- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 123
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar yatak odamida eklicem ama tüm takim almadim yatagini begenmedim ve baska yatak aldim.ayrica ekledigim mobilya siyah fakat bize beyazini yapcaklar:23
Kırmızı Tramvay 1 Tablo 50x70 cm - Ev Dekorasyon
Chant des Oiseaux Tablo 60x80 cm - Ev Dekorasyon
Harita ve Gemi Tablo 50 x 75 cm - Ev Dekorasyon
Renk Cümbüşü Tablo 50x50 cm - Ev Dekorasyon
Kırmızı Kalabalık Tablo 50x70 cm - Ev Dekorasyon
Who Tablo 50x70 cm - Ev Dekorasyon
bunlar güzel gibi,siyah koltuklara kırmızı yada beyaz tonlarında tablolar çok hoş olabilir
Rica ederim , evenizde sağlıkla oturun,oğlunuzu da Allah bağışlasın .Salona kırmızı vişne tonlarında tablolar çok yakışır bence genede siz bilirsiniz tabi, özellikle 3 koltuğun üstüne asarsanız çok şık durur .yatak odasında ise ona da canvas tablolar değil de yağlı boya tablolar özellikle başucunda çok güzel duruyor ebatı çift kişilik yatagın enine yakın olursa daha tok durur resim , bir de mesala salonda yastıklarınız kırmızı ,tablo da o tonlarda olursa ,halılarda tabloda ki renklere uygun olursa renk bütünlüğü sağlanmış olur ,yada salona gene siyah beyaz tonlarda resimlerde çok yakışır daha zarif ve şık durur,tercih size kalmış
Bence halında bordonun tonları ve mobilya tonların olmalı,ayrıca tablonu da bu renklerde seçersen mükemmel uyum olurEki Görüntüle 397134 Eki Görüntüle 397135 Eki Görüntüle 397136 Eki Görüntüle 397137 Eki Görüntüle 397138 Eki Görüntüle 397139 Eki Görüntüle 397140 Ben de bunları buldum canım beğendiğin varsa ürün kodunu filan da yazdım kenara yollarım, umarım işine yarar
![]()
yüksek olan güzelmiş