Çünkü benim cevabından alıntı yaptığınız için cevap verdim demek ki içinde sperm varmış zevk suyundan hamile kalınmaz, dogum hemşiresi olduğunuzu söylüyorsunuz ayrıca jinekoloji uzmanı değilsiniz ki. İnternete bile yazsanız hamile kalmak için sperme ihtiyaç olduğunu herkes bilir, yani tam geri çekilmemişsiniz derken gelen zevk suyu değildir dedim hanımefendi midem bulandı artık tarif etmekten Allah aşkına tamam siz haklısınız
Bunları bilmek için hemşire olmasaydım bile başıma geldiği için yine anlatmış olurdum bu sefer de aynı şeyi söylerdiniz :) mideniz yaparken bulanmıyorsa okurken de bulanmaz ne yaptığımı nasıl olduğunu ben biliyorum zevk suyundan hamile kalınır bu kadar basit :)
Yani bu konu çok çelişkili ama bende 6 sene böyle korundum ama pcosta var tabii şimdi hamileyim bir kaç arkadaşımda böyle korunuyor bir sorun olmadı arkadaşlarımın farklı partnerleride oluyor bu arada ama buralarda okuyunca insan korkmuyorda değil geri çekilme + prezervatif hamile kaldım diyor yani bilemiyorum
Ben de bu sitede birkaç kere denk geldim prezervatif+ hap ona rağmen hamile kaldım yazanlar oluyor. Ya prezervatif delik çıkıyor ya da kayıyor. Hapın kullanım zamanı da önemli. Benim de en büyük korkularımdan birisi hamile kalmak. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Ben de bu sitede birkaç kere denk geldim prezervatif+ hap ona rağmen hamile kaldım yazanlar oluyor. Ya prezervatif delik çıkıyor ya da kayıyor. Hapın kullanım zamanı da önemli. Benim de en büyük korkularımdan birisi hamile kalmak. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Siz tam geri çekilememişsiniz demek ki 21 yaşında evlendim ben, avunacak bir seyim yok gencim ve problemim yok. 4 yıldır bizim böyle üstüne üstlük herhangi yumurtalıklarımda bir problem yok, 25 yaşındayım çocuğumun kendim gibi terazi burcu olmasını istediğim için ocak ayında hamile kalmaya karar verdim, ve çocuğumu tam istediğim gibi terazi burcu doğurdum. Doğurganlık bir tek size lütuf edilen bir şey değil neyin egosu bu onu da anlayamadım.
Aklıma geldi de strese sokmak istemedim arkadaşımı şuan düşünmüyorlar ileride istiyorlar ama ben istediğim için sürekli bu muhabbetler geçiyo aramızda ama sık sık diyprum öncesinde bi kontrollerinizi olun ondan sonra devam edersiniz korunmaya diye