zevkli hanımlar lütfen bakar mısınız?

Asil olsun demek pahali olsun demektir. Birine sana ne alayim diye sorulmaz da sorulursa da bi adam bana pahali hediye al dememeli soruyosan ne gerek var alma demeli

saat, parfum, cuzdan...
yok mu arttiran?
bir erkege saat artik aranizda zaman kavrami kalmadiginda alinir. zaten oyle bir sekilde alinir ki, bir omur de bileginden cikmaz.
parfum yahut cuzdan alabilirsiniz butcenize gore. ki erkek arkadasiniz denizciydi sanirim, dolayisiyla parfum kalici bir armagan olmayacaktir; butun tayfa kullanacaktir ame hizmeti gibi onu.
cuzdan alin. icine de bereket getirmesi niyaziyla kagit 5 euro-dolar alip koyun. uzerine de yazin "bereketinin baki olmasi niyaziyla..." diye.
cuzdan icin matras'a bakabilirsiniz. hem cok kaliteli deri urunleri var, hem de fiyatlari makul. ayrica hediye kutulari da cok sik.

Erkek arkadaşınızı bayağı "ukala" buldum ama yine de yardımcı olacağım.Bence matraş'tan güzel bir cüzdan alın,parfümü boşverin.

Hiç bir şey alma , hediye sipariş etmekte neymiş gönlünden ne gelirse onu alırsın. Bide pahalı hediye istiyor beyimiz.

Ben sevgilinin seni sevdiğini düşünmüyorum sevgilin denizcjymis sanırım her limanda bi sevgili Ohh bence ilişkini gözden geçirmelisin seven insan asıl hediye istiyorum demez bi kibrit çöpü bile verse hediye o pek çok anlam içerir seven için ben böyle düşünüyorum saygilar

Terganın cüzdanları da çok kaliteli ve dayanıklı. Yalnız asil hediye ve afrodizyak etkili parfüm kısmına koptum

Ama bu kadar bilgiden her limanda sevgili kanısına nereden vardınız, sırf denizci diye mi
Belki sadece maddiyatçıdır, onun için elimizde yeterli bilgi var görünüyor
Ama maddiyatçı insanlar da gayet aşık olabilirler bence, tamam çok rahatsız edici "asil hediye" talebi ama, diğer meselelerle biraz sapla saman karışmış gibi oluyor sanki

sen asil diyince aklıma guguklu saat geldi der artık konu sahibi de
O da olmadı antika bir sarkaçlı saat, çocuk buna asil demesin de görelim

Aslinda kostekli saatte olabilir. Konu sahibi kapagina kendi fotosunu da koyar.

Ay ne romantiiiiik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…