Yatak Odası Dekorasyonu Zevkli bayanlar bana yardım edermisiniz ??? (Resimli)

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
Arkadaşlar uzun arayışlar fikir edinmeler sonucu yatak odamın mor-beyaz olmasına karar verdim orası kesin !!! Ama halı + perde + yatak örtüsü konusunda sizlerinde yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım...Öncelikle odam çok aşırı koyu olmasın ama sadede olmasın biraz şatafatlı olsun kendini göstersin istiyorum...(Halının zemini beyaz desenleri mor olabilir diye düşündüm...Yatak örtüsü sizce beyaz mı yoksa mor mu olmalı ?) Eğer sizlerinde tavsiyeleriniz olursa resim eklerseniz sevinirim...Ufak tefek aksesuar veya sticker ya da ayna ile dekore etmeyi düşünüyorum

Bu Yatak Odası Mobilyam

Eki Görüntüle 400163

Bunlar Kararsız Kaldığım Halılar...Sizce hangisi olmalı ?

Eki Görüntüle 400168 Eki Görüntüle 400167

Aslında halıdan ziyade (Perde ve Yatak Örtüsü) konusunda çok kararsızım sizlerinde görüşlerini bekliyorum...

Bunlar Yatak Örtüleri---Sizce hangi renk olsun ve model ??

Bu ikisi aynı model--->

Eki Görüntüle 400173
Eki Görüntüle 400172 Eki Görüntüle 400174
Eki Görüntüle 400175

Bunlar Perdeler-----Perdeler içinde renk ve model konusunda kararsızım...Kruvaze perde yatak odasında çok mu şatafatlı kalır ? Yoksa ip perde mi yaptırmalıyım ya da hoş bi mor fonlu perde ???

Son düzenleme:
ben ilk ekledigin resimdeki yatak odasini begendim, digerlerinden pek hoslanmadim...
ben soyle odalari sevmiyorum (beyaz ve mor renkleri dusunursek): mobilya beyaz, hali&yatak ortusu&perde morlu bir renk...
her evde var artik bunlar...
bence ilk resimdeki renkleri cok guzel (cabuk kirlenmeye musati olmalari disinda)...
yatak odani ve perdeni beyaz al, yatak odasi mobilyasi aynali olursa odaya ekstradan ayna koymana ya da aynayla suslemene gerek kalmaz...
beyaz rengin yanina yine soft bir renkle suslemeler yapabilirsin...ama mor olmasin...

ayrica yerdeki dosemeleri de acik bir renk yaptirirsan (mesela akcaagac) beyaz ile cok guzel cok ic acici durur

Son düzenleme:
canım bu yatak odası güzel ama herkesin evinde var bundan . benim yeni evlenen iki arkadaşımın evinde de bu mobilyadan var pişti oldular. bu sitede de çok gördüm. bence almadıysan daha farklı bir model bakabilrisin. ayrıca mor ve beyaz fikri çok hoş bende severim. mutlu günlerde kullanırsın inş..

canım aldım bile bizim çevremizde hiç kimsede yok bundan...Ayrıca resmini telefonumdan gösterdğimde herkes hayran kalıyor ve bizim burda yani çevremdekiler hiç daha önce görmemişler bile bu modeli...ayrıca ben çok beğenerek aldım her ne olursa olsun :)

canım renk mor beyaz olcak yani odam orası kesin yukarıdada yazmıştım zaten evim çok sade olsun istemiyorum bi süre sonra bıkıyorum ben sade renklerden hatta önce gümüş ya da sırf beyaz mı yapsam dedim sonra hemencik vazgeçtim çünkü sadeliği sevmiyorum yukarıdada yazdım şatafattan yanayım her zaman ama boğmayacak derecede olmalı göz yormayacak şekilde olmalı tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…