Zevk suyula hamile kalan var mı hanımlar?

Bunları bilmek için hemşire olmasaydım bile başıma geldiği için yine anlatmış olurdum bu sefer de aynı şeyi söylerdiniz :) mideniz yaparken bulanmıyorsa okurken de bulanmaz ne yaptığımı nasıl olduğunu ben biliyorum zevk suyundan hamile kalınır bu kadar basit :)

Ben de bu sitede birkaç kere denk geldim prezervatif+ hap ona rağmen hamile kaldım yazanlar oluyor. Ya prezervatif delik çıkıyor ya da kayıyor. Hapın kullanım zamanı da önemli. Benim de en büyük korkularımdan birisi hamile kalmak. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah

Amin çok kötü bir durum gerçekten

Bu arada ilk mesajımızı sizin mesajınıza alıntı yapmadım siz cevap verince size cevap verdim dikkatli bakın lütfen :)

Çok zor kadın olmak hep biz korunup acı çekiyoruz erkekler çok rahat geçmiş olsun zor süreçler gerçekten

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil ki. Belki de fizyolojik, hormonal sıkıntı vardır arkadaşınızda ya da eşinde
Aklıma geldi de strese sokmak istemedim arkadaşımı şuan düşünmüyorlar ileride istiyorlar ama ben istediğim için sürekli bu muhabbetler geçiyo aramızda ama sık sık diyprum öncesinde bi kontrollerinizi olun ondan sonra devam edersiniz korunmaya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…