Zevk suyu ile gebelik

Zigana03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
1
0
1
Manisa
Merhabalar yaşadığımız ama ihtimali düşük bir olaydan ötürü erkek arkadaşımla endişeli durumdayız. Etrafımızda durumu paylaşabileceğimiz kimse olmadığından ötürü sizin yardım edebileceğinizi düşünerek akıl ve yardım istiyorum. Yaklaşık 9 - 10 gün kadar önce kız arkadaşımla ilişkiye girmeden sadece sürtünme yoluyla birlikte olduk. Fakat vajinasına zevk suyu geldi. Bende okuduğum ve bildiğim kadarıyla zevk suyu ile hamile kalma ihtimali yok veya çok çok düşükmüş. Şu andan adetim gecikti ve biz çok endişeliyiz. Tam olarak gebelik söz konusu değil ama ihtimali dahi bizi çok korkutuyor. Bu durumu düzeltebilecek tavsiye edebileceğiniz yöntem ve ilaçlar mevcut mudur ?

''Yaklaşık 9 - 10 gün kadar önce kız arkadaşımla ilişkiye girmeden sadece sürtünme yoluyla birlikte olduk. Fakat vajinasına zevk suyu geldi. ''

Erkek olduğunu bu kadar belli etmemelisin.

''Yaklaşık 9 - 10 gün kadar önce kız arkadaşımla ilişkiye girmeden sadece sürtünme yoluyla birlikte olduk. Fakat vajinasına zevk suyu geldi. ''

Erkek olduğunu bu kadar belli etmemelisin.

:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 ay 10 gün beklen bence. En saglıklı yöntem bu...
Bu arada kız arkadaşın gibi sendemi adet görüysünkiiii.

ne kadar çelişkili cümleler bunlar
erkek arkadaşımla endişeliyiz, kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk
vajinasına zevk suyu geldi
şu an adetim geçti

erkek olarakmı yazdın kız olarak önce bi ona karar verseydin keşkje

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…