zevkli hanımlar lütfen bakar mısınız?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
44
yeri değil biliyorumm ama başka konuşacak kimsem yok
erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben çok zevksizim o hediye tercihini bana bıraktı en ona bir cüzdan almayı düşünüyorum ama nasıl bişey almalıyım? asil olsun dedi. asil nasıl olur bir de güzel bir erkek parfümü almak istiyorum afrodizyak etkili.önerileriniz neler?
bir de cüzdan ile saat aynı renk mi olmalı?
ve size zahmet olmazsa birkaç model atar mısınız bana beğendiklerinizden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cüzdan mı asil olacakmış?
Nasıl asil cüzdan olur anlamadım.
Ama ben de eşime sevgiliyken ilk cüzdan almıştım,6 sene önce bile çok paraydı,iyi bir markaydı..
Güzel deri marka bi yerden alın, asil olur herhalde, siyah olsun bi de, bölümlü olsun çok çok

sizce saat ile cüzdan aynı renk mi olmalı?

İyi ki sana bırakmış
Nasıl anlatılır bilemiyorum en kısa yolu "bu kesin pahalıdır" dediğin cüzdanı almak. Bütçe müsaitse parfüm de bakarsın sonra.

Konunun basini okurken sana direk kendimden cok ozgun dogum gunu sürprizleri soylicektim ama " sevgilim hediye secimini bana birakti cuzdan al ama asil olsun dedi " lafinizdan sonra ben kacar

@sudamlasi0 one millionı ben de çok severim ama biraz pahalı

Cüzdan için hotiç ve ya kığılıya gidebilirsin 60-80 liraya güzel birşey alabilirsin. Düz siyah birşey bak bazıları çok renkli oluyor geçen turuncu gördüm.

http://www.hotic.com.tr/p/10008/jorge

Sevgilin çok tiki bi tipse, misal kardeşim öyledir, o zaman marka satan mağazalardan gucci ya da prada bir cüzdan alabilirsin. ama o 200ü bulur rahat

Matraşın cüzdanları çok şık... Fiyat olarak da uygun. Parfüme gelince, herkesin zevki farklı bu konuda... Her parfüm her tende aynı kokmuyor veya herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Mesela eşimle benim parfüm zevkim hiç uymaz. Benim bayıldığım kokudan o nefret edebiliyor. Parfüm riskli olur...

"Bana hediye al "falan mı dedi,eğer öyle dediyse çok itici bence.
Bir de asil cüzdan nasıl oluyor ya
Yani sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz,siz bilebilirsiniz anca nasıl hediye sevdiğini

Adam tarzım elegant demek istemiş sanırım. Kemer-cüzdan set olur genelde. Çok kafa yorma, al birini gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…