Zevk suyula hamile kalan var mı hanımlar?

Muebsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
36
27
88
32
Arkadaşlar adetim geçti 3 gün sonra eşimle birlikte oldu ama geri çekilme yöntemi deniyoruz bir oğlum var şimdi ben şüphelendim adetime 16-17 gün var bnm goguslerde bir ağırlık dolgunluk var kahverengi kısımları da büyüdü normalde küçüktür gogsum ,bı de sabahları adet olmadan önce olduğu gibi sırt bel ağrısı var tam bel boşluğunun oralar ağrıyor gün içinde geçmiş oluyor ,afedersiniz bı de çok gaz çıkarıyorum bı de aşırı sinir halı var ilk gebeligimde sık idrar oldu öyle anlamıştım bunda sık idrar yok ,acaba gebe olabilir miyim ki şüphe düştü içime ya da adet belirtisi 16-17 gün önce başlar mi? Bı de ikinci gebelikte hamile olduğunu daha çabuk anlarsın diyorlar doğru mu

Millet tam şey yapınca olmuyor ya hu, zevk suyundan oluyor ise mucizevi bir şey başarmışsınız demektir.

Zevk suyu nasıl oluyo ya ben hiç öyle bişey görmedim daha sadece boşalmıyor mu ,
Birde az önce bi arkadaşımla konuştuk 6 7 yıldır geri çekilmeyle korunuyorlarmış hiç hamile filan kalmamış daha ben ona da şaşırdım

Zevk suyu ile kızıma hamile kaldım.. hepimiz şok olduk çünkü asla öyle bir ihtimal yoktu ve geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girmiştik. Böyle bir risk olduğunu biliyorum ben eski kadın doğum hemşiresiyim ama asla başıma geleceğini düşünmedim belki içine birkaç damla sperm kaçmıştır demiştiler ama öyle bir şey de olmadı kendim gördüm çünkü :)) kızımı doğurduktan sonra da spiral taktırdım hala da spiralim var . Siz siz olun asla başıma gelmez demeyin . “Çocuk öyle kolay olmuyor yıllarca uğraşanlar var” diyerek de avutmayın kendinizi çünkü herkesin bünyesi aynı değil . Ben şimdiye kadar öyle bir vaka da görmemiştim çalıştığım dönemlerde ama bizzat yaşadım :)

Siz tam geri çekilememişsiniz demek ki 21 yaşında evlendim ben, avunacak bir seyim yok gencim ve problemim yok. 4 yıldır bizim böyle üstüne üstlük herhangi yumurtalıklarımda bir problem yok, 25 yaşındayım çocuğumun kendim gibi terazi burcu olmasını istediğim için ocak ayında hamile kalmaya karar verdim, ve çocuğumu tam istediğim gibi terazi burcu doğurdum. Doğurganlık bir tek size lütuf edilen bir şey değil neyin egosu bu onu da anlayamadım.

Olma ihtimali var, dikkat et.

Ego değil tecrübemi paylaştım. “Tam geri çekilmemişsiniz demek ki” kısmı çok saçma çünkü ilişkiyi yaşayan benim neyin ne olduğunu gördüm :) hatta daha açık yazayım : eşim içime boşalmamak için penisini karnıma dayadı ve birkaç saniye sonra boşaldı. Yani imkansız. Neden ego dediniz anlamadım genelde insanlar “yengem , halam , bir arkadaşım , benim bir tanıdık” diye üçüncü kişi ağzından anlatıyorlar ben de birinci kişi ağzından anlatmak istedim :) gebelik istemeyen bekar kadınların da en büyük korkusudur bu. Okuyup bilgi edinirler işte

Cidden mi Ayyy sürpriz bir yavrunuz olmuş ne büyük bir şaşkınlık olmuştur rabbim size bağışlasın insaAllah çok ilginç bir durum dediğiniz gibi başıma gelmez diye birşey yok rabbim nasip ederse oluverir bnde öyle çok şüpheleniyorum test içinde erken adetime 16-17 gün var beklemekte zor geliyor adet günüm gelince test yapıp sizi bilgilendirecehim ,deneyimini paylaştığın için çok teşekkür ediyorum

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil ki. Belki de fizyolojik, hormonal sıkıntı vardır arkadaşınızda ya da eşinde

Yani bu konu çok çelişkili ama bende 6 sene böyle korundum ama pcosta var tabii şimdi hamileyim bir kaç arkadaşımda böyle korunuyor bir sorun olmadı arkadaşlarımın farklı partnerleride oluyor bu arada ama buralarda okuyunca insan korkmuyorda değil geri çekilme + prezervatif hamile kaldım diyor yani bilemiyorum

Ya tabii ki siz yaşadınız ilişkiyi ama adetten 16 17 gün önce de belirti vermez zaten 28 günde bir veya 30 günde bir adet olan biri ise hamilelik belirtilerini 2 hafta içinde hisseden olur mu? Ben isteyerek hamile kalmasam hissetmezdim bile bulantılar bile 4. 5. Haftadan sonra başlar, bebegin bile kendinden haberi yoktur şu anda yapmayın Allah aşkına.

Ayy evet çok teşekkür ederim asla gebelik düşünmüyorduk ben çok ağladım hamile kaldığımı öğrenince eşim de şok oldu nasıl olur falan dedi 5. Aydan sonra alışmaya ve bebeğimi sevmeye başladım ancak öyle oldu birdaha başıma gelmesin kafam rahat olsun diye spiral taktırdım hamilelikte şok fazla karın çatlağım oldu çünkü çok tatlısınız umarım güzel haberler alırsınız bana özelden de yazabilirsiniz her türlü sorunuzu cevaplarım

Ben sadece geri çekilme yöntemi ile hamile kalınıp kalınmadığı sorusunu cevapladım belirti hakkında bir şey söylemedim. Doğurganlık sadece size lütfedilmedi gibi bir şey dediniz neden öyle dediğinizi de anlamadım ne alakası var ki övünülecek bir şey değil ki bu. Övünecek olsam doğumdan sonra spiral taktırmazdım kızım 9 yaşında hala daha çıkarmadım

Spiral taktirirken çok aciyof mu binde icinizde spiral olduğunu hissediyor musunuz? Bu arada arkadasim sprirale rağmen hamile kaldı dikkat edin yinede

Çünkü benim cevabından alıntı yaptığınız için cevap verdim demek ki içinde sperm varmış zevk suyundan hamile kalınmaz, dogum hemşiresi olduğunuzu söylüyorsunuz ayrıca jinekoloji uzmanı değilsiniz ki. İnternete bile yazsanız hamile kalmak için sperme ihtiyaç olduğunu herkes bilir, yani tam geri çekilmemişsiniz derken gelen zevk suyu değildir dedim hanımefendi midem bulandı artık tarif etmekten Allah aşkına tamam siz haklısınız

Hayırlısı olsun , teşekkür ediyorum paylaşıp yazarım tabiki

Spiral taktirirken çok aciyof mu binde icinizde spiral olduğunu hissediyor musunuz? Bu arada arkadasim sprirale rağmen hamile kaldı dikkat edin yinede
Evet adetliyken takıldığı için adet sancıları artıyor takılma esnasında ama vajina veya rahim kısmında ağrı olmuyor dediğim gibi sadece adetli iken takıldığından o karın ve kasık sancıları artıyor. Ekstra olarak spiral ilk zamanlar çok sancı yapıyor sürekli kanamalarım artıyordu zaten ikinci adetten sonra kontrole gittiğimde kaymıştı kayma sebebi rahmin çok fazla kasılmasıdır zaten spiral adetten sonra da sancı yaptığından böyle bir şeyi bekliyordum. Kontrole gittiğimde doktor spirali çıkarmadı adet olunca gel yenisini takalım dedi o sürede çok şükür kaymış olmasına rağmen hamile kalmadım çünkü bakır spiral spermleri öldürür etkisinin devam ettiğini biliyordum yine de risk aldım ikinci adette tekrar gittim spiral rahim ağzına gelmiş dedi uğraşmadan çıkardı yenisini taktı farklı bir şey taktığını söylemişti kaymaması için tam hatırlamıyorum ama çok şükür diğeri gibi sancı yapmadı normal hayatıma devam ettim . Spirali içinizde hissetmezsiniz asla ilişkide partneriniz de hissetmez bende de öyle bir şey olmadı. Adet olduğumda ped yerine tampon kullanırım buna rağmen iyi durumda arkadaşınızın başına gelen benim başıma gelse heralde artık tüplerimi bağlatırım başka yolu kalmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…