zevk suyundan hamile kalır mıyım

Sevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Evet. Burada bir üye var böyle hamile kaldı, doğum yapmak üzere . İsmini bulursam etiketleyecegim.

Evet. Burada bir üye var böyle hamile kaldı, doğum yapmak üzere . İsmini bulursam etiketleyecegim.
Oooooo bir üye mi

Tabi sen yenisin sitede ben bir sürü biliyorum.genelde herkes hamile zaten

Hep kaydığı için işte nasip anal derken başka yerden ben biliyorum.... göbek deliğinden bile hamile kalan var arkadaş 👍👍👍

Instagramda bir doktor hastasının vajinismus olduğunu ve üzerine sadece boşalmasına rağmen hamile haberini aldığını anlatmıştı. Normalde saçmalama derdim ama dinledikten sonra %1 ihtimaller diyorum artık 😅

Instagramda bir doktor hastasının vajinismus olduğunu ve üzerine sadece boşalmasına rağmen hamile haberini aldığını anlatmıştı. Normalde saçmalama derdim ama dinledikten sonra %1 ihtimaller diyorum artık 😅
Sadece sürtunduk, hamile kalır mıyım diye konu açan herkes şu yorumu görünce bunalıma girecek😁😁

X