Hiç susmuyorlar

Odaların arasında uyum olmak zorunda değil.

Renkten ziyade malzeme önemli. Bazı malzemeler daha fazla toz gösterir. Turkcelerine hakim değilim ama şöyle pürüzsüz yüzeyli bir şeyse yandınız ama ham ağaç gibi pütürlü çok işlenmemiş siyaha yakın koyu bir ahsap ürünse çok korkutacak kadar göstermez.

Ben beyaz mobilya mesela bir ömür boyu görmek istemiyorum herkesin evinde göre göre doydum gerçekten 😆 ama siyah da kombin olarak gerçekten biraz zor bir renk bu bir gerçek. Genelde ahşap renklerin kullanımı daha kolaydır.

Modası geçmeyecek bir ürünse eğer sıkılmadan kullanırsınız kimseyi dinlemeyin. Temizlik işi sorunsa eğer gidip ürüne bir daha o gözle bakın belki değiştirmek istersiniz.

Tozu göstersin de silelim, pislik icinde mi oturalim demek cok sacma, cunku siyah mobilyayi sildikten saniyeler sonra bile tozlari gosterir, asil sorun tozlanmasi degil, tozunu aldiktan sonra bile tek tük tozlari göstermesi:)
Tozlari gormuyoruz diye pisliğin icinde oturmuyoruz tabiki:)

Amaaaaaa yine de guzel ve asil gosteren bir seçim, detaylara takilmaz isen cokta zor bir durum degil.

Tozu göstersin de silelim, pislik icinde mi oturalim demek cok sacma, cunku siyah mobilyayi sildikten saniyeler sonra bile tozlari gosterir, asil sorun tozlanmasi degil, tozunu aldiktan sonra bile tek tük tozlari göstermesi:)
Tozlari gormuyoruz diye pisliğin icinde oturmuyoruz tabiki:)

Amaaaaaa yine de guzel ve asil gosteren bir seçim, detaylara takilmaz isen cokta zor bir durum degil.
Tek tük tozu kim görecek. Herkes elinde buyutecle mi dolanio. Bu mantikla herkes beyaz yaptirsin. Hatta tum evi beyaz yapalim uyum olsun diye. Beyaz mobilya gormekten kus geldi icime. Herkes mutfak dolaplarini beyaz yaptirir durur turkiyede içim şişti bari salon yatak odasi beyaz olmasin. Siyah dogru kullanıldığında cok tarz ve modern duruyor salonlarda.

Benim ev rengarenk 😃 degil odalar arasi odalarin kendi icinde de bir renk baskin degil. Sen nasil seversen oyle, kurali yok. Misafir gelip 3 saat oturacak, sen belki 10 yol gecireceksin.

Mesela ben siyah mobilya severim, ama tamamen siyah hakim bir odadan hoslanacagimi sanmiyorum.

En guzeli aceleye getirmeden yavas yavas yapmak alisverisi. Dugun oncesi her seyi tamamlamaya calismayin derim ben. Acil seyler alinsin ama dekorasyona yonelik seyler dugunden sonraki aylarda tamamlansin.

Tek tük tozu kim görecek. Herkes elinde buyutecle mi dolanio. Bu mantikla herkes beyaz yaptirsin. Hatta tum evi beyaz yapalim uyum olsun diye. Beyaz mobilya gormekten kus geldi icime. Herkes mutfak dolaplarini beyaz yaptirir durur turkiyede içim şişti bari salon yatak odasi beyaz olmasin. Siyah dogru kullanıldığında cok tarz ve modern duruyor salonlarda.
Ciks beyaz ben de sevmiyorum mobilya olarak.
Eve yakisan bir renk değil, bana göre...

Tabikide büyütecle baktiginda gorulecek tozlar değil bunlar, uzaktan bile parliyor bana böyle, ama dedigim gibi ne araliklarla toz aliyorsa alicak, gerisine karismicak. Rahatsiz edici bir görüntü değil.

Oturma odam koyu renk. O kadar pişmanım ki. Özellikle cam TV ünitesi hergun siliyorum akşam bir karış toz oluyor yine. Koltuklarım da mor üstüne ne düşse belli ediyor ama çay vs döküldü hiç iz yok 😆😆Temizliği seviyorsaniz sıkıntı yok. güle güle kullanın

Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.
Siyah pişmanlıktır 🤷‍♀️

Temizlik işini bilmem de bence evde bütünlük olmasına gerek yok. Benim yatak odamla oturma odam farkli renk ve üstüne farklı tarz. 😀

Susmayanlar haklılar. Bütünlük oluşturcam diye diğer yerleri bari siyah yapma. Ama zevk senin tercih senin

Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.
İnsanları dinlemediğim için yaşayacağım pişmanlığı , İstediğim şeyi almadığım için yaşayacağım pişmanlığa yeğlerim . Hayat sizin istediğinizi yapın ve tecrübe edin . Evet siyah gerçekten toz gösterir. Sabah toz alırsın akşam misafirin gelecektir bir bakarsın yine toz olmuş . Ha belki toz tutmayan yüzey temizleyiciler vardır belki ben bilmiyorum ama araştırmak lazım.

Her oda kendi içinde uyumlu olabilir bence .

Her odanın. Farklı olması bana iyi geliyor aynı renk monoton geliyor. Siyah cam olan salon takımı aldıysan evet çok tozlaniyor ve parmak izini çok belli ediyor ama düzenli titiz biriysen günlük yaparım diyorsan zevkinin tadını çıkar.

Siyah mobilya ve siyah döşemeli aldığım her şey beni fazlası ile yoruyor. Siyah kumaş döşemeli yatak başlığımı, karyolamı vs her gün süpürge ile çektiriyorum, yerleri robot süpürüyor sırf onun için ekstra uğraşıyorum mesela..🥴 Buna ayıracak zamanınız varsa bence değer (mobilyalarımın hepsini aşık olarak almışımdır.) 😂 Odaların aynı tonlarda olması sıkabilir bi süre sonra benim fikrim..😌👌🏻 Yatak odama antik ahşap ve siyah tonlarda mobilyalar tercih ettim giyinme odam beyaz mesasıııııı..🥰

Siliceksin bezi kaldırdıgın anda toz görünecek. Temzlik yapman bile anlamsızlaşıyor. Ağaç renklerinde olablir. Beyaz Beyaz olmasın dersen.
Çok doğal bi görüntü oluyot

Ne güzel dertler ☺️ bütünlük olmak zorunda değil bence de. Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın içinizde kalmasın

Siyah eşyalar çok çabuk tozlaniyor cidden. Diğer odalar kendi içinde bütün olabilir evin komple takım olması şart değil bence 😌

Evde bütünlük olsa güzel olur bence
Dekorasyona çok önem veriyorsanız izlediğim ev yenileme programlarından aldığım yetkiye dayanarak size tavsiyem mağazaya gidip şundan şundan olsun demek yerine istediğiniz tarzı kafanızda belirleyin hatta resme dökün ona göre alışveriş yapın. Uyumu daha rahat yakalarsınız

Diğer konu duvarlar açık renkse mobilyalar koyu olabilir ama küçük evlerde koyu renkler boğuyor. Geniş bol ışık alan evlere daha gider koyu renkler

Bir de siyah beyaza sıkıştırmayabilirsiniz kendinizi Renkli de olabilir. Aynı oda da Siyah detaylar da olabilir yeşil de mavi de. Benim evim olsa öyle yapardım sanırım

Sadece siyah ocakla başım dertte benim mobilyayı düşünemedim ben hergun iki kere toz almaniz lazım yuruseniz toz oluyor mobilya bu da ha deyince değiştirilmez ben siyah olan eşya ve krem rengi koltuktan çok çektim belki siz sevdiğiniz için gözünüze batmaz ama ani bir misafir gelse bir gün önceden bile alsanız toz bir hafta almamışsiniz gibi olur hayırlı olsun

X