Zevk suyu

Ben sevgilimle sürtnme yoluyla ilişkiye girdik bende iç çamaşırı vardı ama onda yoktu kucağındydım zorlama oldu baskı yaptı acaba zevk suyu iç çamaşırımdan geçer mi? cumartesi günü yaşandı bir de max iki üç dakika sürmüştür hap almalı mıyım üstünden bir iki gün geçti ben zannetmiyorum birşey olcağını ama fikirlerinizi merak ettim
Hap alma! Kendinden emin olmadan da böyle şeyler yapma.

Ben sevgilimle sürtnme yoluyla ilişkiye girdik bende iç çamaşırı vardı ama onda yoktu kucağındydım zorlama oldu baskı yaptı acaba zevk suyu iç çamaşırımdan geçer mi? cumartesi günü yaşandı bir de max iki üç dakika sürmüştür hap almalı mıyım üstünden bir iki gün geçti ben zannetmiyorum birşey olcağını ama fikirlerinizi merak ettim
O geçecek de içinde sperm olacak da senin rahmine koşup döllenecek dee ohhoo. Ama risk sıfır değil bilesin. Bir prezervatif kaç para kardeşim 300-500 lirayı hapa verene kadar 100 liraya şu lanet prezervatifi alın yav. Almalı mıyım dediğin şey bonibon değil ki güzelim

Haklısınız çok haklısınız bizde bilmiyorduk zevk suyundan hamile kalma ihtimalini bilmiyorduk çok pişman olduk bir daha tövbe
nefsimize hakim olamadık 😔

Bu kaçıncı tövbe merak ettim. Allahtan panik oluyormuşsun bi de olmasan ne olurdu acep 🤣

Ay bazı yorumları gülmekten 2 kere okudum😂
Tam ciddiye alayım diyorum yine gülerek buldum kendimi allah sizi de güldürsün😂
Tatlım hamilelik o kadar kolay bir şey değil burada binlerce kadın var hamile olmak isteyen. Araştırsan zaten görürsün. Ki sen bide iç çamaşırı diyosun 3 dakika süren ne anlamadım umarım toplam sürtünmeyi demiyorsundur adına üzülürüm. Gerçi yaşın daha küçük sanırım. Böyle şeylere kafa yorma bu dediğin de ilişkiye girmek değil girmeye çalışmak. Korkun yersiz. Madem korkuyorsun yapma zor bir şey değil doyarsın sonra zaten merak etme

Ay bazı yorumları gülmekten 2 kere okudum😂
Tam ciddiye alayım diyorum yine gülerek buldum kendimi allah sizi de güldürsün😂
Tatlım hamilelik o kadar kolay bir şey değil burada binlerce kadın var hamile olmak isteyen. Araştırsan zaten görürsün. Ki sen bide iç çamaşırı diyosun 3 dakika süren ne anlamadım umarım toplam sürtünmeyi demiyorsundur adına üzülürüm. Gerçi yaşın daha küçük sanırım. Böyle şeylere kafa yorma bu dediğin de ilişkiye girmek değil girmeye çalışmak. Korkun yersiz. Madem korkuyorsun yapma zor bir şey değil doyarsın sonra zaten merak etme
Sağolun ❤

Zevk suyundan gebe kalinmasi zor. Ben geri çekilme ile korunuyordum hiç hamile kalmadım. Boşuna hap icmeyn

X