevgili de ilk kez duydum .

Ben esime sevgiliyken damat marka yilan derisi desenli bir cuzdan almistim. O kadar begenmisti ki 10 sene olacak hala onu kullaniyor.

Ama ozellikle isteseydi almazdim. Hatta kizmisti bana niye masraf yaptin diye. Hediye isteyen erkek cok itici bence.

Marka al demek istemiş.
Parfümü de one million alma sakın her erkek onu sıktı bir ara. Afrodizyaklı alma kız sonra her kız aşık olur

Sevgilin hediyeyi sec diyor birde asil bisey olaun diyor:110:
cuzdan alicamissin birde parfum afrodisyak etkili:KK49:
eeee birse saat demissino_O
tum aksewuarlarini sana yikmis:KK53:
cok enteresanmia sevgilin git sosyete pazarina cuzdani oradan al:KK53:

yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok :KK43:
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizim :KK43: o hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur :KK43:bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendsiklerinizden?
adam sana asil hediye olsun dediyse kusura bakma da ondan bişi olmaz

Asil hediye siparişi o_O
Bence saat al, bir yerde okumuştum, hediyelerin anlamları ile ilgili, saatin anlamı senin süren doldu demekmiş :KK14:(tabiki bilimsel değil ama, hediye özelliği, asaleti vs belirten adamla ilişki ne kadar sağlıklı bilemedim)

yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok :KK43:
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizim :KK43: o hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur :KK43:bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendiklerinizden?

Hediye tercihini bana bıraktı ne demek ? Siparişle hediye olmaz zaten.
Bir de kaç hediye bu böyle ? 1 hediye cüzdan yeterli.Yılbaşı sepeti gibi hem saat hem parfüm gerek yok.

Benim asilden anladığım sade ve kaliteli olması.Desa olabilir mesela,tam bir klasik.

Arkadaş zevksizim demiş sevgilisi de bunun farkında ise zevkli birşeyler olsun demek istemiş olabilir.

Back
X