- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Asil olunmuş hahayt))ben olsam bu lafın üzerine gider pazardan en uyduruk cüzdanı alır üstüne bir kraliçenin stickersini yapıştırır al sana asil cüzdan der birdaha da yüzüne bakmazdim))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bendeKonunun basini okurken sana direk kendimden cok ozgun dogum gunu sürprizleri soylicektim ama " sevgilim hediye secimini bana birakti cuzdan al ama asil olsun dedi " lafinizdan sonra ben kacar![]()
adam sana asil hediye olsun dediyse kusura bakma da ondan bişi olmazyeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizimo hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur
bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendsiklerinizden?
Afrodizyak parfum ne olaki?
yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizimo hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur
bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendiklerinizden?