- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Cima ne demek?Kokladiginda cima yapasin geliyor
Cima ne demek?
Halvet, firinda mercimek, seks artik ne dersen...
saat, parfum, cuzdan...yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizimo hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendiklerinizden?
Erkek arkadaşınızı bayağı "ukala" buldum ama yine de yardımcı olacağım.Bence matraş'tan güzel bir cüzdan alın,parfümü boşverin.yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizimo hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendiklerinizden?
Ama bu kadar bilgiden her limanda sevgili kanısına nereden vardınız, sırf denizci diye miBen sevgilinin seni sevdiğini düşünmüyorum sevgilin denizcjymis sanırım her limanda bi sevgili Ohh bence ilişkini gözden geçirmelisin seven insan asıl hediye istiyorum demez bi kibrit çöpü bile verse hediye o pek çok anlam içerir seven için ben böyle düşünüyorum saygilar
Duvar saati al,zengin gösterir
sen asil diyince aklıma guguklu saat geldi der artık konu sahibi deSaat basi icinden kus cikip ding dong yapanlardan da alirsa iyi hava atar
sen asil diyince aklıma guguklu saat geldi der artık konu sahibi de
O da olmadı antika bir sarkaçlı saat, çocuk buna asil demesin de görelim
Aslinda kostekli saatte olabilir. Konu sahibi kapagina kendi fotosunu da koyar.
Ay ne romantiiiiik...
Onlar çok pahalı, ben kendime alamadım dahaSaat basi icinden kus cikip ding dong yapanlardan da alirsa iyi hava atar
Çok pahalı o da yaa...Boynerde var şimdi baktım 50 ml 222- 100 ml 311 tl
Hırsızsah güzel de mi kokmayah demiş zaarÇok pahalı o da yaa...
Eşimin 2 tane vardı...biri bitmek üzere diğeri dolu..eve hırsız girdi,boşu bırakıp doluyu çalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?