Onun için birkaç gün daha beklemek istiyorum.kan tahlili yaptırın.
Kesinlikle istediğim bir bebek. İkinci bebeğim olacak inşallah. Hep ikinci hamilelikte heyecan olmaz derlerdi ama hiç de öyle değilmiş. Hamile miyim acaba diye merakla ve hevesle bekliyorum.umarım istediğiniz bir bebektir ,
Geç döllenmeden 1 hafta sonra kanda, 2 hafta sonra idrarda çıktığını okumuştum.Kixlar gec dollenme 1.5 ay surer mi. Ilsikiden 1.5 ay sonra bile hcg artmamis. Acaba regl oldum diye mi
Yani 1.5 ay sonra dollenmis olamaz mi anlamadimGeç döllenmeden 1 hafta sonra kanda, 2 hafta sonra idrarda çıktığını okumuştum.
Düşük bir ihtimal gibi geliyor bana ama belli de olmaz tabii.Yani 1.5 ay sonra dollenmis olamaz mi anlamadim
Sizin de geç döllenme olmuş o zaman. Bebeğiniz doğdu mu? Allah güzel ömür versin.ben adetim geçtikten 2 hafta sonra öğrendim
o ana dek idrarda kanda ve ultrasonda görmedik
Sizin de geç döllenme olmuş o zaman. Bebeğiniz doğdu mu? Allah güzel ömür versin.
Bende adete dair bir işaret hala yok. İki yıldır hep aynı günde hasta olurum hiç şaşmaz. Bakalım gerçekten hamile miyim?
Allah tez zamanda kavuşturur inşallah. Benim kızım da 4 yaşında. Bakalım ikinci ne zaman gelecek. Eşim bu sabah bence hamile kalmamışsındır dedi. Moralim epey bozuldu.günaydın canım
evet kızım şimdi 7 yasında ikinciyi istiyoruz
Allah tez zamanda kavuşturur inşallah. Benim kızım da 4 yaşında. Bakalım ikinci ne zaman gelecek. Eşim bu sabah bence hamile kalmamışsındır dedi. Moralim epey bozuldu.
Doğru söylüyorsun. Adet günüm 2 gün geciktiğinde testte çıkmamıştı. Dün eşim ya tekrar test mi alsam acaba demişti. Aslında o ve kızım benden daha heveslihayırlısıyla kavusuruz inşalalh canım
eşinde hayal kırıklığı olsun istemiyodur içten içe heyecanlıdır mazur gör
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. Bizde ne tam korunma oldu ne de korunmama. İlk başta gelen sıvıdan sonra geri çektik ama biraz meni de gitmiş olabilir. Emim değilim ama hala adet de olmadım. Yarın bir test daha yapayım. 4 tam rahatlığın tadına vardığımız bir yaş. Kızımın yalnız kalmasını istemesem e bir de bebek özlemesem yapmazdım sanırım Uykusuzluk, iştahsızlık ve çalışırken yanında olamamak beni korkutuyor biraz ama hallederiz bir şekilde.Benimde oglum 4 yasinda ve bizde kararsizdik nasilsa yumurtlama donemim degil diye rahat davrandik ama insallah olur yoksa ben ikinci cocuga hazir olamazdim ancsk kendiliginden olursa basimin ustunde yeri var
Canim benim bildigim supheli iliskiden sonra 10 gun deniyo ama 10 gun olmus kan testinen garantisi tabi canim firsatin varsa yaptir bnce canimEşimle adetten 1 hafta önce birlikte olduğumuzda geri çekme yöntemini kullandık. Zevk suyu mu yoksa yanı sıra biraz da meni mi aktı bilmiyorum ama adetim 3 gün gecikti. Kızıma hamile kaldığımda geç döllenme olmuştu. Acaba bunda da geç döllenme mi oldu diye merak ediyorum. İki gün grcikince test yaptım ama negatifti. Geç döllenmeyse çıkmamış olabilir mi? Ara ara yaşadığım belli belirsiz bulantı, karın şişkinliği ve bugün gelen kremsi akıntı dışında bir belirti de yok. Hamile olabilir miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?