Zevklı arkdaslar banada bı yardım edın..

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
41
kizlar yeni eve tasiniyorum tüm esyalarimi yeni aldim.sizlerden tablo, hali, aksesuar gibi dekor edebilecegim öneriler bekliyorum.hadi arkdaslar bi el atin

Eklentiler

• $20740118.webp
    23 KB · Görüntüleme: 134
  • $xxl_52d46bdc7a80fde1ff7e5cb3bcf56e20.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 116
kizlar yatak odamida eklicem ama tüm takim almadim yatagini begenmedim ve baska yatak aldim.ayrica ekledigim mobilya siyah fakat bize beyazini yapcaklar:23

Eklentiler

• $xxl_a18a458936363158a8322da4ca48ba19.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $xxl_f58eb1b36263efb91772ef70243db262.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 121
kizlar yatak odamida eklicem ama tüm takim almadim yatagini begenmedim ve baska yatak aldim.ayrica ekledigim mobilya siyah fakat bize beyazini yapcaklar:23

kizlar bu yatagin cift kisiligini aldim bu arada.yorumlarinizi bekliyorum arkdaslar.bi yardim edin.daha lamba hali baya eksigim var.

arkadasim ck sagol koltugun üstüne kirmizi yastik aldim 3tane zaten bide annem yatak odasi icin kirmizi batteniye almis ,bende zebreli ve birtane pembe aldim.degistirerek kullnairim diyorum.bide oglumun odasinada cift kisilik yatak aldim.oglum henüz 3yasinda ama olsun tek kisilikten düser diye ve gelen misafir olursa yatar diye öyle aldim rengide beyaz.tablolar cok güzel nerelere asabilirim tv ünitesi alcam daha beyaz orta sehpamda beyaz.

nuda oglumun yatagi,annem cift kisil bjk nevresimi alcak ve bjk tül.kizlar secimlerim nasil

Eklentiler

• $xxl_e3876267c8525018c27098fc6828c27f.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 128
Rica ederim , evenizde sağlıkla oturun,oğlunuzu da Allah bağışlasın .Salona kırmızı vişne tonlarında tablolar çok yakışır bence genede siz bilirsiniz tabi, özellikle 3 koltuğun üstüne asarsanız çok şık durur .yatak odasında ise ona da canvas tablolar değil de yağlı boya tablolar özellikle başucunda çok güzel duruyor ebatı çift kişilik yatagın enine yakın olursa daha tok durur resim , bir de mesala salonda yastıklarınız kırmızı ,tablo da o tonlarda olursa ,halılarda tabloda ki renklere uygun olursa renk bütünlüğü sağlanmış olur ,yada salona gene siyah beyaz tonlarda resimlerde çok yakışır daha zarif ve şık durur,tercih size kalmış

önerilerini dikkete alcam arkdasim.kismetse 1bucuk ay sonra geciyorum diger eve zaman var daha arastiriyorum bende.com sagol

Bence halında bordonun tonları ve mobilya tonların olmalı,ayrıca tablonu da bu renklerde seçersen mükemmel uyum olur Ben de bunları buldum canım beğendiğin varsa ürün kodunu filan da yazdım kenara yollarım, umarım işine yarar

ay zaten resmin üstüne gelince yazıyor sanırım kendisi kodu filan kihkih

canim süpermis aklimdaki diger renkte mor ama bi türlü bu karar vremedim hangisi olsun diye.düsünün annem önce mor batteniye aldi sonra kirmizimi deyince busefer gidip kirmizi aldi.moru kardesimin ceyizine kaldircak artik.

arkadaslar bide sorum var biz alttaki komidonu alip duvarada tv asmayi düsünüyoruz.hem tv ünite yerine olur hemde kalabaligi icine koyariz diye,bide malum diger tv üniteleri cok kisa ve benim kücük bir cocugum var.tehlikeli olur onun icin diye böyle biseymi alalim ki diyoruz.ama bugünde su alttakine karar verdim yoksa bunumu alalim.sizce hangisi.

Eklentiler

• $xxl_c5348df0b2ae35036da4da8889cb9457.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $xxl_5026e3e6df8df58931555f497d651ca2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…