Zevk suyu/ Geç döllenme

reoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
1.430
1.715
133
Eşimle adetten 1 hafta önce birlikte olduğumuzda geri çekme yöntemini kullandık. Zevk suyu mu yoksa yanı sıra biraz da meni mi aktı bilmiyorum ama adetim 3 gün gecikti. Kızıma hamile kaldığımda geç döllenme olmuştu. Acaba bunda da geç döllenme mi oldu diye merak ediyorum. İki gün grcikince test yaptım ama negatifti. Geç döllenmeyse çıkmamış olabilir mi? Ara ara yaşadığım belli belirsiz bulantı, karın şişkinliği ve bugün gelen kremsi akıntı dışında bir belirti de yok. Hamile olabilir miyim sizce?

Kixlar gec dollenme 1.5 ay surer mi. Ilsikiden 1.5 ay sonra bile hcg artmamis. Acaba regl oldum diye mi

ben adetim geçtikten 2 hafta sonra öğrendim
o ana dek idrarda kanda ve ultrasonda görmedik

ben adetim geçtikten 2 hafta sonra öğrendim
o ana dek idrarda kanda ve ultrasonda görmedik
Sizin de geç döllenme olmuş o zaman. Bebeğiniz doğdu mu? Allah güzel ömür versin.
Bende adete dair bir işaret hala yok. İki yıldır hep aynı günde hasta olurum hiç şaşmaz. Bakalım gerçekten hamile miyim?

günaydın canım
evet kızım şimdi 7 yasında ikinciyi istiyoruz

günaydın canım
evet kızım şimdi 7 yasında ikinciyi istiyoruz
Allah tez zamanda kavuşturur inşallah. Benim kızım da 4 yaşında. Bakalım ikinci ne zaman gelecek. Eşim bu sabah bence hamile kalmamışsındır dedi. Moralim epey bozuldu.

Allah tez zamanda kavuşturur inşallah. Benim kızım da 4 yaşında. Bakalım ikinci ne zaman gelecek. Eşim bu sabah bence hamile kalmamışsındır dedi. Moralim epey bozuldu.

hayırlısıyla kavusuruz inşalalh canım

eşinde hayal kırıklığı olsun istemiyodur içten içe heyecanlıdır mazur gör

Evet olabilirsin ben esimle adetten bir hafta once beraber oldum esim korunmadi yumuftlama donemim degildi ama sanirim hamileyim test yaptim silik cizgi adetim bir gun gecti

Evet olabilirsin ben esimle adetten bir hafta once beraber oldum esim korunmadi yumuftlama donemim degildi ama sanirim hamileyim test yaptim silik cizgi adetim bir gun gecti

Benimde oglum 4 yasinda ve bizde kararsizdik nasilsa yumurtlama donemim degil diye rahat davrandik ama insallah olur yoksa ben ikinci cocuga hazir olamazdim ancsk kendiliginden olursa basimin ustunde yeri var

hayırlısıyla kavusuruz inşalalh canım

eşinde hayal kırıklığı olsun istemiyodur içten içe heyecanlıdır mazur gör
Doğru söylüyorsun. Adet günüm 2 gün geciktiğinde testte çıkmamıştı. Dün eşim ya tekrar test mi alsam acaba demişti. Aslında o ve kızım benden daha hevesli

Benimde oglum 4 yasinda ve bizde kararsizdik nasilsa yumurtlama donemim degil diye rahat davrandik ama insallah olur yoksa ben ikinci cocuga hazir olamazdim ancsk kendiliginden olursa basimin ustunde yeri var
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. Bizde ne tam korunma oldu ne de korunmama. İlk başta gelen sıvıdan sonra geri çektik ama biraz meni de gitmiş olabilir. Emim değilim ama hala adet de olmadım. Yarın bir test daha yapayım. 4 tam rahatlığın tadına vardığımız bir yaş. Kızımın yalnız kalmasını istemesem e bir de bebek özlemesem yapmazdım sanırım Uykusuzluk, iştahsızlık ve çalışırken yanında olamamak beni korkutuyor biraz ama hallederiz bir şekilde.

Canim benim bildigim supheli iliskiden sonra 10 gun deniyo ama 10 gun olmus kan testinen garantisi tabi canim firsatin varsa yaptir bnce canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…